Şimdi Ara

Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg



    Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg

    "Patrondan Kurtulma Sanatı / Horrible Bosses" filminin yönetmeni Seth Gordon'dan "Uncharted" filmi geleceği iddia edildi.

    Deadline'ın haberine göre yönetmenin ismi ünlü video oyununu uyarlamak için düşünülen yönetmenler listesine girdi. Oyun şirketi The Naughty Dog'un macera oyunu "Uncharted: Drake's Fortune", İngiltere'nin Elizabeth devrinde yaşamış olan, önemli bir İngiliz korsan, denizci, kâşif, köle taciri, mühendis ve politikacı Sir Francis Drake'in soyundan gelen Nate Drake'i temel alıyor. El Dorado'da gizlenen bir hazinenin yerini tespit eden hazine avcısı Drake, bir gazeteci ve akıl hocasıyla birlikte hazine avına çıkıyor. Filmin çıkış tarihine ya da kadrosuna dair henüz bir bilgi bulunmuyor.



    11 Nisan 2014 - Süperkarga

    Son dönemin popüler yapımcılarından biri olan Avi Arad, yapımcılığını yaptığı son filmi The Amazing Spider-Man 2′nin tanıtım turunda bir hayli yoğun vakit geçiriyor. Gittiği her şehir ya da ülkede basının ilgi odağı olan Avi Arad, özellikle Spider-Man serisinin devamı ile ilgili bilgiler veriyor. Ancak kendisine gelen diğer filmleriyle ilgili bazı soruları da yanıtsız bırakmıyor. Bizim için bu sorulardan önemli olan iki film Metal Gear Solid ve Uncharted.

    PlayStation 3′ün en başarılı oyun serilerinden biri olan (hatta belki de serisi) Uncharted, geçtiğimiz aylarda resmi olarak filme çevrileceği açıklanmış ve proje için yönetmenle anlaşılmıştı (Seth Gordon). Arad, Uncharted için ; “Uncharted filminin muhteşem bir senaryosu ve yönetmeni var. Senaryosunu çok sevdiğimi belirteyim. Çok akıllıca ve eğlenceli bir film olacak gibi. Her şey şimdilik mükemmel gidiyor ancak çekimlerin ne zaman başlayacağını kesin olarak şu an söyleyemem. Spider-Man ile ilgili turumu bitirdikten kısa süre sonra bu işleri halledip açıklayabilirim” şeklinde konuştu.

    Uncharted filminin MGS’den önce geleceğini söyleyebiliriz. Hatta senaryo tamamlanıp prodüksiyon tarihi için zemin aradıklarına göre 2015 sonu ya da 2016′da vizyonda görebiliriz gibi gözüküyor.



    22 Temmuz 2014 - Süperkarga
    Uncharted Filminin Çekimleri Sonunda Başlıyor

    Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg

    Sony ve Naughty Dog firmalarının ortak yapımı olan Uncharted serisi, PlayStation markasının en önemli oyunlarından biri olarak değerlendiriliyor. Geride kalan E3 2014′te serinin dördüncü ve son halkası da PlayStation 4 platformu için duyurulmuş ve büyük bir coşkuyla karşılanmıştı.

    Altın yumurtlayan tavuğunun potansiyelinin farkında olan Sony de sinema filmi olmaya oldukça uygun bir yapıya sahip olan Uncharted serisini beyazperdeye taşıyacağını açıklamıştı. Yönetmenliğini daha önce Horrible Bosses ve The King of Kong gibi filmlerin de altında imzası bulunan Seth Gordon’ın üstleneceği yapımın çekimleri de sonunda başlıyor.

    Gelen haberlere göre Seth Gordon, Uncharted’ın çekimlerinin 2015 yılının ilk aylarında başlayacağını açıklamış durumda. Yaklaşık beş ay kadar bir süre olmasına rağmen bu sürenin çok çabuk tükeneceğini çünkü filmin prodüksiyon çalışmalarının çok karmaşık olduğunu da sözlerine ekleyen Seth Gordon, filmin birçok ülkede çekileceğini ve senaryonun şu an oldukça tatmin edici bir duruma geldiğini de söyleyerek açıklamalarını noktalamış.

