Şimdi Ara

utorrent kitleniyor , hız düşüyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir garip sorun yaşıyorum, 2 gün önce başladı... Mesela utorrent e torrent ekledim ve indir dedim. Şu an bakıyorum peers'a " Seeders : 5883 , Leechers : 1876 = 7759" yani fazlası ile var... Hız çok güzel 2mb a çıkıyor ondan sonra başlıyor yavaş yavaş düşmeye 20 kb lara kadar düşüyor indirme hızı... İndirmiyor yani normalde 1 saat de indirdiğim şeye şimdi 1 hafta diyor... Hangi torrent olursa olsun bunu yapıyor... Ve kitleniyor... Donuyor program kapanmıyor da kapanır gibi oluyor görev yöneticisinde kalıyor kapat desende kapanmıyor. Reset atıyorum vs... Utorrent i komple kaldırdım, Deluge yükledim oda farklı bit torrent programı onda da birebir aynı sorunu yapıyor... 2 gündür başladı bu olay... Hiçbir çözüm bulamadım.



  • Bana da aynısı olmuştu. İnternette araştırdım ayarlar yaptım lakin 1-2 dosyadan sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Ben de sildim utorrenti. Vuze programını kullanıyorum. Başka programlar da vardır. Ben bu vuze programında sıkıntı hiç yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glynosef -- 3 Eylül 2019; 12:36:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glynosef

    Bana da aynısı olmuştu. İnternette araştırdım ayarlar yaptım lakin 1-2 dosyadan sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Ben de sildim utorrenti. Vuze programını kullanıyorum. Başka programlar da vardır. Ben bu vuze programında sıkıntı hiç yaşamadım.
    başka utorrent tarzı programlarda yükledim.. onlarda da aynı sorun.. Disc dolu hatası veriyor.. 800 gb boş yer olmasına rağmen.. görev yöneticisi işlemler sekmesinden bellek kullanımına bakıyorum... Mesela u torrent e 1024 bellek ayırdık diyelim... downloada başladım, görev yöneticisinden bakıyorum utorrent belleği yükselmeye başlıyor 300-310-350-400-600 taki 1024 e kadar o zaman kitleniyor... utorrent de disk dolu hatası veriyor.. 1-2 dakika sonra bellek kullanımı sıfırlanıyor tekrar başlıyor yükselmeye... sonra yine kitleniyor bazen hiç açılmıyor görev yöneticisinden de kapanmıyor reset atmam gerekiyor...

    hdd de sorun olabileceğini düşündüm... defragger programını yükledim 2 tb hdd ye %10 parçalanmış bölüm gösteriyor... tam 1 gündür açık %5 bitti... 20 gün sürecek gözüküyor... anlamadım valla bu işi..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.