Şimdi Ara

Ukrayna’da Tıp Eğitimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ukrayna’da Tıp Eğitimi

    Ukrayna’da Tıp Eğitimi almak her genç öğrenci adayının hayalidir. Ülkede bulunan üniversitelerin tıp bölümleri incelendiği zaman Ukrayna üniversiteleri her öğrencinin pratik eğitim olanaklarından yararlanmasına destek olmakta, derslik ortamında aldığı bilgileri laboratuvar ve hastane ortamında tecrübe etmeleri ve neden sonuç ilişkisine cevap bulmaları sağlanmaktadır. Tıp alanında yapılan birçok başarılı gelişmeye de ev sahipliği yapan Ukrayna Üniversiteleri, geleceğin en başarılı tıp bireylerini yetiştirmek için bilimsel tüm gelişmeleri yakından takip etmekte ve öğrencinin bu gelişmeleri benimsemesine yardımcı olmaktadır.
    Ukrayna üniversiteleri incelendiğinde hem fiziki şartların hem de kurum yönetimlerinin nitelikli üniversite eğitimi almak için son derece uygun olduğu rahatlıkla söylenebilmektedir. Ukrayna’da bulunan üniversite kampüslerinin büyük bir bölümü teknolojiye uyumlu, modern ve çağımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek eğitim kurumları olmaktadır. Bilgisayar uygulamalarının en güncel şekilde kullanıldığı Ukrayna üniversitelerindeki derslikler ve sınıflar, son teknolojiyi barındıran laboratuvar ve atölyeler kadar, öğrencilerin kaynak ihtiyacına cevap verebilecek bilgisayar donanımlı kütüphaneler ile de eğitim hizmetini sunmaktadır.
    Ukrayna Üniversiteleri Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerini okumaksa, PR Eğitim Ukrayna Üniversiteleri Danışmanlık Hizmetleri ile ideallerinize çok yakınsınız. sınavsız Ukrayna Üniversiteleri, YÖK tanınırlığı olan bir üniversite eğitimi alabilir, eylül ayında üniversiteli olabilirsiniz!
    Gelecekte doktor, diş hekimi ya da eczacı olmak istiyor fakat sınav engelleri nedeniyle ideallerinizden vazgeçmek zorunda kalıyorsanız size mükemmel bir teklifimiz var Ukrayna‘da tıp eğitimini LYS sınavında başarılı olmak zorunda olmaksızın alabilirsiniz. Lise diplomanızla kayıt olup, YÖK tanınırlığı olan bir üniversitede eğitim alarak idealinize ulaşmak sizin elinizde. İhtiyacınız olan tüm desteği biz size veriyoruz! Dilerseniz hemen işlemlerinize başlayarak Eylül ayında Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Fizyoterapi ve Halk Sağlığı bölümlerinde eğitime başlayabilirsiniz.


    Ukrayna’da Tıp Eğitimi

    Tıp fakültelerinin ileri teknolojisi ve bilime verilen önemin en üst seviyede görüldüğü Ukrayna’da tıp eğitimi almak gelecek için mükemmel bir adımdır. Ukrayna’da tıp eğitimi alarak hem hayat hem de yaşam kalitenizi yükseltebilir, geleceğinizi garantiye alabilirsiniz. Ukrayna üniversitelerinde alacağınız tıp eğitimi ile kendinizi çok daha verimli ve ileriye dönük bir çalışmanın içerisinde bulacaksınız. Ukrayna’da Tıp Eğitimi alabileceğiniz ve temsilcisi olduğumuz üniversiteler:
    • Kharki·v (Harkov) Ulusal Tıp Üni·versi·tesi·
    • Dnipropetrovsk Devlet Tıp Akademi·si·
    • Kirim Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Odessa Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Kiev Ulusal Tıp Üni·versi·tesi·
    • Vinnitsya Ulusal Tıp Üni·versi·tesi·
    • Zaporozhye Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Lugansk Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Donetsk Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Lviv Ulusal Tıp Üni·versi·tesi·
    • Ivano Frankivsk Ulusal Tıp Üni·versi·tesi·
    • Ternobi·l Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Bukovinian Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Sumy Devlet Tıp Üni·versi·tesi·
    • Krasnograd Tıp Ensti·tüsü