    Son olarak henüz filmin başrolünde Nathan Drake karakterini kimin canlandıracağının da belirlenmediğini belirtelim. En büyük aday ise Nathan Fillion olarak görünse de, Seth Gordon’a göre oyuncu arayışları hala sürüyor.

    Uncharted muhtemelen 2016 yılında sinema salonlarındaki yerini almış olacak.



    24 Temmuz 2014 - Süperkarga
    Uncharted Filminin Vizyon Tarihih Belli Oldu

    Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg

    Sony, Comic-Con’da gerçekleştirdiği basın toplantısında ilk önemli bilgiyi verdi. 2 gün önce çekimlerinin 2015 yılının başlarında başlayacağını açıkladığımız Uncharted filminin vizyon tarihi artık netlik kazandı.

    Naughty Dog’un Sony’nin konsolu olan PlayStation’a özel olarak geliştirdiği Uncharted serisi, PlayStation 3 için çıkan 3 oyunla çok büyük başarılara imza atmıştı. Geçtiğimiz ay E3 konferasında ise PlayStation 4 için Uncharted 4 açıklanmış ve kısacık video bile büyük heyecana sebep olmuştu.

    Serinin hayranları filme mesafeli yaklaşıyor olsalar da Sony’nin ince eleyip sık dokuduğunu söyleyebiliriz. Senaryonun mükemmel hale gelmesinden sonra düğmeye basan Sony, önce çekim tarihini açıkladı, şimdi de filmin vizyon tarihini.

    Uncharted filmi, 10 Haziran 2016′da Amerika’da vizyona girecek. Tarih ilk defa açıklandığı için henüz diğer ülkelerde ne zaman gireceği bilinmiyor olsa da ülkemizde de yaklaşık aynı dönemde vizyona girecektir.

    Seth Gordon’ın yönetmenliğini yapacağı filmin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Özellikle başrolde Nathan Drake karakterini kimin canlandıracağı büyük merak konusu.



    26 Haziran 2015 - Süperkarga
    Uncharted Filmi Yine Yönetmensiz Kaldı

    Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg


    Naughty Dog firmasının geliştirdiği ve Sony’nin PlayStation konsoluna özel olarak çıkan (dolayısıyla da hakları Sony’de bulunan) Uncharted oyununun filmi için “bir adım ileri iki adım geri” şeklindeki ilerleme aynen devam ediyor.

    Sony’nin üzerinde titizlikle çalıştığı Uncharted film projesine son yönetmen olarak dahil olan Seth Gordon da projeden ayrıldı. Sony’nin bazı detaylarını bu yıl yapılacak olan Comic-Con’da açıklaması beklenen filmden, fuara kısa süre kala gelen ayrılık haberi şok etkisi yarattı.

    Daha önce Uncharted filmi için David O. Russell, Neil Burger ve hatta Seth Rogen ile Evan Goldberg gibi isimlerin ciddi anlamda isimleri geçmiş hatta bazılarıyla ön anlaşma yapılmıştı. Bu isimlerden sonuç alınamayınca Seth Gordon resmi olarak filme dahil olmuştu. Ancak o da projeden ayrılınca yeniden başa dönülmüş oldu. Şimdi Sony’nin ne yapacağı büyük bir merak konusu. Yedekte bir yönetmen planının olup olmadığı, varsa da Comic-Con’a yetişip yetişmeyeceği bilinmiyor.

