Şimdi Ara

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
29
Favori
23.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gamescom 2021 açılış sunumunda sürpriz bir video geldi ve yeni futbol oyunu UFL resmi olarak duyuruldu


    Hala devam etmekte olan Gamescom 2021 açılış sunumunda yeni futbol oyunu UFL duyuruldu. Tıpkı futbol türünü domine eden FIFA ve PES (eFootball) gibi ana akım oyunculara odaklanan UFL oyunu ile ilgili gelen ilk açıklamalara baktığımızda ise bu iki oyunun tahtına göz diken bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun yayınlanan ilk videosu ve detayları şu şekilde;


    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol OyunuUFLyoutube
    UFL is a global online football league where only your skills matter. Join the revolution changing the world of football simulation forever today https://joinufl.com Follow us: instagram.com/uflgame facebook.com/uflgame twitter.com/uflgame
    https://www.youtube.com/watch?v=9JnO7hx0nT0&feature=youtu.be


    Oyunun tabi ki en iddialı olduğu nokta tamamen bedava olarak oyunculara sunulacak olması. Saf bir oynanış videosu göremesek de yapılan açıklamalar ile ekibin oldukça iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer denildiği kadar kaliteli olursa bedava olmasının da getirdiği avantaj ile büyük bir oyuncu kitlesine ulaşabilir.


    UFL, oyuncuların 5000'den fazla lisanslı futbolcudan oluşan kendi futbol kulüplerini oluşturabilecekleri bir sisteme sahip olacak. Diğer oyuncular ile kapışabileceğiniz ve simülasyon yönü ağır basacak olan yapımda ligin tepesine doğru ilerlemek nihai amacımız olacak. Yeni kurulan Strikerz Inc. ekibitarafından geliştirilen oyunun Unreal Engine grafik motoru kullanacağı da gelen ilk bilgiler arasında. Yapım ekibinin oyunla ilgili yaptığı resmi açıklama ise şu şekilde;


    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu


    “Biz futbol taraftarları ve tutkulu oyuncularız - yıllardır futbol video oyunları oynuyoruz ve insanların bir futbol simülatöründe tam olarak ne görmek istediklerini biliyoruz. Futbol video oyunlarını sıfırdan yeniden icat etmek, dünyanın dört bir yanındaki oyunculara devrim niteliğinde, heyecan verici ve adil bir oyun deneyimi sunmak istiyoruz. Oyun hakkında daha fazla şey paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”


    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu
    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunujoinufl.com
    Join UFL
    https://joinufl.com


    Kaynak: MerlininKazanı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • STRIKERZ INC firması kimdir?


    Kendi anlatımlarıyla;

    2016 yılında "bir avuç" online oyuncunun bir araya gelerek FIFA ve PES oyunlarındaki eksikliklere çare olmak amacıyla yola çıktıkları,

    Sonraki süreçte de 20 kişiden oluşan ana kadrolarıyla küçük bir ofis kiralayarak kendilerini kurumsallaştırdıkları,

    Açtıkları ilanlara başvuran dünyanın çeşitli ülkelerindeki 150 - 200 kadar evden çalışan gönüllü ekibiyle meydana getirdikleri 6 yaşında, bağımsız bir firmadır.


    Kısacası bu gece bize "üst düzey kurumsallık barındıran" bu tanıtımı yapan STRIKERZ INC "bir grup oyuncu arkadaşın" kurmuş olduğu mütevazi bir firmadır.

    Kurulduktan bu yana tam 6 yıl geçmiş ve sadece bu oyunun üzerine yoğunlaşmış gönüllüler ordusu bir firmadır.

    Yani net bir para akışları yok arkadaşlar. Henüz milyon dolarlar elde ettikleri bir ürünleri yok.

    Hayalleri için, hedefleri için çıktıkları bu yolda günden güne büyüyerek UFL adını verdikleri yepyeni bir futbol oyunu üstünde emek harcıyorlar.

    Ama bizim her şeyi hemen olsun diye bekleyen, armut piş ağzıma düşü seven insanlarımız 6 yaşındaki gencecik bir firmayı "MİLYAR DOLARLIK" EA Games ile bir tutuyorlar.

    İki de bir KONAMI falan deyip duruyorlar... FIFA ve PES e kafa tutamaz, hayal kırıklığı falan diye yazıyorlar.

    Gerçekten şaka gibi. Ne bekliyordunuz ki? Çıkar çıkmaz FIFA yı PES i silecek, dünyanın en iyi futbol oyunu olarak tarihe geçecek diye mi hayal ediyordunuz?

    Eğer varsa öyle bir dünya buyurun oturun siz yapın da bu adamlar oynasın, biz de nemalanalım.


    Bu işi iliklerine kadar bilirim. Teknik olarak global kurumsallığın hangi seviyelerde olması gerektiğini çok iyi bilirim.

    Bu gece bu adamlar muazzam bir kurumsallık ile karşımıza çıkış yaptılar.

