Şimdi Ara

usr model 5450 com çıkışı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elime us robotics 5450 modeli wireless modem geçti.Şimdi arkadaşlar önce ne yaptığımı yazayım;

    Modemin içinden bir adaptor ve ethernet bağlantı kablosu çıktı.Adaptoru ve ethernet bağlantı kablosunu taktım.Yani modem elektrik ve pc ile bağlantı sağladı.Fakat telefon hattıyla hiç bir bağlantı yapamadım.Çünkü normal rj telefon girişi değil modemin üstüne COM girişi var.

    Şimdi telefondan gelen kabloyu nasıl bu COM girişine takabilirim?Bilgisayarcılara sordum anlamadılar.Özel aparat yaptırmanız lazım dediler.Bu mana mantıksız geldi.Çünkü sonuçta bu model satılıyor.Yani bunu alan gidip birde aparat mı yaptırıyor?

    Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Bu COM girişe telefondan gelen adsl hattını nasıl bağları?



  • Arkadaşlar hiç us robotics kullanan yok mu?En azından tek olmadığımı bileyim :)
  • merhaba kardeşim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Elindeki bir modem değil. Kablosuz erişim noktası yani access point. Peki bunu nasıl kullanabilirsin. Öncelikle adsl bir modem ediniyorsun. Adsl modemden internete bağlantı kuruyorsun Daha sonra adsl modemde 1 den fazla ethernet çıkışı varsa direk olarak elindeki cihaza bağlıyorsun. Yoksa daha önce edinmiş olduğunu tahmin ettiğim network switchten gelen ethernet kablosunu bağlıyorsun. Özetle bu işlemi yaptıktan sonra Adsl modem aracılığı ile sağlamış olduğun interneti access point aktarmış oluyorsun. bundan sonra access point in içeriğine ulaşıp gerekli ayarları yaptıktan sonra access point cihazı kablosuz yayın yapmaya başlıyor. Ve sende kablosuz erişime başlıyorsun.
    Umarım işine yarar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.