Şimdi Ara

Üst komşu gece 4de kapımıza polis gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce gürültü(!) yapıyoruz bahanesiyle üst kattan camımıza mandalina fırlatmıştı. Üst komşu harici kimseden şikayet almıyoruz. Yöneticiye söylediğim de "deli o, çok fazla takmayın" cevabını aldım.


    Dün akşam 3.20de arkadaşlarla normal bir şekilde muhabbet edip film izlerken camımıza çok sert vurulmaya başlandı. Arkadaşım camı açtı adam direk "biz uyuyamayacak mıyız yaaa" diye bağırmaya başladı. Arkadaşım sakin bir şekilde "noldu amca gürültü mü yaptık?" dedi, adam hala "biz uyuyamayacak mıyız yaaaaa" diye bağırıyor. Ev sahibini de dahil ederek "x böyle sapıkları nerden buluyor ya" diye bağırdı. Arkadaşım ciddiye almadan camı kapatırken "polisi çağıracağım" dedi. Biz ciddiye almayıp filme devam ettim. Mutfağa gittiğimde sokakta polis ışıklarını görüp meraktan camı açtım. Polis memuru "hakkınızda şikayet var kapıyı açar mısınız?" dedi. Memur kapıya geldiğinde durumu anlattım, daha önce de bizi tahrik ettiğini, yöneticinin söylediklerini söyledim. "Ben de fark ettim zaten, amca sıkıntılı, siz eğlenmenize bakın" dedi.


    Böyle bir durumda ne gibi haklarım var? Bir daha tahrik ederse vereceğim karşılıkta tahrik indirimi alıyor muyum?








  • Asılsız ihbar olduğunu kanıtlarsanız davacı olabilirsiniz. Bizim de böyle bir komşumuz var sürekli küfürler savurup iftiralar atıyor. Apartmanda 2-3 daire hariç herkesle tartıştı. Kimse onu takmadığı için bağırıp bağırıp evine dönüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 24 Ocak 2021; 15:25:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.