Şimdi Ara

Ugreen Telefon Standı Siyah Amazon 36TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt

    Bende ordan aldım 10 liraya, ama belki sadece bunu almak için gitmek istemeyen olabilir diye paylaştım. Kargo bedava sonuçta 5 lira için gitmeye değmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HainKost0k

    Plastik hocam hem de baya bi ince kalitesiz plastik.


    Bunun yerine gidin 15 tl' ye İkea' nın şu bambu standını alın bence.


    https://www.amazon.com.tr/IKEA-Bergenes-Telefonu-Tablet-Tutucu/dp/B08LNXW84B

    Sanıyorum ürünü almadan kullanmadan yazıyorsunuz. Yada başka ürünle karıştırıyorsunuz. Ikeada bahsettiğiniz ürün 10 TL'den fazla etmez,onu da Online Eba dersleri için çocuğa almıştım. Telefonu tableti tahtaya sıkıştıracaksın,gerektiğinde eğim vermek yok,dik açı yapmak yok. Nasıl konduysa öyle kalıyor.

    Ugreen'in bu ürününü ise 23 TL'ye aldım ve çok memnunum. İstediğin açıyı ayarlıyorsun. Plastik kalitesi dandik değil,iyi. 1 yıldır kullan kapat,çantada taşı,cartt diye aç,cartt diye kapat bozulmadı işlevi.

    Bu ürünü Amazon bazen 50 TL'ye de yükseltiyor,o fiyata tabiki alınmaz ama bu ürün 25 TL'ye alınır. Plastiği sert değil,telefona tablete zarar vermiyor. Telefon alt kenarına gelen alana lastik gibi bir yumuşatma malzemesi konmuş ve çok faydalı olmuş.

    Bu ürün haricinde sarj sırasınsa telefonu koymak için priz yanına duvara yapıştırılan Ugreen stand da satılıyor,bazen fiyatı çok iniyor. Telefon düştüğünde çizildiğinde masrafı 1000 TL'yi geçtiği oluyor,gerek yok 25-30 TL için 1000 TL masrafa girmeye. Bu ürünleri 25 TL civarı bulunca almak lazım. Arkasına kitap koy bişey koy boş laf,yapmadığımız şey değil. Mutlaka arada şak diye masaya düşüyor. O telefona o şekilde uğraşarak zarar vermeye değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zamanında Çin'den almıştım güzel ürün

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.