Şimdi Ara

UPS Kargo - Bluemint dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar geçen hafta cuma yada cumartesi günü (tam hatırlayamıyorum şu an faturaya bakmam gerekiyor) İzmir Hilltown AVM 'de bulunan Bluemint mağazasından bir ürün satın aldım. Ellerinde olmadığı için adresime kargolayacaklarını söylediler. Tamam dedim çıktım. Bugün kargo gelmiş. UPS çalışanı aradı evde değildim kapıcıya bıraktı. Teslim aldım ve gördüklerime inanamadım.

    Kargo UPS kargonun kendi poşeti şeklinde geldi. Bluemint böyle yollamaz genelde, daha önce de alışveriş yaptığım için biliyorum kutu ile yolluyorlar. Poşeti açmamla birlikte kahkahalara boğulmam bir oldu. İçerisinden alarmı sökülmemiş şekilde bir LC Waikiki ürün çıktı. Aşağıya fotoğrafı ekledim. Daha sonrasında poşette bulunan kargo kağıdını çıkartıp üzerini kontrol ettim. Gönderen Bluemint yazıyor alıcı da benim adresim. Şimdi burada bir yanlışlık var. Olayı anlayamadım. UPS Kargo'da mı bir olay döndü? Yoksa Bluemint kargolarken hata mı yaptı? Ben bu durumda hakkımı nasıl savunacağım, kimin üzerine gitmeliyim?



    UPS Kargo - Bluemint dolandırıcılığı


    UPS Kargo - Bluemint dolandırıcılığı







  • Hocam, BlueMint Kargolardan karıştırmış olabilir [böyle birşey nası olmuş olabilir bende anlamadım ama] UPS'de olma ihtimali daha az gibi. BlueMint Veya UPS Kargo ile İletişime Geçtinizmi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.