Şimdi Ara

Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gençler, uzunca bir süredir devam eden bir upload sorunumuz var malum. Talebimiz de çok basit bir talep. Yüzlerce GB veri uploadlamayacağız. Ama gene de İSS'ler bu konuda son derece isteksiz/çözümsüz.


    Bu konuda Türksat vasat bir çözüm üretmiş. 20TL farkla 100gb kota ile 10mbit'e yükseltiyor uploadu. Ne diyeyim? "Allah razı olsun" mu desem, "Dalga mı geçiyonuz" mu desem? Bilemedim... Yetmiyor neticede. Yetmeyen de kota değil. Hız. Dediğim gibi, çoğumuzun uploadu sömürmek gibi bir derdi yok. Daha ziyade uploadda hıza ihtiyacımız var.


    Ve çözüm geliyor:


    Komşum da Türksat üyesi. Onun üyeliğine de 10mbit upload tanımlayacağım. Onun da 20TL'sini ben ödeyeceğim. İki networkü kendi ofisimde, disk serverımda birleştireceğim. VPS kiralayacağım (yüksek bandwidthli ve Türkiye'deki serverlar aylık 40 lira falan). VPS'e channel bonding yapan (internetleri birleştiren) bir VPN hizmeti kuracağım. Serverım internete çift internet hattı üzerinden VPS içindeki VPN'e bağlanacak. VPN bu iki hattan gelen datayı birleştirip tek hat üzerinden ben uzakta iken bana verecek. Teorik maksimum upload hızım 20mbit/sn, upload kotam(ız) da ihtiyacım olmasa da 200gb olacak. 200gb'yi aşarsam upload hızım 10mbit'e düşecek. Pratikte 17-18 alırım diye düşünmekteyim.


    Yarın denemelere başlayacağım.


    Yaptığım tam olarak yasal değil. Ama pek umurumda da değil. Ek olarak tek interneti iki daire kullanmıyor olacağız. İki dairede de denk (birebir aynı paket) iki internet var. Biz sadece gücümüzü birleştiriyoruz. Dava açıp da kazanabilen İSS beri gelsin. Yıldım lan hepinizden. Yakında İSS yapacaksınız beni: Hüsnet. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler "Her yerde çakal internet" Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    Bunu yapmak için öncelikle hiç yatırım yapmadan, sadece bir aylığına server (VPS) kiralayarak, Telefonumdaki internet ile ofisteki interneti kullanıp deneme yapacağım. İşe yaradığını görürsem sallarım kabloyu komşuya... 150 lira kablo tutar. 50 lira da Servera üçüncü bir gigabit LAN kartı. Yettiniz artık. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 200 lira ön yatırım, Aylık 80TL ek maliyetle işi çözeceğim.


    ---------------------


    Sistemin çalıştığını görürsem biraz daha uçuk bir projem daha var:


    Arkadaşımın evi ile iş yeri arasında sadece bir bina var. Evi bir üst sokakta. İş yeri bir alt sokakta, sokağın karşı tarafında. Dolayısı ile iş yerinin çaprazındaki binanın köşesi sebebi ile ofis ile ev birbirini görmüyor. Ama çok yakınlar. O binada Bu köşe nokta L şeklinde cam. Niyetim, uzun menzil acess pointler ile iki yer arasında network kurmak. Herifin evinde iken ofisteki servera hızlı bağlanmasını sağlamak. Mümkün olursa, yukarıda anlattığım VPS + kendi VPN'ini kurma sistemini arkadaşımla birlikte kullanmaya niyetliyim. VPS'in içine muhtemelen iki ayrı client'lı VPN kurmayı başarırım. Bu durumda VPS'in aylık maliyeti 20 liraya düşer. 20'şerden 40 lira fark da upload için vereceğiz. Aylık 60 liraya işi çözeriz. İkimizin de teorik olarak (pratikte mümkün değil) 200/20 interneti olur. Pratikte aynı anda kullanımda 80/18'i mümkün görüyorum. İkimiz aynı anda downloadu kanırtmaz isek, 160/18 görülür bence. VPS bandwidthi o kadarına yeter. O da bize yeter.


