Şimdi Ara

Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendisi aşı olmadığına göre ve ekibine tavsiye etmediğine göre demek ki samimiyetle tavsiye edeceği bir aşı ürettiğine inanmıyor. Zaten hastanelerde korona nedeniyle yatanların tamamına yakınının aşısız olduğu bilgisi de doğru değilmiş. Bir videoda izledim, bir hastanedeki sonuçlara göre, 65 kişiden 45 aşılı olduğu halde hastanede yatıyormuş. Hastanede yatmak demek de hastalık sürecinin ağır geçtiğinin işareti.


    Zaten aşı olanlar korona virüsünden korunuyor ve kimseye bulaştırmıyor diye bir durum da yok. Aşı olan da bulaştırıyor, olmayan da. Üstelik aşı olan, eğer sahiden de hafif geçiriyorsa, demek ki gizli hasta olarak ortalıklarda dolaşarak aşı olmayanlardan daha çok bulaşa neden oluyor.


    Çin aşısı Sinovac zaten yalan çıktı ve artık adı geçmiyor. Sebebi de açıklanmıyor.


    Maske takma uyarısı da artık yapılmıyor televizyonlarda falan. Programlarda herkes maskesiz. Kalan sağlar bizimdir diye mi düşünülüyor?


    Yine de en ilginci Alman aşısının durumu. Uğur Şahin kendi aşısına inanmıyor ama dünyaya satıyor. Yani şimdi aşı olanlar aldatıldı mı? Bu nasıl bir iştir?




  • Yalnızca birkaç saniye süren bir Google aramasıyla bile çoktan aşı olduklarına dair haberleri görebilirdiniz.


    Birkaç örnek bırakayım, haberler Mayıs 2021 tarihine ait:


    Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor?
    Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor?londra gündem
    Uğur Şahin ve Özlem Türeci aşı oldu! Neden aşıyı geç oldular?
    https://londragundem.com/ugur-sahin-ve-ozlem-tureci-asi-oldu-neden-asiyi-gec-oldular/
    Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor?
    Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor?ensonhaber
    Uğur Şahin ve Özlem Türeci aşı oldu
    https://www.ensonhaber.com/gundem/ugur-sahin-ve-ozlem-tureci-asi-oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 11 Ekim 2021; 3:19:25 >
  • Yanlış bilgilenmeyle cehaletin farkını bilmeyenlerin başkalarını yargılarken aslında bilinçaltında kendi durumlarını yansıtma mekanizmasıyla ele vermesi durumu oluşmuş yukarıda. Kendi gibi olanlar ve kendi gibi bilenler de like'lamış. Bilinç düzeylerinin kinesiyolojik değerleri kaç acaba?


    Bu forumda çokça oluyor böyle vakalar. Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor? 

  • Kendileri gebermemek için olmuyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki bazı arkadaşlar, gazete haberlerinden alıntı yaparak, Uğur Şahin'in aşı olduğunun kanıtıymış gibi önümüze koydular. Günü gelince aşı olmuşlarmış. Bu haber gerçek olsa, ekiptekilerin hepsinin ve eşinin aynı gün mü günleri geldi de böyle üstü kapalı bir aşı olayı gerçekleşti diye soru takılır insanın aklına. Hem aşıyı bulan özel insanların bu konuda öncelliği olması gerekir diye de akıldan geçmiyor mu? Kendi ürettiğini aşıyı bir buçuk sene olamayan adam diye bir haber bile görmedim medyada.


    Belki bir buçuk sene sonra aşıyı olmuştur ya da bir ihtimal bu da kandırmaca olabilir. Çünkü bizde Cumhurbaşkanı bile aşı olurken poz vermiş. "uğur şahin aşı olurken fotoğraf çekimi" diye arattım google'da ve sonuca ulaşamadım. Fotoğraf olsaydı bile, bu gerçekten BionTech olduğunun kanıtı değildir.


    Evet belki de gerçekten bir buçuk sene sonra tüm grubun aynı anda (!) sırası gelmiş de olabilir gerçekten. Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor? 


