Şimdi Ara

Üsküdar Belediyesi’ndeki müdürden zehir zemberek “yolsuzluk” mektubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Kimse kılını kıpırdatmıyor, artık herşey ortalıkta yapılıyor, rahat rahat, göz göre göre götürüyorlar, yolsuzluk israf rüşvet ahlaksızlık, yeter artık birileri durdursun!"


    Üsküdar Belediyesi’ndeki müdürden zehir zemberek “yolsuzluk” mektubu

    https://odatv.com/uskudar-belediyesindeki-mudurden-zehir-zemberek-yolsuzluk-mektubu-02121950.html

    quote:

    Üsküdar Belediyesi’ndeki müdürden zehir zemberek “yolsuzluk” mektubu
    4-5 dakika
    Belediyede 8 yıl çalışan Veysel Kömürcü, yeminli zabıt katibi huzurunda yolsuzlukları tek tek anlattı. “Benden kimse, ‘Kol kırılır yen içinde kalır’ dememi beklemesin” dedi.

    02.12.2019 06:47 Karakter boyutu :

    AKP'li İstanbul Üsküdar Belediyesi'nde Gençlik Akademisi'nin kurucu müdürlüğünü yapan ve 8 yıl belediyede çalışan Veysel Kömürcü (41), belediyede dönen yolsuzlukları ‘ifadem ve ihbarımdır' diye anlattı.

    Sözcü’den Veli Toprak, AKP'li Üsküdar Belediyesi'nde müdür olarak çalışan Veysel Kömürcü'nün belediyede dönen “milyonlarca liralık yolsuzluk” iddialarını anlattığı ifadesine ulaştı. 4 Kasım 2019 günü yeminli zabıt katibi huzurunda belediyeye savunma veren Kömürcü, çok konuşulacak bilgiler verdi. Birkaç defa Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'le görüşerek yolsuzlukları anlatan Kömürcü, “Benden kimse kol kırılır yen içinde kalır dememi beklemesin” ifadesini kullandı. İşte Kömürcü'nün ifadesi:

    Üsküdar Belediyesi’ndeki müdürden zehir zemberek “yolsuzluk” mektubu

    TAVSİYEYLE GİRDİM: 11.11. 2011 tarihinde Cumhurbaşkanımızın oğlu Bilal Erdoğan Bey'in başkana tavsiye etmiş olmasıyla, dönemin Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın bizzat davetiyle, Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Uzman Psikolojik Danışman olarak işe başladım. 2014 yılı Mart ayına kadar gece gündüz çalıştım. 2014'te gençlik merkezi 30.000'i bulmuş bir marka olmuştu. Mevcut Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen'in başkan seçilmesiyle birlikte projesi bana ait olan Üsküdar Gençlik Akademesi'ni kurdum. Görevim 2017'de sona erdirildi.

    BAŞKANA ANLATTIM: 12 Şubat 2019'da Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e giderek Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nde olan olayları, iş talebimi ve süreci anlattım. Bütün bu süreç içerisinde Y.Ö'nün (müdür) yanında çalıştırdığı belediye personeli ve de dışarıdan birkaç kişiyle kurdukları ekibin, usulsüz ve yolsuzlukları devam ediyordu. Uyarılarımı sürdürdüm, hem kanunen hem inanç açısından insanı zelil edeceğini söyledim, vazgeçmediler. Vakıf olduğum tüm usulsüz işleri ve yolsuzlukları bir dosya haline getirip Hilmi Türkmen başkana ulaştırmaya karar verdim.

    CEZASINI ÇEKECEK: Burada yazılan anlatılan hiçbir şey, iddia, tahmin veya yorum değil, bizzat bildiğim, emin olduğum, birçoğu da alenen yapılan belge ve şahitlere sahip apaçık sistematik yolsuzluktur. Müslümana yakışan tavır sizce nedir? Haklı hakkını alacak, suçlu cezasını çekecek. Ben bu işe gövdemi koydum. Neye mal olursa olsun sonuna kadar diyeceğim. Her şeyin kayda girmesi adına metnin bir kopyasını evrak kayıttan geçirdim. Hukuki haklarım saklı kalmak kaydıyla görüşmeyi sonlandırıyorum.

    Üsküdar Belediyesi’ndeki müdürden zehir zemberek “yolsuzluk” mektubu

    4 Kasım 2019'da yeminli zabıt katibi huzurunda belediyeye savunma veren Veysel Kömürcü, ifade metnini imzaladı. “İfadem ve ihbarımdır” notunu düştü.

