Şimdi Ara

UFO Star termostata ayarını elle mi yapıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ufo star 1800 aldım. 5 kademeli ısı ayarı. biz ısı ayarını kendimiz mi yapıyoruz, yoksa makine oda sıcaklığına göre kendisi mi ayarlıyor?



  • Yok kendisi yapmıyor ayarını yani siz kendiniz yapıyorsunuz ayarı isteğe bağlı ayarlıyorsunuz onu..

    Saygılar.. imkanınız olsaydı 3000 lik falan alsaydınız en azından daha iyi olurdu sizin için çok soğuklarda o ayara alırdınız ama neyseki böyle idare edersiniz.
  • burda kış pek sert geçmiyor da.
  • kışın sert geçmesi veya geçmemesi önemli değil gerektiğinde yüksek ayara alabilme imkanınız olurdu en azındanama neyse alınmış artık dediğim gibi termostat ayarını elle yapıyorsunuz ister 1.ci kademe isterikinci kademe öyle ayırlıoyrsunuz ama kapatacaksanız ise kumandası varsa kumandayla kapatıyorsunuz ama eğerki Normal düğme ile çeviriyorsanız zaten atıyorm düğmeyi 3 e aldın diyelim o kendi kendine göre ayarlıyor sıcaklığı ona göre kapanıp yanıyor fakat oda tam ısınmadan kapandığı bile oluyor çünkü içindeki sıcaklığına göre kapatıyor kendini hepsi öyle dikkat edersiniz buz gibi odada biz ufoyu kullandık 3.cü kademede tam ısınacaz derken Çat diye kapanıverdi soba ama kışların çok sert geçmediği bölgede kullanılabilir onlar o zman problem çıkarmaz..

    Kusuruma bakmayın ilk başta kumandalı serilerden zannettim sobanızı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 23 Ekim 2011; 23:54:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.