Şimdi Ara

Üniversiteye kayıt olamadım,yatırdığım harcı geri vermiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba trakya Üniversitesi bilgisayar programciligi uzaktan eğitim bölümünü kazandım.lise diplomam kayıptı 4 günün sonunda buldum üniversite mezunuyum.yksden kazandigim bu bölümü ikinci üniversite diye okuyacaktım daha sonra dün harcı yatırdım toplamda 600 tl.kayıt için kimliğin fotokopisini çektirmemistim otogarda bilet aldım Edirne'ye bugün.gidip bir yerde kimliğin fotokopisini çektiriyim dedim otogarda bir baktım kimlik yok taksiye bindim eve geldim kimliği aradım bulamadım halende yok bu nedenle kayıt olamadım.bu nedenle üniversiteyi öğrenci işlerini aradım parayi geri vermeyeceklerini söylediler ben ne yapacağım bu paraya ihtiyacımda var.üstüne basima birsey almadim buna yatirdim.bugün Son gündü.üniversiteye kayıt olmayan bir kişinin harcını vermemek hak gaspı değilmidir sonuçta bir hizmet almadım bu konuda ne yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legnd -- 23 Ağustos 2019; 18:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • maalesef hiçbir şey yapamazsın. üniversite kayıt öğrencinin sorumluluğunda olan bir şey. üniversitenin herhangi bir hatası yok anlattığın kadarıyla.
  • Sakarya Üniversitesi geri veriyor mesela.ben istanbul aydın Üniversitesinde bir dönem okudum yüzde 75 burslu 3750 tl harç vardı yarım dönem okuduğum için paranın yarısını iade etmisti mesela Sakarya'daki durum mesela birine hizmet vermediğini halde parasını vermemek hak gasp etmek değilmidir?altını çiziyorum kayıt olmadım.
    Üniversiteye kayıt olamadım,yatırdığım harcı geri vermiyorlar
    Bu sakaryaki kural



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legnd -- 23 Ağustos 2019; 19:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her üniversite ayrı bir özerk kurumdur ve o kurumun Senato Kurulu bu konularda kararlar alır, öğrenciler de bu kararlara uymak zorundadır. Burada sizin talepleriniz üzerinden asla bir hak durumu oluşmaz.

    Bunun yerine kimliğinizi kaybettiğinize dair bir dilekçe ya da nüfus daire müdürlüğünden geçici bir kimlik veya nüfus cüzdan fotokopisi almak yerine harç bedelini geri almaya çalışmanız tuhaf.

    Aynı zamanda hiçbir şey almadım, yemedim içmedim demişsiniz velev ki kayıt olsaydınız hiçbir problem yoktu, kayıt esnasında oluşan problemde bunları söylemeniz daha da enteresan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.