Şimdi Ara

Uludağ tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uludağ tıp nasıl




  • Çok fazla mobbing varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bikararsız B kullanıcısına yanıt
    Eğitim kaliteli tus başarısı yüksek hocalar akademik kariyeri yüksek pratisyenleri meslekte başarılı köklü bir okul bunlar artıları
    İlk 3 sene sbü ile birlikte eğitim veriliyor toplam 450 kişi filan oluyor 100 kişi sene tekrarı yapıyor,çok zarlama oluyor bazı derslerden kalırsan direk sene tekrarı var bunlar eksileri
    Bu arada ben de yazmakta kararsızım araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgiler bunlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 450 4 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen yazıyorsan ben de yazıyorum  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazıcam da önceliğim Gülhane mi olucak Bursa mı olacak o belli değil 😕🤷‍♂️🤷‍♂️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 450 4 kullanıcısına yanıt

    Gülhane ikiye katlar hocam bursayi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 4 kullanıcısına yanıt

    Gülhane’de okuyanlar okulu çok övüyor overrated değildir umarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 4 kullanıcısına yanıt

    Hocam sanırım puan aralıklarımız aynı, esogü neden düşünmediniz?

  • Uludağdayım sorularınızı cevaplayabilirim.

  • 450 4 kullanıcısına yanıt

    hocam sınıf 360 kişi bazı derslerden kalma diye bir olay yok çünkü zaten 2 ders var hangisinden kalırsan kal sınıfta kalırsın.

    Tıp102 ve Tıp 101 şeklinde iki dersimiz var tıp 101 daha çok halk sağlığı ilk yardım tarzı şeyleri kapsıyor kör girse yapar ondan kalmazsınız.

    Tıp 102 de gerçek tıp konuları diğer okullara göre müfredat daha geniş o yüzden daha zor ama ikinci sınıfta da bu ara kapanıyor. Bu sene kalan sayısı 5-10 kişiden fazla değildir. Hocalarımız ise gerçekten başarılı. Seçmeli derslerde özellikle hocaların ilgili olduğu dersleri seçerseniz güzel projeler hazırlaybilirsiniz.

  • OddNegotiator O kullanıcısına yanıt
    Hocam şehir güzel sosyal hayat iyi ama eğitimin o kadar iyi olduğunu duymadım birkaç kişide.Tus açısından pek mantıklı gelmiyor. Tus tabi öğrencide biter ama Bursa dan daha iyi sıralamayla alıp aralarında Tus puanı olarak makasın açık olması düşündürücü.Ayrıca 4-5-6 için farklı vaka görme ihtimali Ankara ve Bursa da daha fazla.Bunlar benim aslında üniversiteden beklediğim şahsi düşüncem.Siz üniversiteden farklı şeyler beklersiniz size Eskişehir cazip gelir bilmem sizi yönlendirmek istemem.Herkes kendine en uygun yere yerleşir umarım.İyi günler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam okuduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz Tıp derslerinde komite süreleri atıyorum 5 hafta olması gerekirken daha erken bitiriyorlarmış hocalar diye bir söylenti var.Bu da öğrencilere binen ayrı bir yük oluyor 60-62 dersi 2.5-3 haftada veriliyormuş bunun doğruluk payı var mı? Bir başka sorum gelmeden önce şunları bilseydim gelmezdim dediğiniz şeyler oldu mu? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani bunu diyen çok da okumadan bilemeyiz hangisi iyi hangisi kötü.Şehir olarak Ankara da olduğu için biraz daha sıralaması ilerler çünkü Ankara daki en kötü üni bile Gülhane’nin önünde.Şimdi sıralama ilerliyor diye tren kalkıyor diyip hemen atılmamak lazım.Eski hocaların yarısından fazlası yok.Yarın öbür gün malum hükümet giderse gülhanede at izi it izine karışabilir bunu da düşünmemiz lazım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 450 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam alıntıladiginiz yorum biraz abartılı olmuş evet; ama sıralamasının ilerlemesi sizce anormal mi? Çünkü 2016 sonrası okul tekrardan öğrenci alımı yaptığında kafa karıştırıcı çok şey olmuştur; ama bence artık çoğu kişi gülhane sivilin normal sivil bir okuldan farkının olmadığını anlamıştır (forumdaki yorumlara dayanarak bu çıkarımı yaptım.)