    Nathan Drake’in Indiana Jones tarzı hikayesini anlatan ve PlayStation 3’ün en çok satan oyunlarından olan Uncharted serisinin dördüncü oyunu ise bu yıl yapılan E3’te görücüye çıkmıştı. 2016 yılında gelecek olan Uncharted 4’ün oynanış videosu bir hayli beğeni topladı. Filmi içinse beklemeye devam edeceğiz gibi gözüküyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Yani en başından beri Tom Holland inanılmaz büyük bir hatalı oyuncu seçimiydi: çocuk gibiydi, halen daha çocuk gibi. Yinelemek gerekirse bu yine bir eksi, filmden soğutuyor beni. Fragmana da şöyle bir bakınca anca boş zamanda, oyununun hatrına, filmi nasıl yapmışlar diye görmek belki izlenir geçilir. Daha doğru bir oyuncu seçimi olsaydı seyir zevkini arttırabilirdi ama yok, olmamış.

    Nathan Drake karakterini Nathan Fillion oynamalıydı. (Zaten Live-action Uncharted kısa filmi yaptılar,çok yakıştığını o videodan görürsünüz)

    Karakterin gençliği-çocukluğu gibi işe girmeselerdi keşke.Tom Holland hiç olmamış açıkçası.Oyunculuğunu da çok beğenmiyorum,pişmesi gerek.Bu benim fikrim.



    NATHAN FİLLİON

  • 10 Haziran 2016
  • 2 sene bekle şimdi :/
  • Oyundan film yapmayıp, kendileri bir şeyler yapsalardı keşke.Kitap, çizgi roman gibi seriler, film olunca artısı görüntü oluyor ama oyunlarda zaten bir görüntü var, ki Uncharted oynamak, film seyretmek gibi bir şey.Oynadığım bir öyle çok da karmaşık olmayan seneryoyu izlemek ilgimi çekmiyor.

    Yine de Uncharted, özellikle 2. oyunuyla, bir şahaserdir.Oyun olarak oldukça zevkli ve bol aksiyonludur.Yani izleyenleri kesinlikle tatmin edicektir.

    Eğer oyunlardan film yapılacaksa tek beklentim, Bioshock ve Bioshock Infinite oluyor, gerek kurgu, gerek felsefe, gerek bilimsel açıdan müthiş oyunlar.Gerçekten muazzam işler çıkabilir.Bioshock Infine tadında bir seneryosu olan doğru düzgün film bile yok yani, kaldı ki felsefik olarak da uçuk seriler.
  • Güzel olabileceğe benziyor ama Indiana Jones tarzıysa zaten en güzeli yapılmış
  • Film gibi oyundu zaten güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    10 Haziran 2016

  • yerimizi alalim
  • Tutmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark Wahlberg'in başrolde oynayacağı söylentileri var.
  • Oyunun kendisi film zaten neyini çekecekler çok mantıksız hareket.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Ucharted filmi yapıldığını öğrendiğimde Nathan Drake rolü için aklıma gelen ilk isim Mark Wahlberg oldu çok iyi bi oyuncu değil belki ama bu tarz rollere yakıştığını düşünüyorum oscarlık bi iş çıkarmasada rolün hakkını verir gibi geliyor, bakalım kim olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 14 Ocak 2015; 15:18:13 >
  • Keşke görmeseydim konuyu :D Şimdi işin yoksa 2 sene bekle .
  • bence süper bir film olacaktır sabırsızlıkla bekliyorum
  • ooo beklemedeyiz
  • güzel oyundu vesselam. Acaba filmi aynı tadı yakalayabilecek mi
  • Tom Hardy Yakışırmı Acaba
  • Bu konuda Ryan Culve tek geçerim nathen drake ile çok benziyorlar evet




    Uncharted (18 Şubat 2022) | Tom Holland - Mark Wahlberg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 17 Ocak 2015; 3:55:15 >
  • Colin Farrell yakisir bu role.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlar çok güzeldi de doğaüstü varlıklar gerçekçiliğini bozuyordu..zombiler falan

    3.oyundaki ölü şehir harikaydı oyundaki çöl sahnelerini filmde iyi yaparlarsa ödül bile alır film
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.