Şimdi Ara

Üst limit 80000, B ve C sınıfı sıfır araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Üst limit 80000 civarı olmak üzere, dizel ve tercihen küçük ya da hatchback sıfır araç tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?

    Servis ve yedek parça sıkıntısının çok olmaması da tercihidir.



  • Tavsiye dedim hakaret değil, konu başlığını okumayı alışkanlık edinmenizde fayda var. Tavsiye şu tutara çıkarsan bu olabilir, sıfır yerine şunun temizi tercih olabilir şeklinde cümlelerle yapılır. Hadsizlik etmeyin. Her şeyi bilen adam gelip buraya yazmaz.
  • Üslup, bu forumun en büyük problemi. Tavsiye aradığımdan bütün başlıkları geziyorum, bütün başlıklarda benzer cevaplar var. Aradığınızı bulursunuz umarım. İyi forumlar.
  • Hocam, dizel tavsiye edemiycem ama Skoda Fabia 1.0Tsi 110Hp Dsg şanzımanlı aracın 2017 modellerini 74 e bırakıyorlar. Arabayı az önce test ettim cok başarılıydı gidişi sakin kullanımda ise gayet tatlinkardı yakıt tüketimi. Konya bayinde 2 tane şeker beyazı ve bir yarış mavisi kalmıştı dün. İsterseniz bir değerlendirin. Birde 15 şubata kadar 20.000 tl 12 ay 0 faiz kampanyası var skodada. Ankarada kalmamış malesef 2017 model, 85 diyorlar Ankaradakiler aynı araca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 13 Şubat 2018; 12:3:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.