    Ukrayna’da Tıp Eğitimi Aldığınızda Elde Edeceğiniz Avantajlar:
    • İdeallerinize ulaşmak tamamen sizin elinize olacak. Sınav engelleri yüzünden istemediğiniz bir bölümü seçmek zorunda kalmayacaksınız.
    • Uluslararası bir ortamda eğitim alıp, yaşayacak ve İngilizcenizi aktif olarak kullanacaksınız.
    • Türkiye’deki eğitim ve yaşam maliyetlerinden daha azı ile okumak istediğiniz bölümü seçenek ve YÖK denkliğine sahip olduğu gibi tüm Avrupa’da da geçerli bir diplomaya sahip olarak mesleğinizi icra edebileceksiniz.


    Ukrayna Tıp Eğitimi Diploma Denkliği
    Ukrayna Üniversiteleri YÖK tarafından tanınmaktadır ve diploma denkliği YÖK tarafından verilmektedir.
    Ukrayna’da Tıp Fakültesi’ne kayıt olmak ve Ukrayna’da Tıp Eğitimi almak için herhangi bir puan şartı aranmamaktadır. Ukrayna Tıp Fakültesi taban puanları uygulaması yoktur. Lise Mezunu olmak ve lise diplomasına sahip olmak yeterlidir.
    Ukrayna’da Tıp Eğitimi – Ukrayna’da Diş Hekimliği
    Ukrayna’da tıp, diş hekimliği, eczacılık alanlarında eğitim almak isteyen öğrencilerin en çok tercih ettikleri ülkelerden biri olan Ukrayna aynı zamanda günümüz koşullarında en aktif ve hızla gelişen ülkelerinden biridir. Odessa, Kiev ve Sumy Ukrayna’nın en önemli eğitim şehirleridir. Tıp için lisans eğitimi 6 yıl olup, üniversitelerin yıllık ortalama ücreti 3000 Dolardan başlamaktadır. Ukrayna’da bir öğrencinin, konaklama ve sosyal giderleri için aylık yaklaşık 250-400 dolar civarında masrafı olmaktadır.
    Ukraynada Eğitim Tıp, diş hekimliği ya da eczacılık gibi bölümleri okumaya karar vermeden önce mutlaka kendinizi ve yeterliliğinizi doğru biçimde değerlendirmelisiniz. Üniversiteye girmek değil, bitirip mezun olabilmek önemlidir.
    PR Ukrayna Üniversiteleri Danışmanlık danışmanları sizin hakkınızda detaylı bir analiz yaparak, hangi üniversite ve bölümler için uygun olduğunuz ve nasıl başarılı olabileceğiniz hakkında profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu danışmanlık hizmetini almadan karar vermemelisiniz.

