Şimdi Ara

unoda bir türlü bulunamayan arıza yüzünden sinrlerim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu benim dördüncü unom ama ilk defa bi uno beni bu kadar bunalttı. arabada bi arıza var bi türlü bulunamıyo. bıktım valla benzin döküp yakıcam en sonunda. ARABADA LPG YOK. araba motor soğuğunda bir daha çalışmıyor. akü büji büji kabloları distribitör vs değişti ama sorun gitmedi. endiksiyon bobini dediler değiştik yine olmadı. boşu boşuna bi sürü parça parası verdim. en son motor soğukken baktılar ateşleme var araba yakıt alamıyomuş. Terettüt ettim arabayı ordu bosch car servise götürdüm benzin pompası dediler EMİNSENİZ DEĞİŞTİRİN CANIM YANDI DEDİM. eminiz dediler. değiştik araba motoru sıcakken çalışıyo ama soğuyunca çalışmıyo. az önce baktım yine çalışmıyo yani benzin pompası da boşa değişti. BEN ŞİMDİ BU ARABAYI NAPİİM dört ayrı usta değiştim hiç biri arızayı bulamıyo. araba marş basıyo tam çalışacak gibi oluyo sonra gaz yemiyo ve stop ediyo. LÜTFEN ACİL YARDIM KAFAYI YİCEM







  • imzanızdan anladığım kadarı ile araç enjeksiyonlu.
    Açıkcası Hiç uno ile ilgilenmedim.
    Benzin enjektörüne elektirik geliyor mu kontrol edilmeli,
    Benzin enjektörüne yakıt geliyor mu kontrol edilmeli,
    Buji kablolarının 4'üne birden elektirik geliyor mu kontrol edilmeli.
    Benzin pompası değişti demişsiniz. Bu sorunda ilk akla gelen benzin pompası yeterli basınçta benzin basıyor mu bakmak gerekir.
  • Abim'de aynı sorunu yaşamıştı. Birçok parça değiştiler ancak sorun giderilmedi. En sonunda sattı, gidip başka bir uno almıştı.
  • Enjektörlerle alakalı olabilir. Ordu Bosch Car servisi doğru söylemiş yakıt alınamıyorsa akla gelen ilk parça benzin pompasıdır ve bu parçanın tamiratı mümkün değildir değiştirilmesi gerekir.
  • Benzin pompasından gelen boruyu motorda bulun. 1 Litrelik pet şişeye benzini koyun. Hortumu da bunun içine sokun. Öyle çalıştırın bakalım ne olacak. Eğer çalışırsa benzin pompa sisteminde sıkıntı var. Soğukken deneyin.
  • Ankara'ya yolunuz düşerse PM atın, benim ustaya yönlendiriyim yardımcı olmaya çalışalım..

    Sorununuz çözülmez ise para vermenize gerek yok ;) Çıkma (emanet alıp) parçalarla vs. dener, arızayı bulur ve çözümü, faturayı ona göre çıkarır..

    Çözülmeyen probleminiz için para ödemek zorunda kalmazsınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.