Şimdi Ara

usb ses kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar iyi günler,
    yakın zamanda yeni bir sistem topladım, fakat anakartımın ses çıkışından pek memnun değilim. equalizer apo programı ile ayarlama yapamıyorum, eski sistemimde ayarlama yaptıktan sonra problemsiz bir şekilde kullanıyordum. kaynak:https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/1729828401679409289/

    kulaklık: Kingston HyperX Cloud Stinger
    anakart: Gigabyte B450M DS3H

    önerebileceğiniz usb ses kartı var mı acaba F/P oranı yüksek olan. kingston markasının kendi usb ses kartı var fakat 30-40 liralıklar ile arasındaki fark nedir pek anlamadım. teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 30 Haziran 2020; 21:51:18 >







  • Aha benim sorunun aynısı:https://forum.donanimhaber.com/yeni-topladigim-sistemde-kulakliga-az-ses-geliyor-ses-seviyesi-100-de-olmasina-ragmen--143507468#143507468

    Bende sırf ses kasamadığım için Cloud2 ye 750 tl para vericem bizi bu dertten kurtacak biri yok mu

    Kulaklığım : Hyperx cloud stinger
    Anakart : B450 Pro Max
  • Usb ses kartı takmanız sorunlarınızı çözmez sorununuz kulaklıkla alakalı. EQ ayarı yapabileceğiniz programlar (DFX Audio Enhancer gibi) işinizi çözer boşuna masraf yapmayın. Bu kulaklığı üreten firmada hata arayın anakartınızdaki ses kartı standart bir kart kulaklığınız neyse onu verir daha fazlasını vermez. Mümkün olduğunca oyuncu kulaklığı tercih etmeyin hem çok pahalı hem de o fiyatları hakeden bir ses kalitesi sunamıyorlar. Oyuncu kulaklığı alacaksanız sennheiser gibi normalde de ses üzerine yoğunlaşan markaları tercih etmeye çalışın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    Usb ses kartı takmanız sorunlarınızı çözmez sorununuz kulaklıkla alakalı. EQ ayarı yapabileceğiniz programlar (DFX Audio Enhancer gibi) işinizi çözer boşuna masraf yapmayın. Bu kulaklığı üreten firmada hata arayın anakartınızdaki ses kartı standart bir kart kulaklığınız neyse onu verir daha fazlasını vermez. Mümkün olduğunca oyuncu kulaklığı tercih etmeyin hem çok pahalı hem de o fiyatları hakeden bir ses kalitesi sunamıyorlar. Oyuncu kulaklığı alacaksanız sennheiser gibi normalde de ses üzerine yoğunlaşan markaları tercih etmeye çalışın.
    teşekkürler hocam değerli yorumunuz için, peki stereo ile 7.1 surround ses çıkışına sahip kulaklıklar için ne düşünüyorsunuz?
    ben problemimi equalizer apo ile hallettik küçük bir değişiklilik yaparak.




  • 7.1 kulaklığı arkadaşımda deneme imkanım oldu markası ya razer dı ya da steelseries di. Oyunda 7.1 in ekstra bir performasını hissetmedim standart bir kulaklık gibiydi. Zaten arkadaşımda aldığına pişman olmuştu hem müzik dinlerken iyi değil diyordu hem de 1-2 saat kullanımda kulaklarımı ağrıtıyo ve kafa ağrısı yapıyor diyordu. Oyunlarda ekstra bir performans vermesi onda da soru işaretiydi. Keşke müzik için bir kulaklık alsaydım diyordu çok para vermişti o da. Ben heryerde söylerim oyunlarda turnuvaya katılacaksan al ama standart bir oyuncuysan hiç gerek yok. Diyelimki cs go oynuyosun ortalama kill skorun 15 diyelim bu kulaklık olunca bu ortalama 16 ya çıkmayacak. Yeteneğin varsa en kötü kulaklıkla bile iyi skor üretirsin yeteneğin yoksa dünyanın en iyi ekipmanlarına sahip olsanda artısını görmezsin. Bu oyuncu ekipmanları yayıncılara, inceleme yapan kanallara bedava veriliyor ve onlarda bedava gelen ürünün reklamını yapıyor ve bunları izleyen insanlara "bu ekipmanlara sahip olursan sende iyi oynarsın" mesajı veriliyor. Ben fps oyunlarına 21 yıl önce başladım, 17 yıl önce tüm dünyanın en çok oynadığı fps oyunlarından birinde (halada oynanır tüm dünyanın bildiği bir oyun isim vermeyim gerek yok) türkiyede ve dünyada kendime rakip bulamıyordum, bu oyunda karşıma profesyonel bir oyuncu geldiğinde "senin gibi bu oyunu oynayan görmedim" diyorlardı. Benim o zamanlar kullandığım ekipmanlar piyasanın en ucuz kulaklığı, en ucuz mouse ve en dandikten arçelik klavye, kötü bir bilgisayar, 14" tüplü arçelik monitör. O yüzden diyorum ekipman emin ol önemli değil buna vereceğin paraya müzik dinleyebileceğin güzel bir kulaklık al çok daha avantajını görürsün.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.