    Boş zamanlarımda bu proje üzerine çalışacağım ve birden çok internet bağlantısını uzaktaki VPS'de birleştirip, bu VPS üzerinden internete çıkmayı deneyeceğim. Olursa buraya yazarım.


    ---------------------


    2001 yılında evimde 1mbit internet vardı. Upload hızı 125kbit/sn idi. 2008 yılında evimde 16mbit internet vardı. 2mbit uploadu vardı. Çok geçmeden download 24'e, upload 4mbit'e çıkmıştı. 2014 yılında 100mbit internete geçtim, upload 5mbit oldu. LAN? 7 yıl. İnsaf be arkadaş? 7 koca yılda uploadu şuradan şuraya oynatmadınız be ya... Neyse, sonuçta öyle kele böyle tarak. Ben çözerim sizin gönlünüz yoksa. Sağlam bir VPS bulursam, tüm binanın gücünü birleştirmezsem bana da Hüseyin demesinler.


    Sanki çok şey istiyoruz... 100-150gb kotalı yüksek hızlı upload paketi lan istediğimiz. Kota dolunca geri yapıştır hızı 5mbit'e. Bu yani. Vereyim parasını. Ver bana 20mbit upload. Yıl olmuş 2021, gülerler la adama. Utanmıyorsunuz da ha.


    Hayır, bu şavalaklardan umudu kestim, "bastırayım parasını superbox veya redbox alayım" dedim. Onun da upload'u limitlemişler. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 15mbit. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 

    ----------------------


    Neyse, sonuçta yapmayı becerirsem, yaptıklarımı bir yönerge haline getirir buraya aktarırım. Belki başkalarının da işine yarar. İSS'lere de kapak olsun. Sizin çözmeye niyetiniz yoksa, biz kendi kendimize çözeceğiz.Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 2 Mart 2022; 21:1:12 >







  • Usta o kadar uğraşa değer mi yav

  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

    E başka çare yok, mecbur yapacağız. Bir dosya uploadlayacağım, 20 dakika sürüyor. Yarı süre yarı süredir.


    Hem zaten VPN kullanmak durumundayız. Önce Türkiye'de, sonra başka bir ülkede birer ay VPS kiralayıp deneyeceğim. Server yurtdışında olunca Ping diğerine göre çok uzamıyorsa yurtdışı VPS ile devam eder, VPN işini de çözerim. Bir taşla iki kuş.

  • 4,5G kullansanız aslında çok daha kolay olur.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    5 gb mobil kotam : ben aslında yoğum

    4G hoş güzel ama sınırsız değil, 3-5 gb paketlerimiz ile neyin uploadını yapacaz ki, yıl 2022 upload 8 nedir,

    8/4
    16/6
    24/12
    35/16
    50/16
    100/24 ya da 100/32

    olması lazım en az upload limitlerinin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uploadın çok az olduğunu ben de biliyorum,


    superbox gibi bir şey alsanız rahatlarsınız, 4,5 ile bayağı hızlı

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    genelde mobil takılıyorum.

    superbox : 100 gb 169 tl-15mbps limitsiz 599 tl, 24 ay taahhüt istiyor, artık hiçbir yere taşıyamıyorsun, adres başı 10 tl istiyor ve akşamları hız kısıtlaması oluyor

    redbox : vodafonenun superboxu ve vodafone 4G de en kötü operatör (hız) olarak bu yüzden bu da vasat

    tt magnet : altyapın yoksa veriliyor 179 tl limitsiz hızlı ve kotasız

    şuan için sabitten başka çaremiz yok, benim bulunduğum bölgede mesela 4g leş üç operatöründe bu yüzden sabite mahkumum.

    ya gigafiberin olacak ya sol fiberin ya kablonet fiberin yüksek upload için, neyse ki upload ile işim yok ama bir video gönderiyorum işkence oluyor 1mb/s gidiyor hız olarak (8mbps)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de her gün 2-3 GB upload yapıyorum 800kbit saniye ile ,alıştım artık