    Dün tepdad aday okullar listesine baktığımda gülhaneyi de gördüm, mesela Eskişehir de bu listede. (http://tepdad.org.tr/akreditasyon-surecindeki-programlarin-guncel-listesi ) Demek ki yakın zamanda tepdad tarafından akredite olacak. Zaten wdoms tarafından akredite. Ek olarak 110-120 civarı profu var, genel öğretim üyesi sayısına bakıldığında benzer sıralamaya sahip diğer fakültelerden pek bir farkı yok. Eğitim açısından benzer sıralamadaki okullarda olup Gülhane'de olmayan ne olabilir, onu merak ediyorum ve açıkçası cevabını da pek bulamadım, herkes genel konuşuyor.

    Ayrıca yeni gelecek hükümet buraya neden el atsın ki hocam? Okul tekrardan bir düzen oturtmuş gibime geldi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavitip -- 3 Ağustos 2021; 11:52:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 450 4 kullanıcısına yanıt
    Ankara'daki en kötü üniversite bile Gülhane den puanı yüksek demişsin konuştuğumuz şehir Ankara gidipte doğuda olan bir şehirden konuşmadığımızın farkına varmanda fayda var (Aynı zamanda böyle bir durum yok Aybü ingilizceden yüksek şuan vakıfları saymıyorum). Senin mantığına göre İstanbul'daki en kötü tıpta Marmara Tıp dır herhalde :D puana göre sıralamaya bakıyoruz ya olaya. Neyse yani önerilerde deniliyor ki eğer Ankara istiyenlere 5-6 k aralığında olanlara tavsiye olarak Gülhane yazılmasının daha avantajlı olduğunu söylüyoruz bunun nedenlerini de yazıyoruz ortada tren olayı yok yani gülhane sbü ye bağlandığını sivile açıldığını da insanlar tam olarak bilmiyor hala tamamen askeri kaldığını düşünüyor bunun içinde forumda konu başlıkları biraz fazla oluyor çünkü insanların çoğu hala gata olarak biliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 3 Ağustos 2021; 12:12:21 >
  • Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara bazlı konuştum ki bunu anlamanıza sevindim.Gülhane bence Gazi’den sonra gelebilecek bir okul bunun farkındayım.Sıralama bazlı yazmadığım üniversiteyi çok yönlü tartıya koyduğum mesajlarımdan belli zaten.İyi günler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıralamam 7.9 bin ybü İngilizce ile Bursa Uludağ arasında kaldım Bursa Uludağ ile aramda 300 kisi falan var ben gelir diye düşünüyorum. Gülhane belki ikisinden de iyi bir okul ama bende siyasi sebeplerden ötürü korkuyorum. 15 temmuz'u da kimse beklemiyordu yarın gelecek iktidar siyasi sebeplerle zarar verebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa Uludağ'da zorluğu yüzünden korkutuyor sanırım sınıfta kalan çok oluyormuş. Ybü'de ingilizceymiş. O yüzden pek istemiyorum ama Ankara'da yeni yapılan bir yer de olduğu için fiziki koşulları cok iyi dediler. Yine 4-5-6 da pratik eğitimi iyiymiş. Ve Ankara'da okumanın bana vaka görmede artısının olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rivsumi R kullanıcısına yanıt
    Hocam ybü ingilizce hakkında pek olumlu yorum yapmıyorlar (sebebini bilmiyorum), ayrıca 7.9 ile de Gülhane size gelmeyebilir (her sene 700-800 kişi ilerlediği için)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.