Şimdi Ara

Ucuz Küçük Boyutlu 1440x1080 30p Kamera (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bunları okuduktan sonra sony hakkındakı dusuncelrım yerle bır oldu dıyebılırım
    sony nın boyle dandık urunler yapabıleceği aklımın ucundan bıle gecmıyodu
    sony dıyınce kalıteyı sorgulamayanlardan bırıydım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sespei -- 19 Şubat 2009; 21:32:23 >
  • Bu ürünü kötü diye sony nin bütün ürünlerini kötülemedim ama dünya genelinde tüketici böyle düşünmüyor.
    Mesela cep telefonu ve pda sektöründe sony nin esamesi okunmuyor.Türkiyede bile sony nin telefonları kaç tane satıyor ve sony bu alanda lidermi değil kim mesela Nokia N serisi dururken sonyericksson alıyor yada alır.
    Laptoplara gelince Sony orada da çuvallıyor kim 3000 lira civarında ortalama fiyatlı sony laptop alıyor türkiye ve dünyada hımm biraz şık görüntü uğruna.Üstelik Toshibanın,HP nin falan 3 te 1 i fiyata aynı kalitede daha bol özellikli ürünleri varken.
    Müzik seti falan mp3 çıktıktan sonra tarih oldu zaten yukarda mp3 konusunda sony nin hatalarını yazdım çuvallamış durumda.
    Televizyon Sony yi meşhur eden ve bu markayı yaratan ürünlerden biriydi.25-30 yıl önce tüplü tv ler için geliştirdiği TRİNİTRON teknolojisi mükemmeldi ve hala üstüne yok doğru sony yi 20 sene götürdü ama artık tüplü tv lerde tarih olmak üzere olduda ve bu alanda türkiyede dahil Toshiba Samsung gibi firmalar ürün kalite ve satış rakamlarında açık ara önde.
    Bu frumda bir çok insan bende dahil Sony nin foto makinalarının çokiyi olmadığını zaten sony nin canon nikon vesair e göre bu sektörün yabancısı olduğunu söylüyor.eee geiye ne kaldı Sony nin iyi olduğu tüketici elektroniği dalı.
    Sony nin gerçekten ÇOK İYİ denebilecek sadece üst segmentteki video kameraları kalıyor geriye ama panasonic ve canonda bu alanda Sony e yaklaşıp geçmek üzere bütün bunlar ortadayken marka fanatikliği yapmamak lazım.
    Çok iyi hatırlıyorum 15-16 sene evvel bir çok genç kot aldıracakken ailesine illede Levis,Lee falan olsun diye tuttururdu mağazalarda bi çok aile kavgasına şahit olmuşumdur.Ama ekonomi kötüleşip millet sıkıntıya girince o dönem gençlerin yüzüne bakmadığı Collezione,Collins gibi markalar parlayıverdi ve insanlar kullanıp da arada çok fak olmadığını görünce bu sektörde ki markalarda kafalardaki imaj değişmeye başladı.
    Şu anda küresel bir kriz var.Satmak için ucuz üretmek zorundasın,ucuz yapıncada kalite ister istemez düşüyor ve tüketici şikayetleri başlıyor dolayısıyla kafalardaki imaj değişiyor ve marka yara alıyor.Kaliteli yapan pahalı yapıyor ama ilkelerine sadık bir firma ise işinide iyi yapıyorsa (canon gibi) pahalılığına rağmen satışları azalsada liderliği devam ediyor.
    Sony umarım çabuk toparlanır ve üzdüğü müşterilerinin gönlünü alır ama aynı hatalara devam ederse şu krizde batan ABD bankaları gibi olur sonu ki onlar Sony den mali olarak kat kat güçlü kurumlardı hatta Türkiye devletinin yıllık kazancının birkaç katı geliri olanlar da vardı içlerinde.




  • ya neyse dostum valla cevap yazacaktım ama hastayım şimdi sony mony umrumda değil :) uzatmaya gerek yok.hadi kal sağlıcakla.
  • sende sağlıcakla kal kardeşim evet Sony mony bize ne biz yeterki tuzağa düşüp kazıklanmayalım.
  • pro olmadıgı müddetce hepsi aynı işi görür
    aiptek de flipde sony de canonda
    30p çeker

    ucudur işini görür
    ama pro allıcam dersen hvx200 derim
  • arkadaşlar konu dağılmış.
    ben 400 tl ye kadar (biraz daha artabilir) bir video kamera tavsiyesi istiyorum ailem alacak ara sıra kullanılacak bir cihaz ve üstün kalitede görüntü olmak zorunda değil. cihaz dubai den alınacak eğer oradaki fiyatları bilen birisi varsa tesadüfen ona görede tavsiyede bulunabilir ama ürünü buradan beğenip onlara sipariş vermeyi düşündüğüm için fiyat aralığını ytl olarak verdim. şimdiden yardım için teşekkürler. iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.