Şimdi Ara

Ülkemizde Android One'a ilgi artıyor, geçtiğimiz ayın en çok satan modeli General Mobile 4G oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Ülkemizde Android One'a ilgi artıyor, geçtiğimiz ayın en çok satan modeli General Mobile 4G oldu


     

    Ülkemizde akıllı telefon pazarı son günlerde oldukça hareketli. Bir yandan pazara yeni oyuncuların yönelmesi, diğer taraftan kısa süre sonra gelmesi beklenen ek vergiler hareketliliği arttırmış durumda. Bu gelişmelerin yanında ise ülkemizdeki satış rakamlarına bakıldığında kullanıcıların Android One programına ilgisinin günde güne arttığı görülüyor.

     

    General Mobile'ın son raporlarına göre General Mobile 4G modeli geçtiğimiz ayın en çok satan akıllı telefonu konumunda. Şirketin yaptığı piyasa araştırması ve pazardan topladığı bilgiler cihazın Haziran ayında 100.000 satış rakamını aştığını gösteriyor. Bu rakamlar değerlendirildiğinde bir kaç ay önce piyasaya çıkan cihazın satış grafiği başarılı gözüküyor.

     

    Bu rakamlar kullanıcıların yazılım güncellemesine verdiği önemi de gözler önüne seriyor. Bilindiği gibi Android One programına dahil olan cihazlara yazılım güncellemesi Google tarafından sağlanıyor. Çıkışının üzerinden yaklaşık 2 ay geçen model geçtiğimiz günlerde ilk yazılım güncellemesini de almıştı. 

     

    Hatırlanacağı üzere General Mobile 4G'nin tek hatlı modeli 699, çift hatlı modeli ise 749 TL'den satışa sunulmuştu. 







  • Vay be milletin bütün eğlencesini elinden alın şimdi de geriye kalan tek şey olan teknolojiye de el atın yazık gerçekten.Milyon dolar kazanan futbolculardan 5 kuruş vergi almadan gözlerini bizim cebimizdeki paraya dikiyorlar.Veremezsiniz bunların hesabını.

    Şimdi sevinmemiz gerekiyor dimi ucuz telefonlara insanlar yöneldi diye.

  • 700 lira fiyat bandında rakipsiz bence

  • Telefon bozuk almayın

  • 100.000 adet cok ciddi rakam..eğer general mobile cihazı ihraç etmeyide başabilirse adamları tebrik etmek gerekir..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sioner

    Telefon bozuk almayın


    "Beyni yok fikri var inanmayın." yazacaktım da kibar bir şekilde dile getireyim : Yav he he.

  • Diger telefonlari 4 bin lira yapinca pek bir anlami kalmiyor acikcasi

  • Kullanıyorum şahsen, memnunum.
  • Sen getir yurt dışında amiral gemisi tabiri kullanılan telefonu bu ülkeye 2800 tl den aşağıya sokma
    Sonra gel bu ülkenin vatandaşına 2.sınıf insan muamelesi yap.Senin alabileceğin telefon bu bundan fazlasını isteme.Bak fiyatıda ucuz de.Yazılım güncellemesi bile alıyor de.Sattır 649 tlden.Acaba yurt dışı fiyatı ne kdar telefonun.200 $ Var mı? orasıda ayrı.Sonra yok efendim yerli üreticiye kapı aralama yalanlarıyla vergi koy.Neyden bahsediyor bu gerizekalı balon bakanlıklar.Fiyatı ne kdr olacak vergiden sonra 800 olur mu acaba.Olmazsa gelin suratıma tükürün.

  • en az ben önerdim 20-25 kişiye alanlarında hiç birinde şikayet yok çok beğendi herkes zaten her geçen gün alım gücümüz düşüyor vergiydi şuydu buyu insanlar bu tarz modellere yöneliyor ve bence 700 tl lik fiyatıyla rakipsiz....

  • açıkcası g.m birdaha almam o hatayı bikere yeptım

  • Her ay Türkiye'de 1milyon adet sıfır cep telefonu satıldığını düşünürsek, 100bin adet gerçekten çok anlamlı. Bence yıkıcı yorumlar yerine General Mobile gibi Türk markaları desteklenmeli. Goole ile bir Türk ortaklık yaptı boru değil :)
    Tüketiciyi dinlediler Teknik servis sıkıntısını çözdüler mecidiyeköy'de 60dk icinde servis hizmeti veriyorlar.

  • Telefonu standart kullananlar için (arama,sms,sosyal medya,internet vb.) bu model biçilmiş kaftan. Üstelik en güncel yazılım ile satılıyor. Daha amiral diye tabi edilen cihazlarda (s6,S6Edge,m9 vs.vs.) 5.0 sürümü kullanırken fiyat olarak çok çok daha altına satılan android one 5.1.1 saf android işletim sistemi ile geliyor. (Nexus'ların kullandığı sistem)
    Eğer telefonla harakiri yapmıyorsanız (bazı tipler var google play'i komple telefona yüklemeye çalışır kullanmasa bile) bence bu fiyata alınabilecek en doğru telefon. Bu başarı açıkcası beni hiç şaşırtmadı. Daha da çok satacağını tahmin ediyorum. Eşdeğer özelliklerde diğer markalar en az 1200-1500 TL civarında kakalıyorlar modellerini neden isminde SAMSUNG veya HTC, SONY yazıyor diye. Galaxy prime bile bundan pahalı gerisini siz düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSpHoT -- 15 Temmuz 2015; 16:18:06 >




  • Lenovo P70 varken dönüp yüzüne bakmam.
  • Cihazı çıktığı günden beri kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece youtube hatası vardı onu da saolsunlar hemen güncelleme ile düzelttiler. 1500-2000 TL verilen telefonlarda ne yapıyorlar çok merak ediyorum. 699 TL gibi bir fiyata aldım ama arkadaşım 2000 küsür TL verdiği telefonunda benden alt versiyon yazılım kullanıyor birde hava atmaya çalışıyor. Teşekkürler General Mobile
  • Şu telefon 100 lira daha pahalı olsaydı da içinde S615 olsaydı keşke. S400 serisinin ömrü tükendi artık bence.

  • burda bu cihaza atıp tutanların kullandıkları cihazlara şu cihaz kadar güncelleme alamayacığını bilmek.hey ellam ya:-).alın kullanın işte neyinize yetmiyor.plüton'un resmini birde sizmi çekeceksiniz 3000tl'lik telefonlarınızla..!!!

  • Darısı diğer yerli firmalara

  • bızım mıllete kalıtesız malı vermek mustehak ucuz etın yahnısını dıscovey1 de gorduler ama anlasılıyorkı bu memlektın denızıde bıtmez,basmatık ekranlı sarj soketı defolu cıhaza sırf 100-200 az verıyorum dıye alan kullanıclara hayırlı olsun ne dıyelım kendı dusen aglamaz.

  • Mükemmel bir telefon ben çok memnunum

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.