Şimdi Ara

Uzaktaki şifresiz ağa (ibbWifi) access point'le evden bağlanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İnternet altyapısı olmayan bir binadayım, altyapının ne zaman geleceği de belli değil. Bir süreliğine istanbul belediyesinin ücretsiz wifi noktalarına vs. evden bağlanarak idare etmeyi düşünüyorum. Elimde Tplink CPE220 access point var. Ama kullanmasını bilmiyorum. Access point'i client mod'da çalıştırmam gerektiğini biliyorum ancak acces point'imi ayarlarken ona hangi IP adresini vermem gerektiğini nasıl bilebilirim? Karşı tarafın subnetini bilmiyorum, bilsem bile sürekli değişiyor da olabilir. Hiç IP işleri ile uğraşmadan, bu access pointleri güçlü bir usb wireless adaptör gibi basitçe çalıştırmak mümkün değil mi? İlla karşı tarafın ağ ayarları hakkında sahibi olmamı mı gerektiriyor?https://omegle.onl/ https://xender.pro//


    Ben istiyorum ki access point'imin arayüzüne girip hangi ağa bağlanmak istediğimi seçeyim, varsa şifresini yazayım, gerisini o halletsin. Sanki arada hiç acces point yokmuş gibi ağa bağlanmış görüneyim.


    Belediyenin şifresiz ağına bağlanınca telefonumda bir karşılama sayfası açılıyor, cep telefonu numarımı, adımı soyadımı vs. isteyerek kullanıcı girişi yapmamı istiyor. Ben bilgisayardan access pointle bağlandığım taktirde bu karşılama sayfasına nasıl ulaşabilirim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AaronShane -- 2 Kasım 2020; 8:27:22 >






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 3 Aralık 2020; 23:13:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.