  • Ben ayda bir verileri 4TB'lik HDD'lere kopyalayıp kargoyla MS OneDrive Frankfurt sunucusuna gönderiyorum.Daha hesaplı oluyor fiyat ve hız olarak Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 

  • Charmlander kullanıcısına yanıt

    Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 

  • komsunun internetine wifi ile baglanti kurabilirsen su uygulamayi kullanabilirsin


    Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler
    Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümlergithub
    GitHub - alexkirsz/dispatch-proxy: Combine internet connections, increase your download speed
    https://github.com/alexkirsz/dispatch-proxy

    ikimizde 60-8 paketimiz var

    kendi baglantim kablo ile ve komsumunki wifi ile bu hizlari alabiliyorum


    Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler



    rezalet bi durum 2022 senesinde boyle seylerle ugrasmak ama neyse




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golku -- 3 Mart 2022; 15:6:18 >




  • Ben ara ara hardware compression yöntemlerini araştırıyorum real time olarak teknoloji ne seviyeye geldi falan diye. Yani şu Datacenter ve ev tarafında anlık 3-5x bir veri sıkıştırma, çözmeyi şakır - şukur yapabilsek aslında sonuç multi bağlantı ile birlikte çok çok daha iyi olabilir gibiUpload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    Hatta donanım destekli kayıpsız sıkıştırmaya ek olarak birazda yazılımsal kayıpsız sıkıştırma ekleyebilirsek gigabitleri elde edemez miyiz diye ara ara hayallere dalıyorum.


    Yanlış anlamazsan V6-V8 Amerikanlardan hatırladığım kadarıyla hali vakti yerinde bir abimizsin diye biliyorum ara Türk.net'i 1000 indirme, 100-200 yükleme hızında metroyu aylık 1000-1500 TL civarına getirirler Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Herkese 150 TL'ye bağlattım dersin laf - söz etmemeleri içinUpload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Mart 2022; 15:48:11 >




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Halim vaktim yerinde de çok gelirim yok ki? Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler  Gelir demek vergi demek. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Gider demek de vergi demek. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 1000-1500TL ödeyeceğiz internete, ne kadarı vergi olacak? Hadi yea!? Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Enayi miyim ben?



    Şaka bir yana, 1000 lirayı geçtim, 250 lira veremem yani internete. Zaten İSS'nin de vermesi lazım şimdi. Verebilecek olup vermeyen onlar. O yüzden zorla almaya çalışıyoruz. Konsept bu yani. İş başa düştü.





  • Golku G kullanıcısına yanıt

    Bu çok iyiymiş. Uzak bir yere VPN falan kurmadan ha? Çok başarılı. Tam olarak bu lazım işte bana. Çok teşekkür ederim.


    Nasıl yaptıklarını anlamadım. Konuyu uzun zamandır takip ediyorum, araştırıyorum. Bunu bulamamıştım. Virtual server kurup, ona VPN ile bağlanıp, orada birleştirmeyi yapanları buldum. Oradan yürüyecektim. Mantıklı da gelmişti. Bildiğim kadarı ile TCP/IP protokolünde tek bağlantı yapabiliyorsun. Karşı taraf tek bağlantı bekliyor. Dolayısı ile çift internetle çıkış yapıp tek bağlantı yapamıyorsun diye biliyordum.


    ---------------


    Bunu hemen denerim. İşimi görürse buradan yürürüm. Sayısız bağlantı eklenebiliyormuş. Tam benlik. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 10+10 = 20 cepte. Onu direkt yaparım. Annemin evi de 400 metre mesafede. Ofisle annemin evi rahatlıkla bağlayabilirim. 1100 lira falan tutar. 10 da oradan gelse toplamda 30 upload'u görebilirim. Bu İSS'lere acuk kapak olsa çok mutlu olacağım. Ben bununla biraz oynayayım. Sonra da düşüneyim.


    Edit:


    Load Balancing çoklu bağlantılarda işe yarar. Tek bağlantıda işe yaramaz. Bana tek bağlantı ile upload hızını yükseltmek lazım. Serverımdan veri download edeceğim (Serverım upload edecek) mesela. Gerçi, onda da karşı tarafa da benzer bir kurulumla yapılabilir. İki tarafta da load balancer olursa olur. Ama rastgele biri senden yüksek hızla bir şey indiremez, ki umurumda da değil. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    Speedtest testini single connection ile tekrarlamanız mümkün mü? Muhtemelen upload hızınızı 8mbit olarak göreceksiniz.


