Şimdi Ara

Ukraynaca öğrenmek için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Ukraynaca öğrenmek istiyorum. Bunun için Türkçe dilinde geniş bir kaynak var mı?

    Eğer kitap bulamassam internette bulduğum sitelerden öğrenmeye çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-161DF1A5E -- 8 Şubat 2020; 15:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba ben Kiev de yaşıyorum, öncelikle Ukraynaca öğrenme amacınız nedir onu öğrenmek isterim daha iyi bir şekilde yardımcı olabilmek adına . Ikinci olarak Rusça veya başka bir Slav diline hakimiyetiniz var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_33 -- 11 Şubat 2020; 0:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_33 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hayır slav dillerine dair hiçbir bilgim yok. Sadece rusça "selam" demesini biliyorum .

    Ukraynaca'yı öğrenmek isteme nedenimse ileride orada bir hayat kurmayı istiyorum, ileride dediğim en geç üç - dört sene sonra. Ukrayna'ya gideceğim içinde oranın anadilini öğrenmek istiyorum. Ayrıca kiril alfabesi çok hoşuma gidiyor.

    Seks amaçlı bir dil öğrenme çabam yok, kendimi bu ülkeden kurtarayım yeter. Birkaç sene para biriktirmeyi ve bu süreç içerisinde Ukraynaca'yı en iyi şekilde öğrenmek istiyorum. Daha sonra arkama bakmadan gideceğim bu ülkeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-161DF1A5E -- 11 Şubat 2020; 19:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım sizi, fakat benim tavsiyem Ukraynaca yerine Rusça öğrenmeniz . Nedenine gelecek olursak Ukraynaca sadece Ukraynanin milliyetçi diye tabir edilen batı ya yakin Lviv ve Kiev bölgelerinde belli insalar tarafından konusulmakta ve insanların çoğu Ukrayna - Rusya arasındaki sıkıntılı durumdan dolayı Rusça nin resmi dil olarak kabul edilmemesi üzerine Rusça bilmelerine rağmen Ukraynaca konuşmaya özen gösteriyorlar. Yani burada yaşayan insanlar zaten Rusça ya %100 hakimler ve belli bir zamana kadar bu dili kullaniyorlardi . Ayrıca Ukraynaca Rusça diline çok benzer yapıda %60 -%70 oranında anlaşılıyor . Sonuç olarak Ukraynaca yerine Rusça öğrenmeniz sizin için daha avantajlı olacak çünkü tüm Slav bolgesine hakim uluslararası bir dil öğreneceksiniz ve Rusça ile Ukrayna da zaten kolayca hayatınızı surdurebileceksiniz . Iyi günler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusça ögren ve bunu rusça konuşan ülkelerde ögrenmen gerekir.ben rusyada çalışırken alfabeyi çözmeye başladım sonra sayıları ondan sonra adım adım konuşa konuşa rusçayı çözmeye başlarken tak türkiyeye geri döndüm ama unutmadıgım 40-50 kelime var yabancı dil o ülkenin ülkesinde ögrenilir.her zaman derim İngilizce+Rusça=kral sensin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.