Şimdi Ara

Uncharted 4'ü 37 Milyondan Fazla Kişi Oynadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Naughty Dog, Uncharted 4: A Thief's End'in 37 milyondan fazla kişi tarafından oynandığını açıkladı.

    Oyunun satış miktarı Ekim 2019 itibarıyla 16 milyondu ve 37 milyona PlayStation Plus ile ücretsiz indirmeler, ikinci el kopyalar ve kiralayarak oynayanlar da dahil gibi görünüyor.
     
    Bugün Uncharted 4'ün beşinci yıl dönümü. Oyun 10 Mayıs 2016'da PlayStation 4 için çıkış yapmıştı.




  • hala oynansa grafikleri sırıtmayacak harikulade bir oyun..Yavaştan PC'ye çıkarsalar satışlar daha da artar bence :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu oyun varken GOTY'u Overwatch'a vermişlerdi hatırladıkça bütün sinirlerim tepeme çıkıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • JackTim kullanıcısına yanıt

    Hiç hatırlatma...




    Hayatımda oynadığım en iyi oyun. Seriye müthiş bir kapanış ve tam anlamıyla bir başyapıt. Chloe&Nadine ile yeni maceralar görürüz inşallah, bu E3'te hafiften tease etsinler duyuru fragmanı ile.

  • Neil Druckman'ın 1000 kere tekrar eden kutu bulmacalarını unutmuyorum...Onun dışında aksiyonu azaltılmış kendini daha ağırdan alan ağır bir oyundu..Gayet güzel br kapanış yaptı..Grafikleride hala yeni çıkan oyunların %90'nından iyidir..Mesela RE 8..Yeni nesile geçtiğimizi direk hissettiriyordu..Umarım PS5'te hissettirir..
  • Konsolun demirbaşlarından olan uncharted'i pc'ye mi çıkaracaklar? Kusura bakmayın ama çok beklersiniz böyle büyük oyunları pc'ye asla getirmez Sony oynamak istiyorsanız PS now seçeneği var değerlendirin zaten gördüğün üzere pc'ye sadece yeni ipler geliyor horizon ve days gone'da olduğu gibi uncharted kadim PlayStation serisi pc'ye çıkma ihtimali hulk'in gerçek olma ihtimali ile aynı ayrıca PlayStationda oyunlar ölüme terkediliyor diyen pc oyuncularına da selam olsun 37 milyon oynanmış çoğu multiplatform oyunundan çok çok çok daha fazla
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi kesin gelmez pcye jdjdjd

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Konsol aldirtan oyunlar pc'ye cikmaz. Horizon ve days gone konsol sattiran oyunlar :d
  • Hem PS exclusivelerine ve konsollarına laf atmak ama sonra oyunları PC'ye gelsin diye delice beklemek.

  • Sony, sizin gibi fanboylardan korkmasa gow 5'i ilk gün pcye çıkaracak siz hala kendinizi kandırın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konsolun demirbaşlarından olan uncharted'i pc'ye mi çıkaracaklar? Kusura bakmayın ama çok beklersiniz böyle büyük oyunları pc'ye asla getirmez Sony oynamak istiyorsanız PS now seçeneği var değerlendirin zaten gördüğün üzere pc'ye sadece yeni ipler geliyor horizon ve days gone'da olduğu gibi uncharted kadim PlayStation serisi pc'ye çıkma ihtimali hulk'in gerçek olma ihtimali ile aynı ayrıca PlayStationda oyunlar ölüme terkediliyor diyen pc oyuncularına da selam olsun 37 milyon oynanmış çoğu multiplatform oyunundan çok çok çok daha fazla


    kardeşim emin misin? her şöyle konuştuğunuz da mesajınızı alıntılamaktan yoruluyoruz bak :D sony oyunları gelmez dediniz horizon geldi bir seferlik dediniz sonra days gone haberi geldi gene inkar etmeye devam ediyorsunuz. Daha neyin çıkması lazım?
  • Şu anda sony'e ait bi firmanın uncharted serisini pc ye çıkarmak için çalıştığı söyleniyo ve bu bayadır ortalıkda dönen bi olay. Ayrıca sony bu tarz büyük oyunları pc ye getirecektir çünkü sadece konsolda satmak yerine konsol+pc de satmak çok daha fazla kazanc demektir.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Fanboy degilim, sadece mantikli dusunuyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OldReview

    Hem PS exclusivelerine ve konsollarına laf atmak ama sonra oyunları PC'ye gelsin diye delice beklemek.


    kimsenin god of war'a laf ettiğini görmedim ben? kalitesiz gördüğümüz exclusive olamaz mı?
  • İlk 2 oyunu türkçe düblajlı olarak yeniden bitirdim. Geri kalanları zaten türkçe oynamıştım. Bu seriye oyun olarak bakmıyorum. Film edasıyla oynuyorum. Tek farkı ara sıra bulmaca çözüp adam öldürüyorum. Ailecek hayranıyız serinin.

  • Kaç kişinin oynadığını yayınlamak nasıl bir mantıktır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

    Sony, sizin gibi fanboylardan korkmasa gow 5'i ilk gün pcye çıkaracak siz hala kendinizi kandırın


    gow 5 i pc ye cıkarsa zararına sattıkları konsolu kim alcak :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aynen kardeşim sony'e ait bir firma ps5'e özel oyun yapmak yerine Sony oyununu pc'ye çıkarmak için çalışıyor buna da anca siz inanırsınız üçüncü parti firma desen neyse de Sony firmasının ps5'e oyun geliştirmek varken uncharted pc için çalışmasına inanmamız bir hayli garip
  • Gercekleri kabul etmeyen siz pc fanboylarsiniz. Hermen hulst her oyun pc'ye gelmeyecek diyor siz hepsi gelecek diyorsunuz bu açıklamayı yok sayiyorsunuz işinize gelmiyor çünkü :) uncharted serisini pc'ye getirmek için çalışan kimse yok zaten demişsin ya uzun süredir ortada dönen bir olay diye pc portu yapmak en fazla 6-7 alır alır adamlar portu yapıp sonraya mi saklayacak? Birden fazla oyunu olan hiçbir Sony serisi oyunu artık ne derseniz pc'ye gelmeyecek gerçek bu örneğin marvel's Spiderman neden gelmedi pc'ye? Gelecek olsa miles'dan önce gelirdi sonra çıkarmanın hiçbir mantığı yok ama gelmedi gelmeyecek. Adamlar marvel's avengersda bile karakterini pc'ye getirmiyor siz oyunu getireceğini düşüyorsunuz. Diğer arkadaş gow5 ilk gün pc demiş de bunu söylemek için ağır fanboy olmak gerekir buna ihtimal verebilen zaten oyun sektörüyle alakalı tek bir şey bilmiyor demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.