Şimdi Ara

ÜMİT ALANYA MODELMİ SALCANO ÜSKÜPMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.70 BOYUNDAYIM 26 jant ölcü olacağını düşünüyorum ve şehir içinde beni yormayacak memura uygun iki model arasında kaldım.bisikletle sehir içinde dahi gezmem site içersinde turlamak spor maksadıyla alıyorum lütfen deneyiminizi iki bisiklet konusunda paylaşın.
    bu arada bu bisikletler bayan modeli geciyor diye düşünme gerekirmi onuda bilmiyorum.zaman zaman eşim ve kızmda kullanır planım var renk olarak zaten bayan rengi değilde kahhverengi ve siyah olmalı



  • boyunuza uygun jant boyu 26" dır. şehir içinde yormayan bisiklet olarak şehir bisikleti bakmanız gerekmekte. şehir içi ora bura turlamak için zaten bu bisikletler idealdir. model olarak ikisi arasında daha iyi olan ümit alanya 26 jant modeldir. bayan bisikleti diye geçiyor. ama unisex model yani her iki cinsiyetinde kullanabileceği bisiklet türlerinden. hem sen hem eşin hem kızın herkes kullanabilir. alanya modelini tercih etmemin nedeni : daha aksesuarlı sepet-bagaj-aydınlatma-reflektör vb. olması. sanırım fiyat olarak daha ucuz. daha performanslı bişey istiyorsan salcano city explorer 40v alabilirsin.


    ÜMİT ALANYA MODELMİ SALCANO ÜSKÜPMÜ




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.