    Veya youtube'a video yüklerken 16mbit upload hızınızın 8mbitini kullanabileceksiniz. Sizdeki espri şu: Youtube'a 8mbit ile video upload ederken kütür kütür görüntülü görüşme yapabileceksiniz. Load Balancing temelde böyle çalışıyor. Toplam bandwidthiniz 16mbit. Ama tek bir bağlantıda 8mbit upload yapabilirsiniz. Bana tek bağlantıda tamamı lazım. 30mbit ile youtube'a video atmak gibi mesela. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 3 Mart 2022; 17:17:45 >




  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    Estafurullah niye enayi olasınızUpload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler  Bir çeşit doğalgaz+elektrik faturası gibi. 1,5 depoluk yakıt fiyatı gibi zaruri bir gider kalemi olarak düşününUpload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler ( Bir bekar olarak söylemeliyim ki bekara söylemesi kolay tabiUpload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler  )


    Fırsatlar ülkesinde nasıl yanlış yöntemler içerisindesiniz. Hangi firmanın alt yapısına sahipseniz o firmanın bölge müdürü veya bu hız, bağlantı ayarları ile ilgili sorumlu yüksek statülü teknik personellerinden biri ile arkadaş veya kanka olmanın sonucunda 2 mouse tıkına bakar diye düşünüyorum fiber altyapı varsa ihtiyacınız olan Upload hızı bakımından.Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    Diğer bir alternatifte sizde biliyorsunuzdur da Telekom fiberi üzerinden bazı 3. parti firmalar yüksek uploadlı tarifeleri farklı fiyatlandırma, teknolojik yöntemlerle ile satabiliyor diyorlar. Tabi internette bu konuda sağlıklı bir bilgilendirme yok.Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    Ucuza vermeleri lazımdı yüksek hızları haklısınız fakat şöyle düşünün önemli olan herkesin ucuza alabilmesi mi kendimizi kurtarmak mı? Yeterli bütçe varsa daha uzun vadeli mantıklı bir şeyi söyleyeyim altyapısı olan firmanın %3, %5 hissesini alın hem uzun vadede para kazanırsınız internette yanında hediyesi olur. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Benim gibi pragmatist olmanızı tavsiye ederim. Misal yarın öbür gün zemin kattan bir ev sahibi olmak istediğimde merkezi bir arazi alıp kendi konutumu ticari beklentilerime uygun şekilde inşa etmeyi planlıyorum ben, bir odayı server odası yapayım diyorum, mutfağı restorant, tuvaleti umumi ücretli wc, kahve içilecek odayı kafe, yürüyüş parkı minvalinde koridor, çamaşır odası, uyumak için 5-10 farklı odalı minik pansiyon kısmı. Bir çeşit DIY AVM-Plaza.Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Mart 2022; 18:7:6 >




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Öyle bir kanka var. Adamdan yıllar önce Tivibu istedim. Şrak diye geldi. Ama ne o internet hızı verilebildi. Ne TV yayınını alabildim. Tivibu'nun ilk ayları. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler O zamandan beri böyle şeyler yapmıyorum.


    Müşteri hizmetlerini arıyorum. "Sizin altyapınız yeterli, ama size bağlanmaması gerekirdi, nasıl bağlanmış ki?" diyor. Cevap veremiyorsun. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Geldiler, gittiler, ama işi çözemedik neticede. Çemkiremiyorsun da... Kankan saha müdürü. Ekip de onun elemanları... Neyse olmadı, ben de Türksat'a geçtim. O zamandan beri Türksattayım. Memnunum.


    Bir de harbiden o parayı internete hem veremem. Öyle bir gelirim yok. Hem vermem. Asgari ücretin dörtte birini internete versem utanırım. Olmaz. Zaten benim bütçe de ona yetmez.


