Şimdi Ara

Usb Hdd Ağ Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,

    Ofiste 2 adet bilgisayarımız var ve 14TB harici Harddisk arşivimiz bir bilgisayara bağlı. Birine bağlayıp ağdan paylaşıma açtığımda 2. bilgisayar çok yavaş bağlanıyor dosyaları geç kopyalıyor filan. Ben 2 adet 1000Mpbs harici Ethernet kartı ve 1 Adet 1000mpbs switch (hub) alarak sanal ağ kurup oradan paylaşmayı düşündüm ama sizce kopyalama ve kullanım hızında fark ettirir mi? yada bu HDD'yi ağdan en hızlı nasıl kullanırım? Çözüm önerilerini bekliyorum, vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler.

    İyi Forumlar.




  • 14 tb hepsi tek bir diskte mi yoksa farkli disklerde mi ? Harici hard disk demissiniz usb uzerinden baglaniyorsaniz normal bir sata baglantisi hizi beklemeyin. Agda Gigabit baglanti uzerinde teoride 125 mb/s veri hizlarina kadar cikabilirsiniz ancak gercek hayat kosullarinda her turlu faktörden etkilenebiliyor bu hiz. Disklerin bagli oldugu pcnin ozellikleri neler ? Ag hizina darbogaz yaratan bir faktör var demek ki.

  • Harici HDD 14tb WD marka USB'den bilgisayara bağlı. Bilgisayar Ryzen 5 3600x işlemci 48GB RAM RTX 3070Ti vs iyi sayılacak bir makina. Harddisk Usb 3.0 Üzerinden ona bağlı ben o bilgisayardan paylaşıma açıp ağdan bağlanıyorum ama çok yavaş kalıyor. hızını biraz artırsak yeterli olur benim için. dediğim sistem iş yapar mu sizce 1Gbit kartlar alsam

  • Yigit.44 Y kullanıcısına yanıt

    modemde gigabit port yoksa işe yaramaz anakartta nasıl gigabit port yok?...

  • Dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz ama bu trafiği kaldıracak gigabit portu olan iyi bir router olsa iyi olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.