    Ukrayna’da Tıp Eğitimi – Ukrayna Üniversiteleri Kayıt ve Başvuru Tarihleri
    Ukrayna’da Tıp, Eczacılık, Diş hekimliği ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü için tüm dünyadan yoğun talep olması ve üniversitelerin tıp fakültelerinde oldukça sınırlı kontenjan olduğundan kararınızı hızlı biçimde vermeli ve size en uygun üniversiteye başvurunuzu zaman geçirmeden yapmalısınız.
    Ukrayna Üniversitelerinde Tıp Eğitiminizi İngilizce veya Rusça alabilirsiniz.
    Ukrayna’da Üniversite Bölümleri, Ukrayna’da Tıp Eğitimi, Ukrayna’da Diş Hekimliği bölümlerine sadece lise veya dengi okulunuzdan alacağınız diploma ile kayıt yaptırabilirsiniz!
    Pek çok Ukrayna üniversitesinin temsilcisi olan PR Ukrayna Üniversiteleri Danışmanlık Hizmetleri olarak danışmanlarımız, öğrencilerin üniversiteye giriş süreci ve alınacak eğitimi mümkün olduğu kadar kolaylaştırmak için büyük çaba sarf etmektedir. Eğitim merakı besler, yetenekleri geliştirir, ufukları genişletir ve bireyin potansiyelini açıklamasında yardımcı olur.
    Ukrayna’da Tıp Eğitimine Başlamadan Önce Bilmeniz Gereken Aşamaları Aşağıda Sıraladık:
    Üniversiteden Davet Mektubunun Alınması
    Öğrenci adayı, maliyetler ile ilgili bilgileri okuduktan ve başvuru yapmaya karar verdikten sonra ilk aşama olarak, üniversitede rezervasyonu doğrulayan kurumdan davetiye alması ile almaktadır. Bu işlem öğrenci adına firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir.
    Ukrayna’da Tıp Eğitimi için Üniversiteden Davet Mektubunun Alınması için Gereken Belgeler:
    • Pasaportun taranmış şekilde kopyası
    • Lise diplomasının taranmış şekilde kopyası
    • Lisans diplomasının fotokopisi (Yüksek lisansa başvurularda)
    Üniversiteden davet mektubu, 2-3 haftada alınmaktadır.
    Ukrayna Öğrenci Vizesi İşlemleri
    Üniversiteye giriş kaydının onaylanmasından sonra, vizeniz için belgeleri hazırlamaktayız. Vize başvuru işleminin öncesinde aşağıdaki belgeler gereklidir:
    • Evrakların tercümesi
    • Sağlık sigortasının yaptırılması
    • Bütün belgelerin noter tasdikleri ve apostilli formatlarının hazırlanması
    Bu belgeler, öğrenci vizesi için gerekli olacaktır:
    • Doğru ve Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (tarafımızdan hazırlanmaktadır)
    • Pasaport orijinali (En az 1 yıl süreyle geçerli)
    • Lise diploması
    • HIV/AIDS olmadığını teyit eden sağlık raporu.
    • Genel Sağlık Raporu
    • 3.5 * 4.5. boyutlu sekiz adet biyometrik fotoğraf
    • Federal Göç İdaresi tarafından verilmiş Ukrayna Devlet Üniversitesinin davetnamesi.
    • Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna Büyükelçiliği’ne vize teyit mektubunun temin edilmesi ve elçiliğe ibrazı.
    PR Ukrayna Üniversiteleri Danışmanlık olarak biz, üniversiteye başvuru sürecinin tamamınında mümkün olduğu kadar her adımında yanınızda olmaktayız ve birinci dereceden destek sağlamaktayız. Bütün ana adımlar tamamlandıktan sonra, hayatınızdaki bu önemli adımda firmamız, öğrencilerin gelecekteki kariyerleri için büyük bir deneyim elde etmesi,ilham kazanması için elinden geleni yapmaktadır. Biz, büyük ailemizin bir üyesi olan her bir öğrencimize çok dikkat ediyoruz ve bütün gerekli desteği sağlıyoruz. Rahatlığı için öğrenciler gruplar halinde üniversitelere gönderilmekte ve danışmanlarımız kendilerine eşlik etmektedir.
    Ukrayna’da Tıp Eğitimi
    Ülkeye girişte temsilcilerimiz gelecek öğrencileri hava alanında karşılamakta ve daha sonra üniversiteye kayıt ve yurda/eve yerleştirme için öğrencilere eşlik etmektedir.
    Ukrayna’da Üniversitelerinde Eğitim Sistemi ile parlak bir geleceğe adım atmak istiyorsanız hemen PR Ukrayna Üniversiteleri Eğitim Danışmanlığı’na ulaşın. Sadece lise veya dengi bir okuldan getireceğiniz diplomanız ile sınavsız bir şekilde doğrudan kabul alarak siz de Ukrayna üniversitelerinde eğitim hayatınıza başlayabilirsiniz. PR olarak, siz öğrencilerimiz adına üniversite kaydınızı yapmakta, davet mektuplarınızı almakta, öğrenci vizesi ve oturum izni işlemlerinizi gerçekleştirmekte, sigortanızı yapmakta, konaklamalarınızı istediğiniz şekilde organize etmekte, Ukrayna’ya uçak biletlerinizin alımına kadar tüm aşamaları sizin adınıza gerçekleştirmekteyiz. PR Yurtdışı eğitim olarak öğrencilerimize Ukrayna’daki işlemlerinin tamamlanması sürecinde de tam destek vermekte, öğrencilerimiz ile birlikte Ukrayna’ya uçarak bizzat kendilerine destek olmaktayız.



  • Yaşam şartları nasıl peki hocam extra giderler nelerdir?
  • alexanderjahovic A kullanıcısına yanıt
    Yaşam şartlarını bu siteden alabilirsin. Ukrayna'da Eğitim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.