Şimdi Ara

Üniversite bırakanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar artık beni herkes tanıyor sanırım :) Ben uluslararası ilişkiler 2.sınıf öğrencisiyim hazırlık+2 yani 3. yılım. Üniye geldiğimden beridir okulu bırakmak istiyorum ama ailem hep engel oluyor bir şekilde.
    Ben iyi bir kolejde Anadolu sınıfında sayısal öğrencisiydim. Ne akla eşit ağırlığın en sözel bölümlerinden birini seçtim bilmiyorum hemde eğitim dili İngilizce.. Bu yıl anladım ki bu bölüm bana birşeyler katmak yerine beni köreltti
    sayısal zekam kayboluyor sanki , matematikten basit konuları bile unutmuşum. Arkadaşlar siz siz olun asla istemediğiniz sırf geliyor diye sevmediğiniz bir bölüme gitmeyin çünkü yaşam size ölüm gibi geliyor. Ben bu sene sınava tekrar girer miyim bilmiyorum henüz başvuru yapmadım ama artık inanın deli gibi istediğim psikoloji bölümü gelse bile
    yeniden 1.sınıftan başlamak bile ağır geliyor. Yaşlandım , yoruldum gibi :) Size abla tavsiyesi gençler , sizde benim gibi olmayın diye yazdım bunları ..Bu zamanda adam gibi bölüm okumayacaksanızda okumayın boşverin.Gençliğinizin en güzel yıllarını stresle geçirip sonunda hiçbirşey olamamak daha kötü.. diplomalı işsiz okadar çok insan var ki..Hatırlar mısınız bilmiyorum adam fizik bölümü okumuş KPSS de birinci olmuş ama fizik bölümünden atama olmadığı için işsiz.Türkiyenin sınav ve eğitim sistemi bu kadar saçma işte.

    Sorunuz varsa sorabilirsiniz , iyi kötü deneyimlerimle cevaplamaya çalışırım.







  • Ben de isletme 2.sinifim tm1den girdim ki matematikten nefret ederim. İibfnin en matematik agirlikli bolumu. Zehir oldu benim icin. Lisede fonksiyonun tersini almayi bilmezken universitede ingilizce integral ogrendim. Hazirligi atladigim icin 2 sene kaybim oldu. Kaldigim dersleri toplamak zaten 2 senemi alirdi. Bana isletme kek bolum dediler sozeldir dediler (ciddiyim) gel yer degistirelim gazi isletmede okuyorum ben de :p (simdi ygsye hazirlaniyorum hukuk pdr ne gelirse yazicam isletmeye donemem.)

    Siz siz olun gideceginiz bolumdeki insanlarla tanismadan en ince ayrintisina kadar sormadan yazmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazisletme -- 9 Ocak 2015; 13:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende elektrik elektronik mühendisliği 1. sınıftayım. lisede eşit ağırlıkçıydım. zorla seçtim bölümden çok memnunum ama okul değiştirmek için tekrar gireceğim sınava. bu sene olmazsa seneye kaydımı donduracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 9 Ocak 2015; 13:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.