Şimdi Ara

Uydunet & Bağlantı Şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler, forumu baya bi gezdim ancak tam olarak aradığım cevabı bulamadım. Yakın zamanda Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum ancak bağlantı ile ilgili bir sorum var. Bildiğim kadarı ile kablo TV için kullanılan kablo ile modeme bağlantı yapılıyo, peki bu kablo evde 3 hatta ayrılıyosa (Hatta apartmanda genel bir dağıtım da olabilir emin değilim) bağlantı hızında herhangi bir düşme olur mu ? Ya da odamdaki TV'a gelen kabloyu çoğaltıp modeme bağlasam ?

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



  • Doğru bağlantı yapılırsa hızda düşüş olmaz. Gerekli bağlantıyı yetkili ekip yapacaktır. Siz sadece ekibe modemin hangi odada duracağını gösterin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaltivel

    İyi günler, forumu baya bi gezdim ancak tam olarak aradığım cevabı bulamadım. Yakın zamanda Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum ancak bağlantı ile ilgili bir sorum var. Bildiğim kadarı ile kablo TV için kullanılan kablo ile modeme bağlantı yapılıyo, peki bu kablo evde 3 hatta ayrılıyosa (Hatta apartmanda genel bir dağıtım da olabilir emin değilim) bağlantı hızında herhangi bir düşme olur mu ? Ya da odamdaki TV'a gelen kabloyu çoğaltıp modeme bağlasam ?

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.


    Gelen ekip genelde modemi koyacağınız yere yakın bir mesafeye bir ayırıcı koyarak modemi bağlıyor. Bunun en iyi çözümü daire girişine bir ayırıcı koydurarak gelen hattı ikiye ayırtıp birini doğrudan modeme kadar götürmek. Bu işlemi gelen ekip yapıyor ve yaklaşık olarak metresine 2 tl gibi bir fiyat alıyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.