Şimdi Ara

Üniversitede Lab. ta staj ya da büyük şirkette

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük uluslararası bir şirketten staja kabul aldım öte yandan üniversitemde kuantum optik lab'ında çalışmak içinde staj'a kabul aldım. Sormak istediğim soru şu ki hangisini seçeyim. Eğer üniversiteyi seçersem, bitirme projem için fazladan 2 ay çalışabilecem ayrıca lab'a electronic device üretiyo olacam. Öte yandan diğer kabul aldığım yerde büyük kurumsal bir firma Cv'ye yazdığım zaman güzel durabilir iş hayatı için avantajlı olabilir. Ama ne kadar geliştirebilirim kendimi orada soru işareti biraz tabi diğerinide yazarım ne kadar iş hayatı için avantajlı olur bilemem sonuçta proje yapacam. Siz hangisini önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bdoo -- 20 Şubat 2020; 19:22:25 >



  • Kucuk kobi dene yerlere gitmeyinde nereye gidersebiz gidin saka bir yana bir sekilde her ikisinide yapabiliyorsaniz yapin sahsen ben yapikredi bilgi islem ve universite radyo tv si ema bolumu studyolarinda teknik staj yapmistim ayni donemdede birirmw projemi yapmistim yeditepe elektrik ve elektronik muhendisligi mezunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikisi de diicektim ki yazmış arkadaş. fransızların sözü va ya, "iki aşk arasında kalırsan üçüncüsünü seçç" diye. ben de diyorum ki 2si arasında kalırsan 4ünü de götür.

    Ufak tefek numaralarla basit bahaneleler vbher ne ise stajları sığdırmak icap eder.

    Ama kesinkes olmuyorsa, kii olur ama, okul her zaman insanın ayağının altında. DIşraıdaki sosyallik daha evla.

    Bu arada uluslararası firma neymiş? Tamam okuldakini boşverebilirsiniz ama ne için? Bir de aklıma geldi de. okuldaki stajı reddettiğiniz için ilgili hocası kızmasın sonra. Yaniyüksek lisans ya da bir görev konusunda ileride arıa çıkarmasın? Okulu bi şekilde dahil edebiliyorsanız edrsiniz.
  • dürüstçe konuşmak gerekirse, kuantum optik laboratuvarında ne yapıldığını bilmiyorum.(burada fazla bilen olacağını da sanmıyorum.) ama, akademik kariyer yapmak istiyorsan, kuantum optik laboratuvarında staj yapmanı öneririm. düşünmüyorsan, orada öğrenebileceğin bilgi ve becerilerin, özel sektördeki yansımalarını iyice araştır.(yurtdışı fırsatlarını da unutma.) çünkü akademik olarak etkileyici olan pekçok şey, özel sektörde yer bulmuyor. aynı şeyi uluslararası şirket içinde araştır. ülkemizde faaliyet gösteren pekçok uluslararası şirket olsa da, ülkemizdeki distribütörleri türk olduğu unutma. hepsi işleri merkezdeki gibi yürütmez. büyük hayaller ile staja başlarsın ama, sıradan bir türk şirketinden farklı olmadığını görebilirsin.(basitçe fotokopici olarak çalışabilirsin.) elinde sadece cv'deki ismiyle kalabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.