Şimdi Ara

ufak bir kaza hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ufak bir kaza hakkında



    aracımızı park ederken geri geri süratle gelen bir partner vurdu araç bu hale geldi.serviste tamponu plastik olduğundan dolayı vakumlayamıcaklarını söylediler.

    sorum şu ; aracı elden çıkartmak istediğimizde bu fiyatı ne kadar düşürür.gerçi aile arabası önceki arabamızda sıfırdı ve 10 yıl bindik buna daha fazla bineriz düşüncesindeyim bakımlarını falan düzenli olarak yaptırıyoruz.

    bir de tamponu değiştirmeden olmazmıydı .kısa sürede bu konuda bilgili arkadaşım olurda yönelnedirirse sevinirim.resim çıkmadı heralde linkden bakarsanız aracın resminehttps://store.donanimhaber.com/4a/2d/52/4a2d52ae959faa70de7087fbec95e385.jpg/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan32 -- 20 Ağustos 2011; 1:29:40 >



  • Bence bu ikinci el araç alacak birisi için çok önemsiz bir kaza. Böyle bir tampon hasarında tamponu değiştirirler çünkü bunun tamiratı çok zor olacaktır ya da mümkün olmayacaktır. Onun yerine ucuz ve basit bir parça olan tamponun değişimi tercih edilir. Zaten araçtaki tamponun ayrı bir parça olması bu nedenden dolayıdır.

    Yenilenen tampon araca hiçbirşey kaybettirmeyecektir. Kaldı ki tampon hasarlı dahi olsa ikinci el araçta önemsiz bir parçadır. Çünkü tampon hasarı parkederken bile oluşabilecek basit bir hasardır.

    Ama en önemli şey bu kazanın resimlerini kaybetmeyin ve aracı satarken yapılan tamiratın ve değişimin bu basit kazadan dolayı olduğunu alıcıya belirtin. Böyle ufak bir kaza aracın değerini etkilemeyecektir. Yeter ki alıcının aklında "acaba büyük bir kaza mı geçirdi" şüphesi kalmasın.
  • Böyle küçük şeyleri dert etmeyin bence ....Ön tampon ve arka tampon hiç önemli değildir...Çünkü zevkten sürtmeden vs vs herşeyden boyanabilir ve de değişebilir....bu zamana kadar bir çok arabaya bindim tampon boyalı mı değişmiş mi diye sormadım zaten tamponda boya var mı veya depğşmiş mi diyene de araba alıp satmadım...o kadar pimpirikliysen sıfır al dedim...kesinlikle sorun olmaz ..Allah büyük kazalardan saklasın hepimizi.....
  • arka çamurluk da darbe almış.metalik boya olmadığı için imkanı varsa lokal boya atılırsa daha iyi olur...komple çamurluk boyanacaksa da bu fotoğrafı saklayın,satarken izahı kolay olur...
  • küçük sinek mide bulandırır hesabı canımı sıkıyodu ,şimdi içim rahatladı.Araç serviste çamurluğa lokal boya yapacaklarını söylediler.bilgilendirme için teşekkürler,
  • Geçmiş olsun ...Büyük kaza olmasın....
  • Zaten resmini çekmişiniz.Resimleri saklayın.Pimpirikli birine denk gelirseniz resimleri gösterirsiniz.Benim corollayı bayramdan sonra satacam.Yaptırdığım lokal düzeltmelerin hepsinin resmi duruyor,sorarlarsa gösterecem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.