Şimdi Ara

UYDUNET-KABLONET PING , YAVAŞLIK SORUNU İÇERİ BUYRUN (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
8
Favori
35.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ping süresi bir garip.


    Teamspeak sunucusu kullanıyoruz, öğleden önce 57-58'e kadar düşen ping, yoğun saatlerde 64-67 arası değişiyor. %10-15 arası artıyor. Buna ne sebep olabilir anlamıyorum, ilginç bir durum.

  • Ben de 100 mbit paketi kullanıyorum. Hız verimliliği açısından çok memnunum ama oyunda ve kağıt üzerinde normal ping alıyorum (sadece CS:GO oynuyorum) ama bir gecikme hissi var. Müşteri hizmetlerinin kalitesi yüzünden vazgeçemiyorum Kablonetten. Daha önce 11 sene ttnet kullandım ve ömrümün bir kısmını harcadı TTNET müşteri hizmetleri. Ondan dolayı TTnet ve ona ait alt yapıyı kullanan ISS'lere bakamıyorum.


    Nasıl bir gecikme derseniz sanki olduğundan daha yüksek bir ping varmış ta düşük gösteriyormuş gibi. Hele ki oyunu ileri seviyede oynuyorsanız fark ciddi şekilde hissediliyor. Mermi silahtan çıktıktan belli süre sonra rakibe etki ediyor. Bu süre çok kısa bir süre ama yüksek rütbelerde hissedilir bir fark oluyor ve rahatsız edici. Farkı nasıl anladın derseniz telefonun internetine tesadüfen bağlanmam sonucu gördüm. Mermiler resmen akıp gitmeye başlamıştı. Bununla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Superonline olsa değerlendireceğim ama binamızda yok.





  • hagi10best kullanıcısına yanıt

    o his ttnet kablonete geçince bende oldu. O yüzden sevmiyorum kabloneti...

  • hagi10best kullanıcısına yanıt

    Kablonet ile her şey mış gibi, gayet net olmuş açıklamanız. Maalesef online oyun oynamak hem sıkıntılı hem de standardı çok bozuk hep farklı his.

  • Birkaç gündür özellikle akşam saatlerinde yaşadığım problemi bu sefer bu mesajı attığım saatte de yaşıyorum. CMD üzerinden Google.com'a veya 1.1.1.1'e ping attığım zaman 35-40 ping arası alıyorum, speedtest.net'te değerler gayet normal ancak ne bir twitch yayını, ne bir youtube videosu izleniyor, discord'da Avrupa serverında pingim 190. Sebebini çözebilmiş değilim, birkaç arıza kaydı bıraktım ancak IP değiştirip geçiyorlar, fayda etmiyor.

  • Konudan bağımsız modem arayüzüne giremiyorum arkadaşlar bir çok kombinasyon denendi çözüm önerisi olan var mı şu modem için

    UYDUNET-KABLONET PING , YAVAŞLIK SORUNU İÇERİ BUYRUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peter parker -- 5 Temmuz 2022; 1:40:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • peter parker kullanıcısına yanıt

    Eğer ayrıca bir router kullanıyorsanız ve router ve modem aynı ip bloğundaysa giremezsiniz.


    Yani Modem 192.168.1.100

    Router 192.168.1.1 ise giremezsiniz. Ama Router 192.168.1.1 Modem de 192.168.100.1 ise girebilirsiniz.

  • Rouvax kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cvp için müşteri destek ordan resetledi ve çözüldü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.