    Bir de bilinçaltından fışkıran durumunu yazmış en tepedekilerden biri. Aşıyı icat edenin sıra beklemesi gerektiğine inanan insan zekasındakilerin, basının manipüle ettiği sürü psikolojisiyle hareket etmesinin kanıtıdır tepedeki iletiler.


    Foruma yakışmayan birkaç boş boğaz yukarıda nato kafa nato mermer şekilde, basına gözü kapalı olarak güvenmişler. Sanki Uğur Şahin, akıllara takılan bu soruya yanıt getirmek için, doğruyu söylemekten kaçınmayacakmış gibi bir algıyla bu duruma düşmüşler. "Aşı Sıram Gelince Gülümseyen Prof. Dr. Uğur Şahin Fotoğrafı" isimli bir video ekledim aşağıya. (Ortalama zekanın üzerinde olup da, cümlenin içindeki ironiyi anlayabilecekler için.) :D



    Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor?Tolga Özuyguryoutube
    Sanırım kanaldaki en saçma projeyi yaptım. Aşı sıram geldiğinde randevu almam için gülümseyerek bana haber veren bir Prof. Dr. Uğur Şahin fotoğrafı yaptım. Bu bölümün sponsoru olan Bricsys'e çok teşekkür ederim. Lazer kesim, 3d baskı için çizim ve farklı çizim işleri için kullanabileceğiniz BricsCAD Shape'i buradan bedavaya indirebilirsiniz: https://www.bricsys.com/tr-tr/ Semih Tareen'in hesapları: https://twitter.com/virusfantom https://www.instagram.com/virusfantom Adafruit io + ifttt + nodemcu örnek proje: https://www.electronicwings.com/nodemcu/control-home-appliances-using-google-assistant Üyelere özel canlı yayınlar ve projelerin yapım aşamalarından kamera arkası görüntüler için videonun altındaki o minik "katıl" tuşuna basabilirsiniz. Bu şekilde aynı zamanda projelerimde bana direkt olarak da destek olmuş olabilirsiniz. Ama sadece abone olmanız için de benim için çok çok önemli, hepinize bunun için ayrı ayrı teşekkürler. Adil Alpakın (Kurgu): https://www.instagram.com/adilalpakin/ Beni sosyal medyadan takip edebilirsiniz: Instagram: https://instagram.com/tolgaozuygur Facebook: https://www.facebook.com/groups/2809361489137634/ Github: https://github.com/tolgaozuygur INTRO MUSIC: Kings of Road by anubys81 Licensed from Pond5 Media Ireland Ltd https://www.pond5.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=lQ_cl2QLraM&feature=youtu.be

    Ha bu arada ben ilk fırsatta BionTech aşısı oldum iki doz. Çünkü bu aşının faydalı olduğuna inanıyorum. Bu konuda hislerim Uğur Şahin'den daha iyi. Sorun aşı olmak istemeyenlerin özgür iradelerinin çiğnenmeye çalışılmasında. Çünkü yarın öbür gün çeşitli şekillerde zorlayarak hepimize çip takmaya kalkacaklar.

  • Aşı olmak hastalığım ağır geçecekken hafif geçmesini sağlar işe yaramıyor demek çok saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldırgan tutum sergileyen ve hakaret eden kişilerin yukarıdaki iletileri nihayet silinmiş. Şimdi aklımdaki ayrıntıyı yazabilirim.


    - - -


    "Uğur Şahin daha kendisi aşı olmamış" dendiğinde, normalde bu işin başındaki kişi olarak, eğer ki aşı olmuş olsaydı o an ortalığı yıkması lazımdı "aşı oldum" diye o pozisyondaki bir kişinin. Sonradan olduysa da videoya çektirmeliydi her dozda. Her tarafa yaymalıydı. Normal insan psikolojisi, aşı olduysa böyle tepki verir.


    Aklıma gelen bu konu var.

  • silinen entry lerde ne bir küfür vardı ne hakaret vardı. sadece aşı karşıtı olduğu için sildiler. biz buna SANSÜR diyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.