Şimdi Ara

Ülkemiz İnternetine Olan Kinimi Bir Video Hazırlayarak Kustum [Kürk Kelekon] (Parodi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
6.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cannes ,da ödül alabilecek bir başyapıt..İnsanın aklının kendi ırkına neler yapabileceğini anlatan kült bir yapım.😀😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysandikci kullanıcısına yanıt
  • Hocam merhabalar ,bende Turk telekomdan cok cektim fakat Turknet e gectim simdi ,Turk telekom alt yapisini kullanmasina ragmen internetim inanilmaz hizlandi.Turk telekomda 75liraya 6mbs interneti zor alirken , suanda 85Tl ye 75mbs internet kullaniyorum ve 68mbs hizin altina dusmedim hic.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkedeki upload hızı gerçekten evlere şenlik. Whatsapptan pixel pixel olmuş videoyu yollamak bile dakikalar sürüyor.
  • muhammet.cskn kullanıcısına yanıt
    Benim sokagın altyapısı 16mbit adsl çıktığı için hiç uğraşmadım, bi altyapı olsa direk yapıştıracağım da Turknet i işte 16mbit adsl den hayır yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet gg.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam tt de bana o sekilde soylemisti sokaginizda yuksek hizli interneti destekleyecek alt yapi yok denildi.Fakat sokagimin 100mt ilerisindeki internet kutusunda fiber oldugunu bildigim icin Tt den umidi kesip turknete gectim.Ayni alt yapi ile suan dedigim gibi 65 mbs cok net geliyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler boyle bir konu bende acmistim pek gorulmedi ama cep oyani yaptiktan sonra 2 yerede yazacagim benim problemim aynen soyle aynen kopyaliyorum

    Aslında problemimiz birkaç yıl öncesine dayanıyor .Bundan birkaç yıl önce altyapıda oluşan problem nedeniyle nerdeyse bir yıldan fazla internetimiz gitti. Bunun için defalarca şikayet oluşturduk bimere şikayet yazdım ve o btk ya yönlerdidi . Btk sadece yazdığım sorunu direk firmaya iletiyor , sorunun çözümü ile hiç ilgilenmiyor. Merkezlerine gitmekten helak olduk yani 1 saatte yapacak iş için bizi 1 yıl beklettirdirler. Bu nasıl bir saçmalık. Sonra komşumuz artık nasıl halletiyse adam tek seferde olayı çözdü D Çözümü çimer veya saçma sapan dilekçe yöntemi değildi başka bir yöntemle halletirler sanıyorum.D Velhasılkelam şimdiki zamana dönelim ,şu an türk telekomdan türknete geçtim bundan birkaç ay önce bizim bağlı olduğumuz telefon kutusunu komşunun evinine(adamın depoası ve bazı işlerin satıcılığını yapıyor yani zengin sayılır) taşımışlar. Ya yanlış biliyor olabilirim ama o kablolar arası mesafe artarsa sinyal değeri düşer mi bilmiyorum ama bu kutunun yeri değiştikden sonra hiç stabil internet hizmeti alamadık. Ve pazartesi günü yani 5 gün önce sinyalı tamamen kaybettik. Bunun için türknetten şikayetimizi oluşturdum , önce kontrol ettiklerini ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve bende kabloları dikkatlice kontrol ettim , İnternet kurulumuna yapan kişiler bakır kablolar açık bileşik uçlarını zahmet edipte kapatmamışlar bile.Bunun üzerine bende tüm kontrolleri yaptıktan sonra hala internetiğin olmadığıını ve şikayetin üzerine tekrar yazı yazdım. birkaç gün sonra türk telekomdan birkaç kişi geldi ve telefon kutusunu kontrol ettiler ve gittiler . Ve karşılaştığımız zaman adama bana biz kontrol ettikten sonra sizi arıyacağız dedi ve ne aradı ve aradığını numarıyı birkaç aradım cevap dahil verilmedi. Yani kısacası sizin anlayacağınız sorunumla kesinlikle ilgilenmediler.Önemli bir kişi olmadığınız sürece adamlar cevap dahil vermiyorlar. Bi de bunun yanı sıra aynı kutudan hizmet alan kişilerin internet erişimi var. Ne hikmetse sadece bende yok ve türnetten cevap gelir 1 ay boyunca internetiniz yok bu olayı kime anlattıysam hepsi acayip sinirlendi. Ve biliyorsunuz üniversiler covid19 nedeniyle öğrencileri evlere gönderdi ve biz online olarak eğitim alıyoruz , yapmam gereken sunum ödev ve projler var ama adamlar intertte oluşan problemle ilgilenmiyor çok büyük mağduriyet yaşıyorum. Ya şu adsl diye en eski internet hizmenitini bile sağlayamıyorlar bu türk telekom ne halta yarıyor acaba

    Size soruyorum illaki bir sorunucu çözmek için bir tanıdık veya zengin parası olan birisi mi olmamız gerekiyor
    Neden problemleri tek seferde firma ile aramda halledemiyorum
    Bu devletin cimer sistemleri neden çalışmıyor şikayet oluşturdum cevap geri dönen herhangi bir mail yok
    Neden türk telekom gibi problemli bir firmanın bu kadar vatandaşın şikayet etmesine rağmen kimseyi takmıyorlar


