Şimdi Ara

Ultra lüks araç tecrübe eden var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gözlerim @Moueson’u aradı, megane sürüyorum filan diye bir mesaj bekliyorum açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    A8'den S350'lere göre daha çok etkilenmiş gibisiniz, öyleyse neden? Çekiş gücünden başka malzeme kalitesi falan nasıldı birbirine göre?

    LS500 çok güzeldir kesin, onun daha ulaşılabilir kardeşi Toyota Avalon'a bindim 3 sene, o bile Toyota'nın Türkiye'de bilinen kalitesi ve konforuna göre mükemmel bir arabaydı, 2006 model olmasına rağmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_takimi -- 11 Temmuz 2020; 4:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi onu bir de troll ibrahimi aradı gözlerim.
    Sahi, ibrahim nerede? Çizik falan mı yedi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan millet ne arabalar kullanmış bee... Biz de 2.0tsi kullanıp deli olmanın hayalini kuruyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam simdi yurt disindayim araba bagimlisi oldugum icin de cevremi ona gore ayarladim. 2015 Mustang V6, 2012 Camaro V6, 2015 i8, rolls royce dawn, porsche macan, tesla model 3/s gibi araclari kullanma sansim oldu

    Haftaya pistte 488 ve Huracan kullanacagim onlari o zaman yazarim ama bu araclar icinde soru olursa cevaplayim Daha vardir elbette aklima gelmeyenler, bu listeye bakinca ilk bunlar geldi aklima.
  • 6.45 kullandım yaklaşık 1 hafta. 3 litre, 315 hp idi. Zaten onu kullandıktan sonra anladım biz eşeğe biniyoruz. İvmelenmesi inanılmazdı, yol tutuşu vs zaten malum ama araçta çok tatlı, şımartıcı detaylar vardı. Hani Ekşi’de bir konu var “aracı kaliteli gösteren mi şımartan detaylar mı” ne. 8 hoparlör olsun, gözlük koyma yeri olsun diye küçük hayallerimiz var. Küçük hayaller diyorum çünkü hayallerimiz de küçüldü. -adam konu açmış en iyi d sınıfı suv soruyor. Elemanın biri en uygun hangisiyse o iyidir diyor. Hayallerimizi küçülttüler neyse. Bunda kapıyı açıyorsun, çıtasız kapı açılsın diye sen kapı kolunu çekmeye başlayınca cam 1 cm kadar aşağı iniyor. Vakumlu kapılar -kapı kapamayı bilmeyen camışlar için süper. Öyle paat diye vuramıyorsun istesen de.- sen arabaya binerken koltuğın geri çekilip, direksiyornun havaya kalkıp sana buyrun der gibi yer açması. Emniyet kemeri çubuğunun sana doğru otomatik olarak gelip kemeri uzatması vs vs. Hoş şeyler. Ama 5 tane şirketim olsa yine de almam burada. Hem alırken aracın 2-3 katı vergi biraz çok geliyor bana. Hem de yakıt 17-21 lt / 100 km civarıydı. O da yorar burada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ferrari nerede? Senin yapacağın listeye ben...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var reis! Bakan lar valiler daire başkanları! Haa halka soruyorsan, yanlış yere sordun!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sürdüğüm en lüks araba range rover =( patronun arabayı sanayiye götürmüştüm gaza basınca içeri acaip motor sesi geliyordu ve gitmiyordu araba. beğenmemiştim hiç. benim 25 yaşındaki arabada da aynı gürültü vardı içerde. o kadar para veriyorsun içerisinin sessiz olmasını beklerdim.

    ama trafikte herkes önünden çekiliyor. direk yol veriyor. dönüp bidaha bakıyorlar. kendimi lord zannetmedim değil yolda. param olsa almazdım.
  • Kimi ata kimi essege biner ağalar.Dunyanin düzeni böyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Clk63 cabrio,M6,sl63 e binip sürdüm.
    Lüksten kastın eğer Rolls Royce Bentley gibi Makam lüksü ise iş bambaşka lakin eğer böyle kuvvetli güçlü spor tarzda bir araba ise onu yaşaman lazım 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Hocam en alta vb vb yazıyor kalkıp bütün lüks araç listesini yazamam ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aston Martin Rapide kullandım 12 silindir 6 bin CC motor hacmi ve 330 km/h kadranina sahip içi hiç kaliteli gelmedi fakat aracı çalıştırıp gaza bastığınız da ki V12 motorun homurdanması ve aracı dururken bile sarsabilen kuvvette olması beni benden almıştı yola çıkıp gazladığım da o güne kadar çok iyi şoför olduğumu sanırdım hiçte öyle değilmiş biraz ıslakta kendi kendine yanlayıp toplaması felan harikaydı dış görünümüne değinmiyorum bile 4 kapılı spor araçların en iyisi ama ben vergisini bile ödeyemem yıllık 28.700 TL vergisi var sadece piyasa değeri ise 1.5 2 milyon TL civarı.

    Porsche Cayenne kullanmıştım birde içi fazlasıyla özenilerek yapılmış bir araç bence performansı kullanırken hissettirdikleri herşeyi tam ayarında gelmişti bana Cayenne yi Range Rover dan daha etkileyici buldum şimdiye kadar hep .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürdüğüm en lüks otomobil 2011 model 65hp Symbol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Lambo Gallardo Lp560 surdum daha dogrusu korkudan suremedim.
    Bir yere carpsa inşallah ölmusumdur der insan herhalde.
    Bir de merakımdan soruyorum, Allah korusun bu tarz bir arabaya arkadan önden bir yerden carpti normal vatandaş. Ne oluyor bu durumda bizim clionun örneğin kıytırık sigortası yaptırıyor bu bu karsinin arabayi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Hocam sigorta yaparken bildiğim kadarıyla ek ücret vererek sigortanın ödeme kapsamını arttırabiliyorsunuz özellikle babama her araba değiştiğimizde hatırlatıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eddstafford E kullanıcısına yanıt
    V12'lerin rölantide bile çıkardığı o hırıltı gibi ses ve giderken çıkardığı kükreme gibi ses gerçekten bambaşka bir keyifle dolduruyor insanın içini. Tam anlatılmaz yaşanır denecek cinsten. Siyahi bir araba tamircim vardı, v12 pick-up truck almış bir şekilde, acayip seviyordu, ben yanında gidince motoru çalıştırıp bana da dinletir, çok mutlu bir şekilde gülerdi. Adamın yüzü geldi gözümün önüne.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kardeşimin müşterisine ait dizel masserati quattroporte ile bi tur attık... 0-100 arasında yan yan çapraz gidiyor ama yine de ivmelenmesi ikimizin de beklentsinin çok çok altındaydı... koltuğa yapışma hissi neredeyse yoktu... tabi aracın ağırlığının fazla olduğunu tahmin ediyorum, hayvan gibi arabaydı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 725 ld. 2000 cc, 230 beygir. Tipik BMW, ama her tarafi elektronik, s1k1c1 bi araba. Kullanimi tahta gibi, ama bastin mi gidiyor. 1 milyondan fazla fiyati var. Zaten bizim gibi siradan insanlarin calisarak satin alabilecegi bir sey degil. Insanlarin evlerinde bile olmayan lukse ve donanima sahip. Klimayi acinca parfumlu koku bile veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustang 2006 model
    modena 360
    bmw 740
    mercedes slc(sayılırsa)
    q7
    cayenne 2014 model
    jaguar i-pace , f-pace
    hummer h2
    aklıma gelenler bunlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.