Şimdi Ara

UO-Dev Hizmete Girmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  UO-Dev Hizmete Girmiştir


    Uo-developer.com adresi tüm ultima online oyuncuları ve sphere ile ilgilenen developerlar için geniş script, dosya, döküman, grafik, oyuncu rehberi ile sizlerin beğenilerine sunulmuştur.

    UO-Dev Forum kısmı ile playerlar sorunlarını paylaşabilir oyun hakkında üyeler ve destek ekibi aracılığı ile cevap bulabilirler. Dosyalar kısmında tüm sphere release sürümleri, client arşivi, gm ve player dosyaları başta olmak üzere bir çok içerikten faydalanabilirsiniz. Dökümanlar bölümünden script dersleri alabilir, çeşitli makaleler ile bilginizi arttırabilirsiniz. Diğer bir içerik bölümümüz olan sphere scriptleri ile beğendiğiniz scriptleri serverınız için edinebilir üzerinde çeşitli değişimler yaparak kendinize uygun hale getirebilirsiniz. Grafikler bölümü ise grafik alanında ilgilenen developerlara hitap etmektedir. Bu bölüm aracılığı ile verdatanıza en iyi grafikler ekleyerek serverınızın daha cazip hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Oyuncu Rehberi ise tam ultima online playerlarına özgüdür. Merak ettiğiniz her itemin ya da her içeriğin özelliğine buradan bakabilirsiniz. Sunucu/Host kısmından çeşitli serverlara göz atabilir, host bölümünden ise size uygun en iyi host firmasını seçer güvenli bir server hayatına başlayabilirsiniz.

    Profesyonel bir ultima online ve sphere destek sitesinin yanı sıra geniş döküman arşiviyle sizlere hizmet vermeyi amaçlayan UO-Dev projesi olan uo-developer.com adresine hoşgeldiniz.

    http://www.uo-developer.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaskol -- 17 Ağustos 2009; 23:04:22 >







  • Sadece sphere mi? RunUO?
  • runuo'da var hatta moderatör arıyorum :)
  • Moderator bulmadan önce konu ile ilgili kitleyi toplamalısınız, baktımda bomboş
  • 2 haftadır açık olan bir platform için mi bomboş?
  • Diğer konulara oranla demek istemiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.