    PARALAR NAYLON POŞETLER İÇİNDE GELDİ

    Veysel Kömürcü'nün kalem kalem saydığı yolsuzluk iddialarından bazıları şöyle:

    POŞET İÇİNDE ALDI: 2 Temmuz 2019'da başkanla 35 dakika görüştüm. Y.Ö.'nün uluslararası inşaat ihaleleri ile uğraşacak kadar işi büyüttüğünü, Afrika'ya giderek Sierra Leone devlet başkanıyla görüşmeler yaptığını anlattım. Eğitim kurumları ile yapılan ihalelerden ‘ders karşılığıymış' gibi gösterilerek parçalar halinde nakit olarak nasıl ve kimler üzerinden naylon poşetler içerisinde para alındığını aktardım.

    MAKBUZSUZ MİLYONLAR: Detaylarını ekte sunacağım belgeler üzerinden Y.Ö.'nün kendisine bağlı birimlerden ‘kayıt parası' adı altında milyonlarca liranın makbuzsuz, kayıtsız, tutanaksız nasıl toplatıldığını, bu paraların nereye gittiğinin belli olmadığını belirttim.

    BAŞKAN SORDU: Anlattığım yolsuzluk ve usulsüzlüklerin Hilmi Türkmen başkan tarafından anlaşıldığını, ikna olduğunu düşündüren tepkiler aldım. En son kendisi ‘Bu işin içinde kimler var?' diye sordu. İsim isim hepsini aktardım. Daha fazlasını içeren turuncu dosyayı kendisine verdim. Geri dönüş olmadığı gibi ‘Gerekeni yapacağım', ‘Babamızın oğlu olsa affetmeyiz' ifadelerinin de bir sonucu olmamıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 2 Aralık 2019; 11:51:7 >







  • akapeden şaşırmadığımız bir yolsuzluk haberi daha, hem de kendi içlerinden ihbar edilmiş, şahitli. Bugün de şaşırmadık Allah' a şükür
  • akboylar bu konuyu yine beğenmedi
  • Ne alakasi var ya biri cope yanlislikla poset atmis icinde para olan, onlar da bunu bulmus yani rusvet falan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://t24.com.tr/haber/uskudar-daki-yolsuzluk-iddialarinin-arastirilmasi-reddedildi,850735


    Üsküdar Belediyesi’ndeki müdürden zehir zemberek “yolsuzluk” mektubu



    quote:

    Üsküdar’daki yolsuzluk iddialarının araştırılması reddedildi!
    2-3 dakika

    AKP'li Üsküdar Belediyesi’nde, Gençlik Akademisi’nin kurucu müdürlüğünü yapan ve 8 yıl belediyede çalışan Veysel Kömürcü'nün yeminli zabıt katibi huzurunda anlattığı ‘Milyonlarca liralık yolsuzluk' iddiaları tartışma yarattı. Üsküdar Belediye Meclisi’nde CHP grubu tarafından gündeme getirilen araştırma komisyonu kurulması önerisi AKP ve MHP’li üyelerin oyları ile reddedildi. AKP grubu, yolsuzluk iddialarını ‘münferit’ olarak değerlendirdi.

    Sözcü'nün haberine göre eski belediye çalışanının yolsuzluk iddiaları ile ilgili ifadesi 2 Aralık tarihli Üsküdar Belediye Meclisi'nde gündeme taşındı.

    Üsküdar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Doğan Tekel, mecliste yaptığı konuşmada yolsuzluk iddialarını araştırmak üzere komisyon kurulmasını teklif etti.

    Araştırma komisyonu kurulması teklifine CHP ve İyi Parti ‘Evet' oyu verirken, AKP ve MHP ‘Hayır' oyu kullandı. Önerge reddedildi.

    AKP: Münferif bir olay

    Üsküdar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Tekel mecliste yaşananları şöyle anlattı:

    Meclis oturumunda önce eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın kaçak villasını yıktıkları için belediye yönetimini tebrik ettim, alkışladığımızı söyledim. Daha sonra da önemli bir gazetede manşet olan Üsküdar’ı ilgilendiren bir konu olduğuna dikkat çekerek eski belediye çalışanının ‘poşetler içinde paralar taşındığını söyleyip belgeler sunduğunu' aktardım.

    Bu iddialara kayıtsız kalamayacağımızı söyleyerek İBB'de birçok konuda komisyonlar oluşturulduğunu hatırlatıp yolsuzluk iddiaları ile ilgili de Üsküdar Belediye Meclisi'nde araştırma komisyonu kurulmasını önerdim.

