Şimdi Ara

Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar film yurt dışında 18 şubat'ta gösterime girecekken ülkemizde neden 11 şubat? Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg 

  • Fragmanda üzdü oyuncular da




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 31 Ocak 2022; 3:23:16 >
  • Holland yerine başkası olaydı

  • 4K düşmüş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Filmi az önce izledik. Oyundan bağımsız bir film olarak bakıldığında son dönemlerde çıkan filmlere nazaran, kendini izlettiren bir yapısı var. Ama oyundan filme adaptasyon denildiğinde epey farklı geldi. Yani oyunlarını oynayalı, bitireli çok uzun zaman oldu ama hikâye olarak bana oyunla paralelmiş gibi gözükmedi. Ayrıca Tom Holland ve Drake karakterinin profiliyle çok alakasız bir tipin seçilmesi sebebiyle benden büyük eksiler yiyerek başladı bu film. Üzücü. Ama Chloe'yi canlandıran oyuncu profile cuk diye oturmuş. Kadrodaki en başarılı seçim de bu olsa gerek. Güzel bir potansiyeli varken onu yakalayamamış gibi. İyi mi iyi ama fazlası olabilecekken maalesef olamamış. Bu arada adettendir After Credits kısmında 2 sahne yapıştırmışlar. Devam filmi gelebilir yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K izledim az önce. Son sahnelerdeki fantastik sahneler hariç film resmen oyundaki sahnelerin aynısından oluşuyor. Senaryo haliyle çok klişe ama sıkılmadan izlettirdi diyebilirim. Tom Holland çok itici bir tip bu role bence uymamış aynı şekilde Sully yi oynayan Mark Wahlberg de olmamış oyuncu seçimleri hatalı. 6 puan aldı benden oyunlarını oynayan zaten izleyecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 25 Nisan 2022; 14:5:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Holland Nathan Drake olarak olmamış, film boyunca bir türlü yakıştıramadım ama filmi beğendim. Filmin aksiyon dozu oldukça iyi ve kaliteliydi, tam olarak uncharted gibi bir filmdi. Oyunları oynayanların ekstra beğeneceğini düşünüyorum çünkü çok gönderme vardı.


    10/7.5




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Nisan 2022; 20:47:8 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    yok hocam oyunla hiç paralelleği yok sadece sırası olmadan farklı oyunlardan sahne toparlamışlar.

  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    Değil mi, bana da öyle geldi. Demek ki haklıymışım. Toplama sahne yapmak da yani böyle bir yapım için olmaması gereken bir iş. Herhalde o kadar uzunca senaryoyu tek filme yediremeyeceklerini düşünüp ne kadar referans verirsek kârdır kafasıyla hareket ettiler sanırım. Ya ben Tom Holland saçmalığı olmasa ona da tamamdım beni en çok filmdeki en önemli ksrakterin çok yanlış bir şekilde seçilmesi soğuttu. Oyundan bağımsız olarak düşünülebilirse eğer hiç fena bir yapım değil. Ama oyunun adını kullanıyorsun, oyunculara selam çakıyorsun ama bunlar senin asıl müşterilerin olan oyuncuların gözüne batıyor. Oyunuyla alakası olmayanlar karakterlerin adlarını arama motorunun grafikler kısmından aratıp ne kadar alakasız seçimler olduğunu görebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted oyunlarını en fazla 4 saat oynamışımdır.


    Film duyurulduğu zaman oo sony yapıyorsa boş bir şey yaptırmaz diye düşündüm ve "kendimce" haklı çıktığımı düşünüyorum. Oyuncu seçimlerinden anlamam, filmi izlerken sıkılmadım. Ama tek bir eleştirim olacak, filmin son 40-45 dakikasını anlatmak için 1 saat arka plan izlemeye gerek var mıydı diye düşünüyorum. Keşke arka plan hikayesi olmasa da direk bodozlama olaya girilseydi. Son olarak 2 tane after credits sahnesi var. Belli ki devam filmi veya filmleri gelecek. Umarım akıcılığı koruyabilirler.


    Benim puanım 7.

  • 5 6 filmlik seri yaparız diye parlak oğlana başrol vererek baştan kaybetmişler

    kafada oyundaki nate olduğundan 2x le bile bitmek bilmeyen işkence oldu benim için

  • başlangıç filmine göre gayet iyiydi bence

  • Normal, çerezlik bir film.

    Puanım 10/7.2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eh işte, fena bir film değildi. Tom Holland olmamış gerçekten. 10/7.

  • Tom Holland'ı beğenirim. Bu role bence ayak uydurabilmiş fakat Nathan değildi hiç bir şekilde. Biraz daha olgun bir oyuncu seçebilirlerdi. Oyununu oynamasaydım bir tık daha fazla sevebilirdim.

  • 6.3 / 10


    İzle geç.

  • Oyunu oynamadığım bir filmi izledim. Aynı Nicolas Cage’in buna benzer filmi vardı onu hatırlattı. Hatta o filmde daha çok bulmaca vardı sanki. Ama kaliteli yapımdı, izlettirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    Hazine aradiklari filmdi hocam o, hatta 2 tane var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Evet baktım filmin adı National Treasure. Film tamamen klişe üzerinden ilerlemiş. Sonunda bi “ben Sam’im” demesini bekledim ama olmadı :( Sanırım filmin twisti de buydu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark WahlbergFilmler ve Filimleryoutube
    Oyunu ile ortalığı kasıp kavuran Uncharted, beyaz perdede Spiderman abimiz ile boy gösterdi. E eleştirel parodisini yoğun isteğiniz ile yaptık. Hepinize keyifli seyirler ve iyi eğlenceler canlar. Seviliyorsunuz. ►►AGARTA STEAM SAYFASI: https://store.steampowered.com/app/1696670/Agarta/ 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=K-xgqOYr_8k

    Filmin başında duvarda yazan "YPG/PKK" yazısını fark etmemiştim. Hollywood yine kirli siyasetini bulaştırmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ripper Roo -- 19 Ekim 2022; 20:7:30 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.