Şimdi Ara

UNICEF artık Bitcoin ve Ethereum bağışılarını kabul ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu veya kısaca UNICEF, son zamanlarda çok tartışılan kripto para birimlerine karşı olumlu yaklaşıyor. Yapılan açıklamalara göre UNICEF'e bundan böyle Bitcoin ve Ethereum kripto para birimleriyle bağış yapılabilecek.



    Ayrıca Bkz.MIT, enjekte edilen ilaçların, oral yolla alınmasını sağlayan kapsül geliştirdi



    UNICEF kripto para birimlerine sıcak bakıyor



    Kripto para birimlerine karşı olumlu yaklaşan ilk Birleşmiş Milletler kuruluşu olan UNICEF, bu kararı ile birlikte yurtdışından gönderilen para transferlerinden yapılan kesintilerin de kısmen önüne geçmiş olacak. Ayrıca bağışçıların, gönderdikleri kripto paranın hangi girişimlere ne şekilde harcandığını da görebilecekleri belirtiliyor.





    UNICEF Genel Müdürü Henrietta Fore konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "Bu, UNICEF için yeni ve heyecan verici bir girişim. Dijital ekonomiler ve para birimleri, gelecek nesillerin hayatlarını şekillendirme potansiyeline sahipse, sundukları fırsatları araştırmamız önemlidir. Bu yüzden Kripto Para Fonumuzun oluşturulması insani ve kalkınma çalışmalarında önemli ve memnuniyet verici bir adımdır."




  • Ne BM bir halt olur nede Unicef’ten bir halt olur bunlara
    değil para günahımı bile esirgerim.

  • Ne işe yarar bu UNICEF ?

  • UNICEF'in bir işe yaradığını görmedim ben. Yaptıkları tek şey beleş yemek ve içeçek dağıtmak, yani bir nevi Kapitalist sistem. Kendilerine bağımlı yapıp, adamların bu yemek ve içeçekleri üretmemesini sağlamak.

    Şuan Afrika'da çoğu "yardımlaşma" olayı böyle gidiyor. Ama bizim Türkler'in yaptıkları hariç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.