Şimdi Ara

Ufak veya orta halli sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araca ufak çaplı sesistemi yapmayı düşünüyorum. Aracın üzerinde şuan önlerde Pioneer TS-G1712i 17cm ve arklarda ise Pioneer TS-G1022İ 10 cm hoparlör var .Bunun yanına yine Pioneer DEH- X 2650 UI veya Pioneer DEH- 1500 UBG teyp düşünüyorum. bu teypler arasında fiyat farkı yok gibi bişey Şöyleki 1500 olan hepsiburadada 2650 olan ise atakantunnig.com adlı dükkanda satılıyor.

    Teyp seçiminin ardından birde kabinli subwofer almayı düşünüyorum çok pahalı olmayan Fp ürünü bişey. Ses sistemi konusunda pek bilgiye sahip değilim, belirrtiğim teypler arasında hangisini tercih edeyim netten yapılan yorumlarda atakan tunnig spot ürün sattığı yönünde birkaç yazıya rastladım. Teybi ve woofer i aldık bunun için amfi de olmazsa olmazmı? amnfi olmadan tatminkar derecede ses alabilirmiyim. Aracın üzerinde bir kaç ay evvel aldığım hoparlörler iş görürmü?

    Kısaca çok sağlam bişey istemiyorum ve tavsiyelere açığım.







  • Yazınızdan anfi gerektirecek kadar yüksek şiddetli müzik dinleme ihtiyacı duymadığınız anlaşılıyor. Bu durumda teybin 2 RCA çıkışlı ,çift anfi sürebilen ve değişik ekolayzır kombinasyonlarına müsade eden yapıda pahalı bir ürün olmasına gerek yok diyebiliriz. Çünkü en azından Pioneer da şu anda piyasada olan en ucuz ve en pahalı ürün modelleri arasında çıkış güçleri arasında elle tutulur bir fark yoktur. Bu yüzden bence Ucuz ve güvenilir olan hangisi ise onu alın.Hoparlörlerinizden büyük olanlar öne küçük 10cm olanlar ise arkada mı doğru mu yazmışsınız ? Tam tersi olabilir mi? Mevcut ve yeni aldığınız hoparlörler amplifikatör ile birlikte kullanılamaz.Bu da teybi ucuz seçmek için bir diğer etken. Sadece teyp ile güzel müzik dinleyebilmek için en azından arkalarda giriş seviyesi 40-50W RMS giriş gücüne sahip 6x9 inch oval dediğimiz türden bir çift hoparlör alırsanız sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 27 Haziran 2014; 8:22:11 >




  • Öneriniz için teşekkür ederim.

    Hoparlör boyutları aynen yazdığım gibi önler 17 cm arklar 10 cm araç hb (fiat palio)olduğu için bu şekilde. Evet amfi gerektirecek kadar güksek ses istemiyorum ses net ve temiz olması kafi, birde diyorum mademki teyp ve hoparör alacağım profesyonel olmadan orta seviye sistem kurup aracı değiştirsemde sitemi söküt uzun süre kullnayım fikri daha mantıklı geliyor. Padizotu kesip oval takmak yerine mid takımı ve amfi kullansam ve yanına pek anlamam ama JBl 200 watt subwofer tekno marketlerde göz gezdiriken gördüm sesi ve fiyatı bana makul geldi. Bu iki ürün için teyp olarak Pionner DEH 1500 UB (ekran renginden ve distribütör ürünü olduğundan tercih ediyorıum) amfi olarak nasıl bişey almak gerekiyor.

    Veya mid takımı, subwofer, amfi olarak tavsiye edeceğiniz fp ürünü varmı?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.