    Hepiniz oturup 1 dakikalık geri sayımdan sonra bize UFL yi tanıtan ilk adamın kim olduğunu dikkatlice izlemediniz mi?

    Şirketin CEO'su olan bu gencecik, pırıl pırıl adam "başarmaya çalıştıkları büyük işin arkasındaki azim dolu dinamik gücü" bize o kadar net anlatıyordu ki.

    Aldıkları küçük küçük desteklerle harika bir stüdyo meydana getirmişler. Motion Capture'larını bile kendileri çekip kendileri işliyorlar.

    Dünyanın %99'ının ancak televizyonlarda görebileceği dünya starlarıyla, büyük takımlarıyla bir araya gelip anlaşmalar imzalamışlar.

    Ve her şey bir yana, yaklaşık 30-40 yıldır futbol oyunu yapan iki büyük firmaya da rakip olarak geldiklerini göğüslerini gere gere anlatıyorlar. Bence bu muazzam bir cesaret değil de nedir?

    Yıllardır aynı oyunu pişirip pişirip piyasaya süren EA SPORTS ile çıkardığı son oyunla kendini rezil eden KONAMI yi yerden yere vuran bizler değil miydik?

    Alın işte size harika bir C planı. Muhteşem bir yeni oyun şansı. Yıllardır 2K GAMES den beklenen hamleyi yaptı bu gece bu adamlar. Helal olsun.


    Adamlar 6 yılda geliştirdikleri oyunda karakter modellemeleri ile neredeyse milyar dolarlık EA SPORTS a kafa tutacak bir kıvama gelmişler.

    Tabi ki bir çok teknik konuda henüz FIFA yı geçemezler, tabi ki yılların PES'ini çıkar çıkmaz piyasadan silemezler ama mobile oyun kıvamında da olsa 30-40 yıldır futbol oyunlarında olmayan 3. bir isim olarak, 3. bir şans olarak çıktılar karşımıza. Ki adamlar çok iyi bir seviyede olmalarına rağmen hazırladıkları oyunun grafiklerini övmediler bile tanıtımda. Adamlar oynanabilirlikten bahsedip durdular. İddialıyız dediler. Yenilikçiyiz dediler. Eksikleri biliyoruz, üstüne gidiyoruz, özenle hazırlıyoruz dediler. Aradığımız taze kan da bu değil miydi zaten?


    Bunca genç adamın, kadının 6 yılda geliştirdiği bir emeği FREE TO PLAY olarak çıkartmaları da ayrı bir takdir meselesi zaten.

    Helal olsun denilecek yerde bir yazıklar olsun demediğiniz kalmış.


    Bize alıp oynamak, deneyimlemek, hatta ses getirebilmesi, rekabete dahil olabilmeleri için onları desteklememiz gerekir.


    Bir çıksın bakalım.

    Bir görelim bakalım.

    FIFA'nın giderek tekelleştiği ama aynılaştığı, PES'in de rezil rüsva olduğu paçavraya döndürüldüğü şu ortamda çok güzel bir zamanlama ile çıkıyor UFL  

    Bence kesinlikle şans vermeli, deneyimlemeli, desteklemeliyiz.



    6 yıldır vazgeçmeyen, üreten, küçük küçük büyüyen ve 2022 yılında "biz de varız" diyen bu gençlerin inançları, azimleri yeter.

    Bundan 10-15 yıl sonra UFL ciddi bir marka olursa hiç şaşırmayın.

    Adamın biri demişti dersiniz.

    Biraz acımasız bir yorum olmuş yılların firmaları odun gibi oyun yapıyor senelerdir bir tek gelişmeleri olmadı tekel oldukları için el mahkum oynuyoruz. Yeni bir firma yeni bir oyun bahsettiğin durum basit güncellemelerle çözülecek şeyler. Geri dönüşlere göre iyileştirme yaparlar. Yılların konamisi gitti mobil oyun gibi oyun çıkardı doğru düzgün takım yok hiçbir gelişme yok fifa desen saçma sapan çalımlar sokak futbolu gibi ayrıca buz pateni yapar gibi koşan oyuncular hiçbir top fiziği yok. Çok memnunsan onlardan devam edersin olur biter.
    Şu videodan hemen kalite analizi yapmış millet :) ya bu futbolu bu kamera açısıyla kaç kişi oynuyor ?
    Önemli olan normal wide cam de akıcı kaliteli oyun deneyimi verebilmek. Gereksiz gömücüler var herşeyi herkesi gömmekten keyif alıyorlar. Olmamış , olmazdı zaten ne bekliyordunuz ki bilmemne. Hiçbişeye şans tanımıyorsunuz beyler az sabır ya.

