Şimdi Ara

USB-C, AirPods'lara planlanandan daha erken gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • USB-C, AirPods'lara planlanandan daha erken gelebilir



    Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2023'te tüm AirPods modelleri için USB-C özellikli şarj kutularına geçiş yapacağını düşündüğünü söyledi. Daha önce piyasaya sürülecek olan yeni AirPods'larda ise şarj arayüzü ile ilgili herhangi bir değişiklik olmayacak.



    Ayrıca Bkz.Kuo: iPhone 14 ertelenmeyecek



    Kuo bu sözleriyle sonbahardaki lansman etkinliklerinden birinde duyurulacak AirPods Pro 2'yi kast ediyor. Zira interente sızdırılan render görüntüleri bu yönde bir beklentiye girilmemesi gerektiğini ortaya koymuştu. Kablosuz kulaklık Lightning portunu kullanmaya devam edecek.






    USB-C arayüzü 2024'te zorunlu olacak



    Apple'ın USB-C özellikli şarj kutularını ayrı olarak da satabileceği düşünülüyor. Böylece Lightning arayüzünü bırakmak isteyen kullanıcılara bir seçenek sunacağı gibi bundan esktra para da kazanacak. Şirketin bu hamlesi Avrupa Birliği'nin yeni yasasına uyma konusunda atılmış erken bir adım olarak değerlendirilebilir.



    USB-C, AirPods'lara planlanandan daha erken gelebilir



    Bildiğiniz üzere 2024 sonbaharında üreticilerin akıllı telefonlarda, tabletlerde, dijital kameralarda, kablosuz kulaklıklarda, taşınabilir konsollarda ve diğer tüketici elektroniği cihazlarında USB-C kullanmalarını zorunlu kılacak bir yasa yürürlüğe girecek.









  • çok beklersiniz... çok...

  • Type C henüz oturmamış bi teknoloji Apple olgunlaşmasını bekliyor. Sonuçta Apple hızlı data aklarımına ve hızlı şarja çok önem veriyor. 20W ile rekor kırdılar bu sene.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • El şeyiyle gerdeğe girmek... bekleyen kim ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel gelişmeler ama olması gereken telefonlarında, tabletlerinde yer alması. Bu konuda 2024'ten önce davranmayacak demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.