Şimdi Ara

Usb Mikrofon Tasviyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Uzun Zamandır araştıyorum bir kaç model var aklımda amacım Youtube yayını arasıra ses kayıtları canlı yayınlar vesaire aklımda bir kaç model var ama emin olmak için sizden yardım almak

    istedim ,


    Rode usb mikrofon var fiyatına göre beni aşmakta ve kullanan bir arkadaşım o fiyata değmez dedi aklım karıştı


    Lastvoice BM300 duydum fakat çok kötü yorumlar duydum kullananlar hiç memnun değilmiş çin malı galiba o yüzden kararsız kaldım .


    Maono AU-A04 diye bir mikrofon markası gördüm Türkiyeye yeni gelmiş galiba ama araştırdığım da youtube olsun kullananlar olsun hep memnun fiyatıda gayet makul geldi 599 tl açıkcası kararsızım sizce


    hangisini tercih etmeyelim yada daha iyi önerileriniz varmı ?




  • Kardeşim Konuyu nasıl açtın bilmiyorum ama soruyu bile düzgün soramamışsın anlatım bozukluğu hataları var :)


    Neyse ,Bahsettiklerinin arasında en iyi Maono Markası gibi duruyor. Yakın bir arkadaşım da PM422 modelini kullanıyordu değişiktir ama çok iyi performans alıyordu bir usb mikrofona göre yayın ve youtube için kullanıcaksan Maono iyi bir tercih gibi duruyor bu Bm300 ve ailesine kesinlikle yaklaşmanı önermem inanılmaz bir uğultu sesi oluyor kendim de zamanında bizzat kullandım.

    Maono dışında Blue Yeti markasına bakabilirsin ama fiyat olarak biraz tuzlu gelir. Rode Tercihe bağlı onunda fiyatı gerekenden fazla Maono iyi bir tercih bence .


  • Selamlar,

    Maono o fiyatlara alınabilecek en iyi mikrofon gibi görünüyor. Kulaklık lı seti de var, kulaklığı fiyatına göre çok çok iyi bir kulaklık biz de seti var aynı kodun, bu ürünü alacaksan aşağıdaki seti tercih edebilirsin.



    https://www.hepsiburada.com/maono-au-a04h-profesyonel-yayinci-kayit-mikrofon-seti-p-HBV00001315DH

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.