    Vallahi kardeşlerim bildiğim bütün yöntemleri denedim şuan teknik arıza olduğu için türknetten başka bir şikayet oluşturamıyorum . Türk telekoma yazdığıma bizim abonemiz değilsiniz diye cevap vermiyorlar. Cimere yazdım 3 gündür cevap yok gönderdeğindende şüpheliyim çünkü herhangi bir geri dönüş maili alamadım. Sizin aklınıza gelen herhangi bir çözüm varsa Lütfen ve Allah rızası için yaznız. ,


    Kusura bakmayın uzun bir yazı oldu bunu okuyan arkadaşları teşekkürü bir borç bilirim )




  • hocam video güzel olmuş , diğer arkadaşların dediği gibi kalan sorunları da videolara bölerek bunu 2-3 videoluk mini seri yap bir de videolar çok uzun olmasın biraz da güzel montajlarsan yayılması daha kolay olur devam videoları bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım eline ağzına sağlık ama bu firmanın yaptıkları saymakla bitmez. Özellikle bir çok ilde tekel olduğu için maalesef yaşamaya devam ediyor. Öte yandan finansal açıdan da bitik bir firma. En son bankalara kredilerini ödeyemediği için bankalarda mecburen ortak olduğunu biliyorsunuz.

    Tabi diğer ve önemli bir konu ise bu FETO yapılanmasının en yoğun olduğu kurumların başında gelen bir firma. Genel müdürliük ve sosyal alanlarını iş için ziyaret ettiğimde burham burham hala bile FETO kokuyor eski halini zaten anlatamam görmeniz lazımdı.
  • Arkadaşlar ist/küçükçekmecede oturuyorum şuan internetim yok herkesde mi böyle ?
  • Videodan çok keyif aldım çok başarılı olmuş. Devamını dileyip abone oldum :)
  • @muhammet.cskn Ben de bir şansımı deneyim o zaman, en kötü ihtimal bi kanser daha oluruz :)

    @StrongeR55 Hocam gercekten okurken o kadar tanıdık geliyor ki süreçler, bir keresinde internet gitti Istanbul/kucukcekmece/sogutlucesme mahallesindeyim o zaman, sonra tüm mahallenin interneti geri geldi, benim ev gelmedi, çok ugraştım, musteri hizmetleri dedi ki Vdsl sinyali gelmiyor evinizden gibi bişey, Bizim ev zaten vdsl degildi ki basimdan asagi kaynar sular döküldü, anlatamadim bizim altyapinin adsl oldugunu, adsl gönderseler duzelecekti belki, 3 4 hafta internetsiz kaldım. Yeminederim 1 bucuk ay boyunca falan 2 gunde bir musteri hizmetlerini aradim bagira cagira bi hal oldum, mh.de karşıdaki insanlar rahatsız oluyordu artık kadın falansı sesi kısılıyordu benim bağırmamdan sonra.
    Kesinlikle tanıdık lazım,
    Tanıdık varsa böyle:https://www.kocaelidenge.com/yasam/turk-telekom-2-saatte-internet-bagladi-h25749.html

    @Boomcu Olabilir biraz daha fikir birikirse bir video yapabilirim, aslında aklıma şöyle bir fikie geldi, Kürklumbaga ile tavsan hikayesi baslikli, kaplumba tavsan hikayesinin parodisi, en son yarışı yolda uyuyan tavşan kazancak, bu hiakyede bile kazanamadi kurk kelekon diye bitircem sonra :D

    @ibrahim982 Durum berbat, Yine sonuç aynı yere geliyor, batmaları iflas etmeleri dibi görüp kapanma noktasına gelmeleri lazım, varsın bi sure internetsiz falan kalalım, battığımız yerden çıkalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @samet525299 Korkutmak gibi olmasın ama umarım bugün gelir internetin, 2 farklı ogrenci evim oldu orada turlu turlu uzun kesintiler yaşadım.

    @devrimdoga Teşekkur ederim, begenmenize sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Video güzel ama boşuna uğraşmışsın be kardeş. Sen Türkiye'de hiç vatandaşın mutlu olacağı bir iş gördün mü? Dua edelim de daha fazla binmesinler.
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt
    ya aynen bizde programcıyız ve internete çok ihtiyacımız oluyor böyle bir zamanda internetsiz kalıyoruz resmen rezillik ailecez çok sinirliyiz bu konuda
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt
    yani abicim günlerden şununla uğraşıyorum yemin ediyorum şikayetler oluşturuyorum.orayı burayı aramaya çalışıyorum tüm bunlara harcadığım zamanın israf olmasınamı yanayım , verdiğimiz paranın aldığımız hizmete değmediğine mi yanıyam bu ülkede hiçbir şikayetimizin dikkate alınmadığınamı yanayım bilemedim ) Şu an birçok mobil veri satın almak zorunda kaldım ve bunlar extra para gerektiriyor )
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Bir şey düzelsin diye degil de içimi dokmek ve insanlarla paylasmak amaçlı, yoksa her yerde insanlar yıllardır dert yanıyor aynı mevzudan duzelen hic bir sey yok malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplanıp internet firması mı kursak ne yapsak :D Bu dolandırıcılardan iyi iş çıkaracağımız kesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.