Şimdi Ara

Uzak durulması gereken galeri otomerkezi ile yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yolunuz bu araba yokluğunda otomerkezi adlı şubeli şebekeye düşerse direkt geri dönün. Bu hafta yaşadıklarım özetle aşağıda belirtilmiştir.


    2021 model Hyundai kona marka araç ilanları için kendileriyle görüştüm. Kapora istediler yatırdım. Sakarya'dan İstanbul Maltepe'de ki bayilerine gittim. Defalarca sordum araçta herhangi bir sıkıntı yok dediler. Ben yine gelince ekspere de sokarım pazartesi dedim. Aracı beğendik cumartesi saatte biraz geç olduğu için satışı pazartesi yaparız dediler genel müdürden indirim de alıp fiyat verdiler ve oradan ayrıldık.


    Ertesi gün beni aradılar. Araçta kiralama sözleşmesi olduğunu ve 1.5 aylık süresi kaldığını bu yüzden kiralayan kişiye ödeme yapmaları gerektiğini belirtip benden ek para istediler. Yarı yarıya karşılayalım dediler. Önce kabul etmedim. İndiriminizi istemiyorum ilan fiyatından verin dedim. Sonra tekrar aradıklarında yarı yarıya karşılasam ya da tamamını versem de araç satılamaz kiralayan kişi istiyor arabasını dediler. Bir sonraki gün ise kaporamı iade edip aracı tekrar üzerine 13 bin lira koyarak ilana koydular. Bunlarla anlaşmasam baktığım bir araç daha vardı. Gidip onu alacaktım. Bu süreçte o ihtimal de ortadan kalktı. Zararım büyüdü. Allah'tan ki bunlara güvenip alıcısı hazır olan kendi aracımı henüz satmamıştım. Yoksa mağduriyetim katlanacaktı. Siz siz olun bunlarla alışveriş yapmayın.








  • "Bir sonraki gün ise kaporamı iade edip aracı tekrar üzerine 13 bin lira koyarak ilana koydular. " en sıkıntılı durum bu.


    geçmiş olsun.

  • Birazdan birileri gelip daha önceki konularda olduğu gibi özünde "ticaret böyledir, ticaret bunu gerektirir" şeklinde saçma sapan bir dolu şey yazar...
  • Öyle bir zaman ve zeminde yaşıyoruz ki kaporayı aldığınıza sevinin diyebiliyoruz.

  • boraycan kullanıcısına yanıt

    Ahlak olmayınca , gelir serbest piyasaaa ister al ister alma derler. Bunlarda her şey mübah . Ülkenin çivisi çıkmış

  • Serbest piyasa hocam ticari ahlak eskide kaldi. Ayni gun satisi alabiliyorsaniz alin yoksa ugrasmayin hic.
  • Her gün artan kur enflasyon iyice garip bir hal almaya başladı ekonomi, allahtan kaporanızı alabilmişsiniz.
  • 2 haftadir araç bakiyorum 10 kişiden 9 u üçkağıtçı galeride öyle şahısda ilanda hatasiz boyasız başlığı ilana giriyorum 2 değişen dışında boyasiz hatasız yazıyorlar dalga geçer gibi, 223 bine anlaştık geliyorum dedim 5 dk bile geçmeden vazgeçtim dedi rakama 10 bin daha ekledi,başkası araçta çizik yok dedi gittim kapi ezik bu ne dedim 2 gün önce oldu dedi ben senden telefonla konuşalım 3 saat oldu dedim ben sana demiştim diyor 50 yaşındaki adam nefret ettim
  • boraycan kullanıcısına yanıt

    Bana dediler valla, 4 sene kadar önce fluence için anlaştım kapora verdim, satan kadın iki gün süre istedi bu arada kendi aracım kapora aldım. Kadın vazgeçti doğru dürüst bir bahane bile söylemedi ben aracı söz verdim diye sattım. Burada konu açmıştım ticaret satar satmaz vs bir sürü şey yazmışlardı

  • Şikayetim üzerine dün aradılar. Araç 'konsinye' imiş. Benle görüşenlerin bundan haberi yokmuş. Genel müdürün indirim yapmaya yetkisi yokmuş. Konsinye araç sahibi fiyatı istediği zaman değiştirebilirmiş vs vs. Ben artık yokum bu Allah'la sizin aranızda dedim kapattım.

  • ulex kullanıcısına yanıt
    Otomerkezi biraz sıkıntılı. Bende araç aldım gönderdikleri elemanın vekaleti bile yokmuş. Bana dedi ki noter için elemana vekalet çıkaracağım parasını sen ver. Senin elemanın vekalet parasını ben neden vereyim dedim sen bilirsin istersen vazgeç dediler. Eksper falan bir sürü para ödediğim notere kadar geldiğim için kabul ettim mecburen. Tek artısı araçları dediği gibi çıkıyor temiz araçlar.
  • Kaporanin anlami arac icin anlasmak isi orada netlestirmektir. Kapora vermemis olsaniz istediklerini yaparlar, peki piyasada otv dususu vb sebeplerden indirim meydana gelip siz vazgemek isteseydiniz ne olurdu? O kaporayi vermez uzerine yatarlardi. O arac anlasilmis bir arac sizin hakkiniz buyuk ayip etmisler, bu kafayla ticaret olmaz. Sizde onlar caydigi icin kaporaniz tutarinda bedel isteyin bakalim vereceklermi? Boyle firmalardan igne dahi alinmaz uzak durmal lazim. Gecmis olsun, daha iyileri nasip olur insallah
  • hotlevel kullanıcısına yanıt

    İstedim zaten. Onun yerine 200 lira yol yemek masrafı göndereceklerini söylediler. Halen gelen giden yok.

  • Bu aralar araç almamak lazım panic buying durumuna girdi insanlar ve piyasa köpürdükçe satıcılar daha da insafsızlaşmaya başladı. Pahalanmadan araba alayım derken aceleye getirip kazıklanmayın 10 lira fazla verseydim de adam gibi araba alsaydım dersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.