Şimdi Ara

Urla için internet servis sağlayıcısı tavsiyesi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yeni taşındığımız Urla'da kapımıza gelen mevcut yapı ADSL üzerinden max 10Mbit destekliyor, tabi komşulardan aldığım geribildirim genel performansın çok iyi olmadığı yönünde.

    İlk aklıma gelen SüperBox oldu, ama yorumlar biraz üzdü. Fiber müşterisi olduğum için aradım, bulunduğunuz yerde kapsama yok dedi. Telefonum Turkcell ve 4.5g de aynı yerde 30Mbit görebiliyorum. İstanbul adresimden alıp burada kullanmak aklıma geldi? Sonuçta taşınabilir bir cihaz ve bunun için var? Sizce sorun yaşar mıyım?

    İşlerim gereği stabil ve iyi sayılabilecek bir hız ihtiyacım olacak. Acaba benzer lokasyonlarda yaşayanlardan tavsiyeler olur mu?

    Teşekkürler.



  • Benzer lokasyonda yaşayanların tavsiyesi ne olur bilemem, ancak benim tavsiyem şu;
    Madem Turkcell hattınız var, ilk ay telefonunuzu bilgisayara bağlayarak internetini kullanın. Eğer memnun kalırsanız size ait uygun bir adrese SuperBox alıp istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzaynet tabiki 20 mb down 3 mb up 170 tl hemde superboxtan daha ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORANASOKAN S kullanıcısına yanıt
    Stabil demiş arkadaş, 600ms ping olan bir internet onun işini görmeyecektir.
  • Borsa yazilimlari kullandigimdan ping suresi onemli :/

    4.5g hizi iyi ama superonline dan tanidik birine danistim, superbox cep telefonundan bagimsiz bir internet bogazina sahip dedi, kendisi de tavsiye etmedi.

    Uzaynet hic denemedigim, deneyeni de tanimadigim bir teknoloji, benzer bolgelerden kullananan biri varsa yorumlarini merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urlanın hangi mahallesi.
  • açıkçası vodafone netten memnunum. turknet de kullandım aynı lokasyonda ama vodafone a geçtiğimden beri kasırga olmadıkça kopma olmuyor. turknette periyodik kesilir ve her hafta hız yavaşlatılırdı. upload 15 mbps ye çıkarılmıştı ama yine 8 e düşürüldü. telekomdan açıklama bekliyorum

  • adsl bile olsa, sabit bağlantı her zaman daha iyidir. içmeler mahallesinde bir adresimde adslden vdsl e geçebildik ama zaman aldı. hiçbir fiber çalışmasının yapılmaması rezillikten başka bir şey değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.