    -----------------


    Ben memur gibi yaşayan adamım. Cücük kadar gelir. Cücük kadar gider. 20 yılda bir yatırımlar olgunlaşır, milyonlar akar. O milyonlar bir yerlere bağlanır. Bir kısmı batar, kendine ayırdığın yemelik bölümü de yer. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Gene memur spec devam edersin. 20 yıl sonra bir tur daha. Bu sefer bir önceki tur yaptığın salaklıkları yapmamayı umarsın... Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler Çoğunuzun geliri benden yüksektir anlayacağın.


    ------------------


    Bu arada fiber altyapısı yok. Alabildiğim en iyi internet, buralarda kablolu TV altyapısı iyi olduğu için, Türksat. O da 100/5. Paket ekletsen 100/10. O da bende var zaten. Bana lazım 100/20, 100/30.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 3 Mart 2022; 17:31:58 >




  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    "Sizin altyapınız yeterli, ama size bağlanmaması gerekirdi, nasıl bağlanmış ki?" Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler  Hızı bir kenara bırakın şu cümlenin hazzı için bile bırakmaz insan Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    GSM ve İnternet maliyeti her aile için o kadar ciddi seviyelere geldi ki. 4 kişilik yetişkin aile ortamında kişi başı en az 40-50 TL'lik mobil faturalar + ev interneti derken sadece iletişim ve internete aylık düzenli 300-350 TL gibi paralar ödemek hayat pahalılığından ayrı bir şekilde insanı derin düşüncelere sevk ediyor.Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    Hayır sonu gelmeyen bu düzenli faturalar ile elde edilen bu hizmetlere yüksek hızlar, gigabit fiber, şehirlerde 5g, tüm kırsallarda en düşük 4.5G, düşük ping IPV6 falanda dahil değil. Para öyle bir şey ki gerçekten tasarrufu ile mutlu olunamazsa harcaması ile insan bir yere varamıyor. Fakat bu tasarruf ile haz sürecinde bir süre sonra o kadar tasarruf etmek ki 60-65 yaşında dahi tatil yapamamak, keyif yapamamak seviyesine dönüşen insanları da görünce ne yapmak, nasıl davranmak lazım gençlikten, yaşlılığa bilmiyorum. Kazanabilmesi ayrı, kazanamaması ayrı, harcaması ayrı biriktirmesi ayrı dert.Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Mart 2022; 17:48:35 >




  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    evet malesef dediginiz gibi oldu

    ben bunu arada bi steam yada torrentten birsey indirirken faydasini gordum ama hic upload felan yapmadim

    sunu da deneyebilirsiniz

    vpn tarzi 2 baglantiyi 1 yapiyor belki isinizi gorur

    direk vps daha ucuz a gelebilir

    Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler
    Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümlerspeedify
    Speedify - Use all of your Internet connections at the same time
    https://speedify.com
  • 100/20 Kablonet paketi var onu araştırın

  • maxi909 M kullanıcısına yanıt

    Bunu alabilmem için, komşu ile anlaşmam, internetini iptal etmesini sağlamam, bunu almam ve komşuya da dağıtmam gerekir (fiyatı gereği).


    Ancak komşunun televizyonu da var. Teledünya. Gerçi ben interneti iptal edip interneti ondan çekebilirim. Bende teledünya yok. Ben ofisim.


    İki türlü de dışarıdan cat6 sallamak şart. Ben bu sistemi kurayım. Çalışsın. Taahhüt bitince benim interneti iptal edip, komşuyu bu internete geçiririz. Sonuçta yükseltirken taahhüt sıkıntı değil. O yüzden komşunun taahhütünün pek bir önemi yok.

    ----------

    Dün bazı testler yaptım. Güleceksiniz.


    Vodafone'da telefonumdaki internet: 11mbit upload, 0.7mbit download. Upload sorunsalı, çözmeye niyeti ve yetkisi olmayan iss'ler ve çakal çözümler 


    Turkcell eşimin telefonundaki internet: 55mbit download, 42mbit upload.


    Sanıyorum Vodafone'dan çıkacağım. Evde telefon çekmiyor. Konuşamadığım yerler var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.