Şimdi Ara

ustalar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar celeron 1000 bir takam var.önceden gayet iyidi bir gün program yüklerken elektrik kesintisi oldu.daha sonra tuhaf bir huy edindi.
    bilgi sayarı açarken tam widows çıkacağı zaman.(vkd aygıtları başlatılırkan windows koruma hatası bilgisayarınızı yaniden başlatın) diye bir ileti çıkıyor. kaç kere format attıysam fayda etmedi.bunu neden yapa bilir arkadaşlar bir yardım edin bana.şimdiden teşekkürler saygılar.[?]



  • Büyük ihtimalle biostan kaynaklanıyodur..
    Bence bios uptade yap..
  • elektrik kesintisi bir cok seye sebep olabilir,örnegin hdd'dende bad olusmus olabilir,ilk önce hddni taramayı öneririm.bunun yanında ramde sorun olabilir.
  • değerli cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.ben bu işlerde amatörüm.biosu kısaca nasıl update yapabilirim bana anlatırsanız çok memenun olurum.ayrıca remi değiştirdim ve hddyi tarattım her hangi bir hata olmadığını söyledi.bios award software yüklü.birde bu hata önceleri arasıra yaparken şimdi çok sık yapmaya başladı.yardımlarınızla bu beladan kurtulacam inşallah.saygılar
  • huylu huyundan vazgecmez >>> del c:*.* = format c: = setup = enter de bi gorelim taze win'de de ayni mi.. buraya yazana kadar coktaaaann format atmistim :-)))
  • İşlemcinde bir sorun oluşmuş ola bilir. Bios tan extornal ve internal chac leri kapayı bi dene. bilgisayarının hızı acayip bir şekilde düşücektir. Açılması için baya bi sabretmen lazım. ama bilgisayarında wındows açılırsa bi daha dene yine açılırsa sanırım senin işlemcin arızalanmış Umarım garantisi devam ediyordum:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Inf_onb</i>
    <br />İşlemcinde bir sorun oluşmuş ola bilir. Bios tan extornal ve internal chac leri kapayı bi dene. bilgisayarının hızı acayip bir şekilde düşücektir. Açılması için baya bi sabretmen lazım. ama bilgisayarında wındows açılırsa bi daha dene yine açılırsa sanırım senin işlemcin arızalanmış Umarım garantisi devam ediyordum:)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Evet dooru olabilir.
  • HDD'n gitti gidecekleri oynuyor haberin olsun.İşlemci mişlemci değil bu.
  • Evet,işlemci ile böyle bir hata olmaz,zaten işlemci bu şekilde bozulmaz.Büyük ihtimalle harddiskinde sorun var çünkü elektrik kesintisi en çok,hatta sadece de diyebiliriz,harddiski etkiler.Formatın da çare etmemesinin sebebi bu.Belki de boot sectorde sorun vardır,Fdisk yaparak D bölümünü etkin yap ve işletim sistemini D'ye kur.Böylece boot sector D'de olacağından işletim sistemi buradan açılacaktır.İşe yarayabilir...
  • arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim.bir çok olasılık olabileceğini yazmışsınız ama hdd nin yolcu olduğu ağırlıklı olarak ihtimal dahilinde gözüküyor. ilk önce hdd yi arkadaşın hddsini takarak deneyeceğim.sanırım sırsyla söylediğiniz olası ihtimalleri deneme yanılma yöntemiyle yaparak sonuca varıla bilir diye umut ediyorum.tekrar hepinize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.