Şimdi Ara

Uydunet'in tuhaf hız orantıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uydunet'in 50 gb adil kotalı 20mbit tarifesini kullanıyorum. Başlangıçta 20mbit ve hatta üzeri bile değerleri rahat rahat görürken, kotayı aştıktan sonra vaad edilen 3mbit'in altında kalıyorum. Mesela bu değer bende en fazla 2.80mbit oluyor (o da her zaman değil). Bundan önce TTnet kullanıyordum ve 3mbit'e indiğinde 3 kusur mbit'leri görüyordum. Yani en azından verilen hizmetteki hızın (eğer bağlantınızda bir problem yoksa) her zaman üstü küsurları (misal 320-340kb) görebiliyordum.

    Velhasıl uydunet müşteri hizmetlerini aradım. "Sizce bu normal mi?" dediğimde "hayır" cevabını aldım. Zaten bir düşünsenize 20mbit de iken 20mbit küsurları görüyorsunuz ama 3mbit'e düştüğünde bu değerin altında kalıyorsunuz. Belki "200-300 kb'nin hesabını mı yapıyorsun?" diyebilirsiniz ama maalesef kazın ayağının öyle olmadığını görüyorum. Zira surf'te ve açtığımız videolarda bu ufak değerler büyük farklar yaratabiliyor. En azından daha önce kullandığım TTnet'in 3mbit'lik kota aşımı hızında böyle bir sorunla karşılaşmıyor ve video izleme ve surf'umu hiç etkilemiyordu.

    Aslında bunu yazarken sormak istediğim; sizde de böyle bir durum söz konusu mu? Yani adil kota aşıldığında 3mbit'in altında kalıyor musunuz? Eğer böyle bir durum sizlerde de varsa bence müşteri hizmetlerini arayarak şikayetinizi dile getirin. Hak verip sistemde bir düzeltmeye gidebilirler. Çünkü bunun normal olmadığını başta müşteri hizmetleri zaten söylemişti bana. Arıza kaydı açtırdım. Bakalım ne olacak? Gelişmeleri buradan yazarım.

    Bu arada sizler de bu konu hakkındaki durumunuzu ve fikirlerinizi burada paylaşırsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 28 Ocak 2014; 6:13:32 >







  • ceremony kullanıcısına yanıt
    Ttnet 3-4 mbps arasında veriyor akk hali
  • uydunetteyim belki bulunduğunuz bölgede sorun olabilir benimde kotam doldu şuanda 3 mbit devam download 350 ile 330 arası değişiyor ama speedtest yapınca 2,80 filan çıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    uydunetteyim belki bulunduğunuz bölgede sorun olabilir benimde kotam doldu şuanda 3 mbit devam download 350 ile 330 arası değişiyor ama speedtest yapınca 2,80 filan çıkıyor

    Cok dogru bir tespit yapmissin sevgili @guguk. Ben buna dikkat etmemistim. Meger ayni durum bende de varmis O zaman bir sorun yok gibi gozukuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.