    Kale filesi hiç oynamıyordu, ya becerememişler ya da henüz file fiziğini import etmemişler. Valla kale filesini hallederlerse iyi kötü oynarız. Hem beleş hem de Fifa gibi kötü oyuncuya gol attıran, bir tarafın oyunu domine etmesini engelleyen patentli sistemleri yok. Zaten bundan dolayı "Fair to play" vurgusu yapılıyor.

    insanlar UFL ile dalga geçiyorlardı. FIFA varken bu oynanmaz. Önce PES i geçsin falan diye. hiç merak etmeyin zamanla her şey olur. Daha düne kadar kimse TESLA marka araba nedir bilmiyordu. TOYOTA / FERRARI / PORSCHE / HONDA / MITSUBISHI falan konuşuluyordu. Şimdi TESLA rüzgarı esiyor. Bu iş iki şeye bakar. BÜTÇE + İŞÇİLİK adamlar zaten kısıtlı imkanlarla kurdukları kadrolarıyla oyunu bu seviyeye kadar geliştirdiler. Şimdi de yatırımcılardan bütçe akıyor içeriye. Ki bunlardan birisi de artık C. RONALDO. Daha ne olsun :) İlk oyunla olmasa bile inşallah 5-10 yıl içinde çok daha iyi yerlere gelir UFL

  • Oyunda sanırım tek lisanslı olacak şey oyuncular takım vs olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa Pes dominasyonundan kurtaracak kalitede bir yapım olur umarım. Ayrıca fragmanda Zinchenko'nun kramponlarında yazan bir yazı ve çıkış tünelinin içinde West Ham United amblemi var. Lisans konusunda belli takımlarla ve oyuncularla anlaşmışlar gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içi görseller
    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu

    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu

    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu
    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu
    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu
    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lastwarriors kullanıcısına yanıt

    west ham united ve stadyumu olacağı kesin :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Ağustos 2021; 15:30:5 >
  • Umarım başarılı olurlar da Fifa'nın dayattığı "dynamic difficulty" saçmalığından kurtulur, adaletli, temiz bir futbol oyunu oynayabiliriz

  • Fifpro ile partnertlik yapmışlar. 2016dan beri geliştiriliyormuş free to play olacak ve kesinlikle pay to win değil diye iddialılar


    oyuncu ratingleri performanslarına göre oyunda belirlenecekmiş. InStat firmasıyla partnerlik yapmışlar


    2021 sonunda çıkacağı söyleniyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 26 Ağustos 2021; 15:53:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

    Fifpro ile partnertlik yapmışlar. 2016dan beri geliştiriliyormuş free to play olacak ve kesinlikle pay to win değil diye iddialılar


    oyuncu ratingleri performanslarına göre oyunda belirlenecekmiş. InStat firmasıyla partnerlik yapmışlar


    2021 sonunda çıkacağı söyleniyor

    Bu oyun baya iddialı öyleyse. Diğer "Goals" isimli oyun biraz belirsiz amatör işi de çıkabilir lisans olur mu olmaz mı soru işaretli çok fakat bu oyundan baya umutluyum

  • rekabet her zaman iyidir son kullanıcının işine yarar umarım başarılı bir yapım olur

  • ekostros kullanıcısına yanıt

    evet çok iddialı ben de umutluyum

  • İnşallah savunma yapmanın geri planda olduğu gol şova dönen bir oyun olmaz. Böyle olduğu için 3 yıldır FİFA oynamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kacanga

    west ham united ve stadyumu olacağı kesin :)

    Görseller güzel bu sezon çıkarmı acaba yoksa 2022 eylül ekim gibimi çıkar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN e röportaj vermişler. 5000’den fazla oyuncunun lisansını almışlar takımların değil. Yani Ultimate Team gibi olacak gerçek lisanslı oyuncularla kendi takımımızı kurup en alt ligden başlayarak zirveye çıkmaya çalışılacak demişler. Fifa’daki pay to win sisteminin oyuncuları ne kadar rahatsız ettiğini anlatmışlar bunu fırsat olarak görüp hiçbir dış faktörün olmadığı yalnızca oyuncu yeteneğiden ibaret bir oyun olacağını söylemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt

    Gamescom da tanıtıp trailer yayınladıklarına göre bu sene çıkacak diye anlıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok arcade tarzı birşeyler bekliyorum ben..beklentim hiç yok desem yalan atmış olmam.

    Ama 3. Bir futbol oyunun çıkması da iyi oldu..rekabet iyidir nede olsa :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kacanga

    Gamescom da tanıtıp trailer yayınladıklarına göre bu sene çıkacak diye anlıyorum

    Doğru ne fifa ne peste adam gibi gameplay gördük en geç kasımda çıkar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görseller harika ama Gameplay büyük bir soru işareti. Umarım iyidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pes in ve fifanın kemik kitlesi ne istersen dünyanın en iyi futbol oyununu yap değişmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Yanlışın var 1997-2015 arası fifa oynamış biriyim tüm seriyi hersene alırdım ama 2016’dan beri fifayı terk ettim 5 yıldır aç kurt gibi futbol oyunu bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=eprZB9Yswe4&feature=youtu.be

    Bu UFL oyun ici mi beyler? Bu hangi oyun mükemmel ya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.