Şimdi Ara

Üniversite sinavina hazirlik (Yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba..
    11. Sinif sayisal ogrencisiyim ve suanda uni. Sinavinin telaşı beni şimdiden sarmis durumda. Ankarada 452 ort. İle girdigim iyi sayılacak bi Anadolu Lisesindeyim. Hocalarda felan sıkıntı yok güzel anlatıyorlar dersi ayni zamanda dersaneye de gidiyorum.
    Şimdi asil sorum ben de herkes gibi 9-10'u yatarak geçirdim. 9 ve 10 da tek hedefim not ort. Yüksek tutmakti. Cok da yuksek tutamadım 9 da 80 10 da 81 not ort. Ile geçtim. Simdi aklim basima geldi. Bu sene ciddi anlamda calismaya baslamak istiyorum hedefim 2k en kotu 10k hedefledim kendime. Sizce bu hedefi gerçekleştirme ihtimalim var mi? Nasil çalışmam lazim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Lutfen yardimci olun arkadaslar. Cevremde ilk 10k ya girenlere bakıyorum hep 9-10 da hic yatmamis hep çalışarak gecirmis kişiler ve kendime guvenim azaliyo. Bu sene mat1 i de tekrar etmek istiyorum sizce geçmiş senelere de bakmali miyim? Yoksa 12. Sinifta ygs icin calismam yeter mi? Calismaliysam hangi derslere bakmaliyim 9-10 da.
    11.sinifi en iyi nasil verimli geçirebilirim?
    Yardimci olursaniz sevinirim.
    Iyi forumlar herkese...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu sene 12. sınıfım 11. sınıfta böyle bi hazırlık sürecine girmen senin için iyi olmuş ben şöyle derim bu sene -ki bu sene hem lys hemde ygs dersleri göreceksiniz- derslerini sıkı tut bunun yanında gerçekten sıkı tuttuğuna inanırsan ygs matamatiğini halletmeye bak yazında fizik kimya biyolojiyi halledersin dershanedede üstüne tekrar olur hem lys ye bol bol vakitle çalışırsın hemde ygs için habire soru çözersin ama 11. sınıf derslerini ihmal etme derim ben çünkü bu senede lys ve ygs karışık işleyeceksiniz bide haftada 2 tane paragraf çöz ki şimdiden 12. sınıfta çok rahat olursun kitap okumayıda ihmal etme tekrarlarınıda iyi yap okul sınavları odaklı değil de dershane ve deneme odaklı çalış bence bide seneye dershaneler de malum kolay gelsin şimdiden başarılar bende 12. sınıfım bana da dua edersen çooook sevinirim :))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bezu

    ben bu sene 12. sınıfım 11. sınıfta böyle bi hazırlık sürecine girmen senin için iyi olmuş ben şöyle derim bu sene -ki bu sene hem lys hemde ygs dersleri göreceksiniz- derslerini sıkı tut bunun yanında gerçekten sıkı tuttuğuna inanırsan ygs matamatiğini halletmeye bak yazında fizik kimya biyolojiyi halledersin dershanedede üstüne tekrar olur hem lys ye bol bol vakitle çalışırsın hemde ygs için habire soru çözersin ama 11. sınıf derslerini ihmal etme derim ben çünkü bu senede lys ve ygs karışık işleyeceksiniz bide haftada 2 tane paragraf çöz ki şimdiden 12. sınıfta çok rahat olursun kitap okumayıda ihmal etme tekrarlarınıda iyi yap okul sınavları odaklı değil de dershane ve deneme odaklı çalış bence bide seneye dershaneler de malum kolay gelsin şimdiden başarılar bende 12. sınıfım bana da dua edersen çooook sevinirim :))))

    Eyvallah hocam sagol insAllah istedigin yere de yerlesirsin.
    Yav sizde de mi boyle bilmiyorum ama sanki ben gectigim 2 seneyi (9-10. Sinif) bomboş gecirmis gibi hissediyorum. Yani pek bi sey hatirlamiyorum. Suan 9 ve 10. Sinif konularindan bi denemeye girsem tonlarca yanlısım cikacakmis gibi bi his var içimde. Dedigim gibi 9-10 ders dinlememezlik felan yapmadim dersleri dinledim sinavlara 1 gün onceden calistim ama hic tekrar soru cozme felan yapmadim sayılır. Sanki bombos 2 yil okumuş gibi hissediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • canım benim 9. sınıfım ineklemekle geçti ama senin gibi sınav odaklı ve ezberdi ama yinede yararını görmedin mi gördüm emin ol 11. sınıfın sonunda yaptığım denemelerde sadece 55 net anca yapıyordum oda sayısal öğrencisi olmama rağmen sözellerden geliyordu ama yazın mat1 i bitirdim bide fen derslerinin yarısı bitti sayılır netlerim şuan 95 lerde sakın endişelenme bende senin gibiydim 9 ve 10 da ve sonra unutuyordum ama emin ol unutmuyorsun şöyle söyleyeyim hiçbir konuya sıfırdan başlamayacaksın bi altyapın olacak sana şöyle bi tavsiye vereyim madem ygs de boş gibi hissediyorum dedin - ki ben ygs matematiğinde neredeyse bomboştum çünkü problemler bilgim sıfırdı- fem simetri seti var mat1 3 kitaptan oluşuyor onunla mat 1 e başla o kitap tam bi eğitmen gibi hem sıfırdan başlayanlar hemde yapılandırmak isteyenler için onu bitir derim ben bütün bi seneyede yayabilirsin yada yazın kendine çok iyi bi program uygulayabilirisn bide takıldığında internette dinleyebileceğin o kadar ders video su var ki yani istersen çok rahat istediğin bölüme çok rahat girersin sana ve azmine bağlı :))))))




  • up up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.