Şimdi Ara

Üniversitede Kavga Sonucu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Üniversite son sınıfım, okulumda terör yanlısı biri var ağır tartışma sonucu, fakülte dışında ama kampüs içerisinde sene sonuna doğru (final büt zamanı) dövmek istiyorum. Kampüs içerisinde kavga disiplin cezası getirir mi ? Memuriyete girimişi etkiler mi ? Teşekkür ederim.



  • Disiplin cezası alman okuluna göre değişir. Sen okulunu oku, boşver o o***pu çocuklarını kendi başlarını yesinler. Seni rahatsız ediyorsa, tehdit ediyorsa hatta fiziki bir şiddet girişimi varsa rektörlüğe dilekçe ver.
  • Tamamen duruma bağlı. Kampüs içinde kavga çıkartman neresinde olursa olsun cezalandırılır. Bunun cezası da rektörlüğün vereceği karara bağlı, kısacası anlık bir olay için geleceğini yakma.
  • Kampüsün içinde dışında kıyısında köşesinde olması farketmez birini döversen sadece disiplin cezasıyla kalmayacağını bilmeni isterim. Kasten yaralamadan alabileceğin cezaya googledan bakabilirsin. (sonra kendince senaryolar üret yüzünde iz kaldığını falan cezanın ağırlaştırıldığını ya da adama vurduğun an öldü? Disiplin cezası derken katil olmakta var. ) Yani boşver bu düşünceleri. Kimseyi döverek kendince yola getiremez ya da fikirlerini değiştiremezsin. Boşver gitsin. İnsan bazen sinirle gerçekten düşünemiyor, dürtüleriyle hareket ediyor ama hayatta hiç bir şeye olmaz demeyeceksin. Böyle düşünüp taşınıp dövme işlerine hele hiç girme yani.
  • Geleceğini yakma. Öyle adamlar boş gezmezler. Üzerlerinde kesici, delici alet falan olur Allah muhafaza.
    Ayrıca siciline işleyecek her kayıt ileride mutlaka başını ağrıtacaktır. Kimseye anlatamazsın bunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.