Şimdi Ara

Ucuz uçak bileti için facebook grubu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Facebook ta kar amacı gütmeyen., tek amaç ucuz uçak bileti ve kampanyaların paylaşıldığı aktif bir facebook grubu var mıdır bildiğiniz?



  • Güncel...
  • Böyle bir grup vs. den önce uçak biletlerinin satış ve rezervasyon sistemi nasıl işliyor ona bakmak gerekir.

    Uçak biletlerinde en önemli unsur 9 rakamıdır.çünkü her fiyatın bir sınıfı vardır ve sınıflar 9 ar kişiliktir.

    Hava yoluı bu segmentleri sisteme yükler ve kendi web sitesi, acenteler, diğer web tabanlarına(skyscanner, turna.com vs.) yansıtır ve satışa açmış olur.

    Burada sizin için fiyatın yükseldiği durum bileti almak istediğiniz an uçaktaki doluluk oranıyla birlikte doğru orantılıdır.

    Mesela ekte 1 resim paylaştım, bu resim pegasus'un 27 ekim tarihli İstanbul(Sabiha Gökçen)- G.Antep parkurunun gece 00:05 uçuşundaki sınıfları ve fiyatları göstermekte.

    bakıldığında şu an uçak boş gözükmekte o yüzden şu an en uygun fiyat olarak 74 TL (Vergiler hariç) fiyattan müsaitlik görebiliyoruz. Ancak bu şu an geçerli. ben bu mesajı yazarken belki rezervasyon gerçekleştiren olmuştur. ee 9 kişi yapsa 10. kişi otomatikman üst sınıf olan 79 TL lik sınıftan itibaren devam eder.

    Bu arada bu sınıflar uçakta herhangi bir koltuğu temsil ETMEZ. Bu sadece katlamalı satış politikasının bir ürünüdür. Koltuk için check-in yaptırmanız veya satın almanız gerekir o zaman da koltuğunuzu seçersiniz ama resimde görülen sadece uçakta koltuğu belli olmayan bilet ücretidir.

    Bu arada bu sistem alttan üste doğru sıralı olmak durumunda değil mesela 342 TL lik sınıftan da direk rezervasyon yapabilirsin. ama uçakta neden son ana kaldığında yada önceden almadığında pahalı olmasının sebebi ise bu sistem. Önceden alan her zaman avantajlıdır. Bu arada low cost hava yolu şirketleri genelde 4 ila 6 aylık uçuşların fiyatlarını sisteme yükler star alliance üyeleri ise parkuruna göre 1 yıla kadar olan uçuşları açar.

    Son olarak bir yolcumdan örnek vereyim; kaç senelik yolcumdur, adam her yazın ortası gelir ekim kasım için bilet alır. internetten izmir'den direk uçuşlu destinasyonların tarihini çıkarır gelir bileti alır, Mardin, G.Antep, Samsun, Trabzon vs. . Gidemezse yanar önemsemez ztn promosyon bilet. giderse de ulaşımı minimum maliyette tutmuş bir şekilde tatilini yapıp döner.

    ama sen o adamın taa ne zaman aldığı bileti (mesela G.antep) tamda uçuştan 1 hafta önce almak istersen, nerede müsaitlik varsa o fiyattan alırsın.





    Ucuz uçak bileti için facebook grubu?Ucuz uçak bileti için facebook grubu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 5 Ağustos 2017; 13:13:45 >
  • benim demek istediğim konu apayrıydı.

    mesela dün pegasus plus üyelere kış sezonu için kampanyalı fiyat üzerinden %30 ing pegasus kredi kartı olanlara %40 indirim uyguladı.

    ben dün akşam toplam 11 adet gidiş gelişş bileti aldım. (22 adet tek yön bilet. arkadaşlarıma dahil) ve bu 22 bilet için toplamda 650 tl civaarında para ödedim...

    bu kampanyadan pegasusun bana göndermiş olduğu maille haberdar oldum.. tamam sitesine girip üye oldum. ama bazen farklı bir hava yolu veya turna geziko gibi siteler kendileri de indirim yapıyor. ve bunlardan haberdar olamka için kar amacı gütmeyen tamamen o anda bir kampanyadan veya ucuz bilet görüp paylaşacağı bir facebook grubundan bahsediyorum...

    geçen kış bu tarz bir gruba üyeydim ve oradaki kişiler birbirlerine genelde yardımcı oluyordu. mesala bir keresinde norveç abd arasındaki biletin 200 euro olduğunu paylaşılmıştı. (aynı dönemde ben adana stokholm e gidiş geliş pegasusdan kampanyada 166 tl ye bilet almıştım) yani iki kampanyayı birleştirip abd ye gidecek bi kişi çok rahat ucuza bilet denk getirebilir.

    yani uzun lafın kısası ben satış yapan bi grup değil. kampanya ucuz bilet fiyatlarını o an için paylaşan bir grup tavsiyesi sormuştum...
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Gezgin fırsatları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RomulusTR

    Gezgin fırsatları

    Eyvallah cok tesekkur ederim. Tam bu tarz bisey ariyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam siz de bulursanız bu tarz siz de paylaşırsınız artık :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RomulusTR

    rica ederim hocam siz de bulursanız bu tarz siz de paylaşırsınız artık :)

    Tabiki paylasirim. Paylastikcaz bu tarz oludumlar daha cok buyur. Gruba katildim tam aradigim gibi, ve baya da aktif begendim.

    Tesekkurler tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç?

    Pegasus 4 aylık fiyat gösteriyor galiba

    Ramazan bayramı Gürcistan gideceğim 17 haziran -20 haziran ama yer yok diyor



    Ya herkes ben gibi 8 ay önceden bilet aldı veya göstermiyor

    Thy 370-400tl veriyor pegaus 170 tl idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibo83

    Sonuç?

    Pegasus 4 aylık fiyat gösteriyor galiba

    Ramazan bayramı Gürcistan gideceğim 17 haziran -20 haziran ama yer yok diyor



    Ya herkes ben gibi 8 ay önceden bilet aldı veya göstermiyor

    Thy 370-400tl veriyor pegaus 170 tl idi

    yaz sezonu biletleri satışı daha açılmadı. bu ay sonunda açılıyor düşünüyorum. biraz bekle...
  • Thy den Ramazan ve kurban bayramı gidiş bileti aldım şimdiden para varken (10 ay evvel) sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de thynin senede 1 kez yaptığı ucuz bilet kampanyasını kaçırmamak için wp veya fb grubu arıyorum. 3 gün alıyor bilet alım süreci gözden kaçabiliyor kampanya..
  • İnstagramdan ucuza.ucak sayfası bu alandaki en iyisidir. Pegasususun 1 euro+ vergilere sattığı uçak biletlerini pegasus duyurmadan 3 saat önce paylaşmıştı. Bu alandaki en aktif sayfadır. Facebook grubu ve youtube hesabı da var. Ucuza uçak bunu görüyorsa selam olsun seviliyorsun :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ktahsin1

    İnstagramdan ucuza.ucak sayfası bu alandaki en iyisidir. Pegasususun 1 euro+ vergilere sattığı uçak biletlerini pegasus duyurmadan 3 saat önce paylaşmıştı. Bu alandaki en aktif sayfadır. Facebook grubu ve youtube hesabı da var. Ucuza uçak bunu görüyorsa selam olsun seviliyorsun :D
    Bu mesajı yazmak için mı foruma girip üye oldun? merak ediyorum?
  • Yok sadece denk geldim soruya, cevap vereyim dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.