    AKP grubu, yolsuzluk iddialarının ‘münferit' olduğunu söyleyip ‘her olayı araştırmak için komisyon oluşturursak burada çalışamayız' savunması yaptı. CHP, İyi Parti, AKP ve MHP'li meclis üyeleri olarak komisyon oluşturalım, olaya el koyalım, değerlendirelim, denetim hakkımızı kullanalım istedik.

    Çünkü kurum içi bir olay olarak değerlendirilemez, halkın parasının çarçur edildiğine, rüşvet döndüğüne dair ciddi iddialara vardı. Ancak önergemiz reddedildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 4 Aralık 2019; 9:58:59 >




  • bu konu haber değeri taşımıyor.
  • Akp cocuklari konusunu bulamadim! Bir haber var şöyle.

    https://haber.sol.org.tr/turkiye/bu-da-oldu-luks-yasam-haberlerini-derhal-kaldirmamizi-istediler-275620

    quote:

    Şimdi Kalyon Ajans'ın vekili Avukat Mehmet Fatih Yaşar'ın (Lexel Hukuk Bürosu kurucusu) soL'a yolladığı bir ihtarname ile yapmış olduğumuz haberlerin derhal kaldırılmaması durumunda hakkımızda maddi manevi tazminat davası açılacağı bildirildi.

    Avukat Yaşar'ın yolladığı ihtarname mesajı tam olarak şöyle (büyük harfler yollayan tarafa aittir)

    SN YETKİLİ,

    https://haber.sol.org.tr/turkiye/iste-kamu-kaynaklariyla-simartilan-akp-...

    LİNKLİ HABER İNTERNET ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENMESİ VE BU YAYINLAR YOLUYLA İŞLENEN SUÇLARLA MÜCADELE EDİLMESİ HAKKINDA KANUN’UN 9 UNCU MADDESİ KAPSAMINDA MÜVEKKİLİN KİŞİLİK HAKLARINI ZEDELER MAHİYETTE OLDUĞUNDAN DERHAL KALDIRILMAMASI DURUMUNDA HAKKINIZA MANEVİ VE MADDİ TAZMİNAT DAVASI AÇILACAK OLUP AYRICA SUÇ TEŞKİL EDEN FİİLLERDEN ÖTÜRÜ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAKTIR. SON KEZ İHTAR OLUNUR. 04.12.2019

    KALYON PRODÜKSİYON REKLAM ORGANİZASYON TİCARET LTD ŞTİ VEKİLİ

    AV MEHMET FATİH YAŞAR

    EK1: VEKALETNAME

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keşke sadece Üsküdar olsa, adamlar cennet hayatı yaşıyorlar dünyada, hayat işte yılbaşında asgari ücretli de alacağı zamma sevinsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak sen şu işe. Bugünlük bu kadar ama daha bolca yolsuzluk haberi paylaşacağız seninle frodo, ne de olsa günde en az 10 tane akapenin yolsuzluğu pisliği ortaya çıkıyor, hep beraber okuyup eğleneceğiz
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Üsküdar Belediyesi’ndeki müdürden zehir zemberek “yolsuzluk” mektubu

    Tabi ki istedigini paylasabilirsin akp ne pislik yapmışsa buyur ifşa et beraber bela okuyalım .
    Peki bu haber hakkında yorumun nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor



    Tabi ki istedigini paylasabilirsin akp ne pislik yapmışsa buyur ifşa et beraber bela okuyalım .
    Peki bu haber hakkında yorumun nedir ?
    suçluysa müebbet alsın?
    Benden yorum istiyorsun ama diğer haberlerin hiç birine yorumun yok?
    sen neden diğer haberlerin hiç birine yorum yapmak yerine sadece bunu paylaştın samimi şerefli!! insan

    senin bu fetöcü kumpascı abilerinden öğrendiğin saçma hareketlerin bize yemez frodo. bak fetöcü abilerin ne halde, sana da sıra gelmesin frodo




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor



    Tabi ki istedigini paylasabilirsin akp ne pislik yapmışsa buyur ifşa et beraber bela okuyalım .
    Peki bu haber hakkında yorumun nedir ?
    akapenin kumpas kurup intihara sürüklediği masum askerlerimizi hapse atan savcıları polisleri kahraman ilan etmesine yorumun nedir frodo, bir yorum yap ortam şenlensin frodo




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.