Şimdi Ara

ulkede adam gibi calisma saati olan is kalmamis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • okadar yil universite oku ustune borclan kendi mesleginde is bulama bari borclar kapansin diye garsonluktur odur budur her turlu ise bakiyorum sabah 7 de cikip aksam 7 en gec 8 de evde olacagim yok arkadas yok biri diyor aksam 11 e kadar calisiyoruz digeri aksam 9bucuk diyor bunlarin hicbiride asgari ucret vermiyor ve sigorta yapmam diyor cildircam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Okumassan böyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

    Okumassan böyle

    Adam üniversite okuduğunu yazmış zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Notorious II kullanıcısına yanıt

    Yüksek lisans yapsın , ingilizce öğrensin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Doktora yapsın profesör olsun gel yarın asgari ücretle işe başla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

    Yüksek lisans yapsın , ingilizce öğrensin

    Senin vasfın ne?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işler, benim işimden daha iyi. Günde 12 saat intörn doktorluk yapıyorum. Aldığım para da asgari ücretin üçte biri. Türkiye'nin kazanması en zor bölümünü okumuş insana layık görülen para bu. Şimdi bana deseler ki "Şu anki işin mi, yoksa kasiyerlik mi?", hiç düşünmeden kasiyerliği tercih ederim, çok ciddiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    somuru duzeni kurmuslar okumayip sanayide calisip 3 5 sene sonra dukkan acanin keyfi daha iyi herkesten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

    O işler, benim işimden daha iyi. Günde 12 saat intörn doktorluk yapıyorum. Aldığım para da asgari ücretin üçte biri. Türkiye'nin kazanması en zor bölümünü okumuş insana layık görülen para bu. Şimdi bana deseler ki "Şu anki işin mi, yoksa kasiyerlik mi?", hiç düşünmeden kasiyerliği tercih ederim, çok ciddiyim.

    doktorluk/hemşilerik valla yapılacak iş değil bizim ülkede bence. gerçekten gönlü olan birinin yapabileceği bir iş. kutsal bir meslek ama çok zor işte

  • Doktorluğu "kutsal meslek" dediniz; lakin ben hiç kimsenin bizleri göklere çıkarmasını falan beklemiyorum.


    Ama benim sizlerden beklediğim birtakım şeyler mevcut, bunları yapsanız benim için kafidir:


    1. Ben sağlık hizmeti verirken kimseye öncelik tanıyamam. Yani hiçbir hasta, benim gözümde "VIP" falan değildir. Hastanelerde randevu sisteminin olmasının amacı da haksızlığı engellemektir zaten. Peki benim hastanede gözlemlediğim şey nasıl oluyor, ona bir bakalım isterseniz: "Hocam ben uzak yoldan geldim, ilk önce benimle ilgilenir misiniz?", "Hocam evde küçük çocuğum var, ilk önce benimle ilgilenir misiniz?", "Hocam benim çok ağrım var, dayanamıyorum, ilk önce benimle ilgilenir misiniz?" vs. Kusura bakmayın; ama orada tek sıkıntısı olan siz değilsiniz. Sıkıntısı olmayan adam hastaneye gelmez zaten. O yüzden şu "medeniyet" denilen naneyi artık öğrenseniz de birbirinizin sırasına saygı gösterseniz, böylece bizler gerilmesek, daha güzel olmaz mı?
    2. Halen daha namusu bacak arasında zanneden bir güruh var. Millet sanıyor ki biz, milletin karısına, kızına sarkıntılık yapacağız. Ciddi ciddi bunu yapacağımızı düşünenler var. Kardeşim, tıpta ayıp olmaz. Biz yeri geldi mi hastanın göğsünü açar, EKG çekeriz. Yeri geldi mi hastanın kasığından kan alırız ki çok yaptığım bir işlemdir bu. Yeri geldi mi hastanın kalçasına iğne yaparız. Lakin bu işlemlerin hiçbirisi sizin karınızı, kızınızı taciz edeceğimiz anlamına gelmez. Kısacası şu saçma zihniyetinizi değiştirseniz de bizler gerilmesek, daha güzel olmaz mı?
    3. Bizler sizi güler yüzle karşılamak zorunda değiliz. Bizim işimiz insanlara canım/cicim yapmak değildir, insanları tedavi etmektir. Bu dünyada anne-babanız bile sizi karşılıksız sevmezken doktordan bunu beklemek biraz garip kaçmıyor mu sizce de?


    Bugüne kadar elimden geldiğince işimin en iyisini yapmaya çalıştım. Kusurlarım illa ki olmuştur, sonuçta insanız biz de sizler gibi, affola.


    Lakin benim asla; ama asla hastalarda tolerans göstermediğim iki şey vardır. Bu iki şeyden birini veya ikisini yapmanız durumunda gerekirse en kral avukatı tutarım ve mahkemede ceza almanız için elimden gelen her şeyi yaparım. Bunlar:


    1. Küfür/hakaret etmek
    2. Fiziksel müdahale/ittirme/çekme/vurma/darp vs.


    Daha birkaç hafta önce bir hasta yakını küfür etti, sonra oğlu benden özür diledi, maddi durumunun kötü olduğunun söyledi (sanırım tazminat davası açmamdan korktu), çok yalvardı; ama acımadım.


    Ona tek bir şey söyledim: "Özür dilediniz; ama bana saldırırken aklınız neredeydi? Bir yanlış yaptıysanız, bunun bir cezası olmak zorunda."


    Peki hastalara kötü davranan doktor hiç mi yok? Var tabi ki de, olmaz olur mu? Ama bunun çözümü doktora küfür etmek, saldırmak değildir. Şikayetçi olursunuz, olur biter.





  • büyük ihtimal üni yıllarını karı kız ortam peşinde koşarak geçirdin ve şimdi iş yok diye ağlıyosun


    BİR İŞVEREN OLARAK SANA SORUYORUM SEN NE YAPARSIN OĞUL ? SENİN KALİFİYEN NE ? Bİ MİLYON TANE ÜNİ VAR ZATEN, BARAJI GEÇEN OTOMATİK YERLEŞİYOR BİR YERE. BANA NE YAPTIĞINI ANLAT OKUL OKURKEN , NE BİLDİĞİNİ ANLAT , İŞ YERİNE SUNABİLECEĞİN KATKIYI ANLAT ..


    yeni nesil hep ağlayıp sızlanıyor da boşş . eylem yok sadece ağlamak var  

  • olishernandez kullanıcısına yanıt

    bunlar hep paranın değersizliğinden insanların kendini geliştirmekle uğraşmaması yani bir mühendis annesi baabsı işçi olsa 0 dan kendi maaşıyla o kadar çalışmaya rağmen araba vs alamıyor maalesef umarım düzelir en kısa zamanda

  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

    Doktor maaşı da az. Amerika'da bir anesteziyolojist yılda 250 - 350 bin dolar arası kazanıyor. 4 yılda kenara 1 milyon atabilir. Hele dişçiler. Amerika'da bir dişçinin yılda 1 milyon kazanması gayet olası. ortalaması 500 kazanıyo zaten. Dişçiler doktordan fazla kazanıyor.

  • Bana sabah 8.30 ile akşam 22.00 saatleri arası için 1400 lira teklif ettiler, buna ne cevap verilmeli  

  • insan degiller

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Start ver ve kendi işini başlat.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.