Şimdi Ara

Ücretsiz Wordpress Forum Teması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,
    Benim enesaricioglu.com adında bir websitem var.Sitem blog tarzında bir site.Ben forum.enesaricioglu.com şeklinde bir subdomain açıp ona wordpress kurmayı düşündüm.Böylece siteme forumda eklemiş olacaktım.Ancak wordpress'te ücretsiz forum teması bulamadım.Bildiğiniz güzel ücretsiz bir tema var mı?
    Not: Phpbb gibi platformları da düşündüm fakat onlar hakkında bilgim olmadığı için wordpress olsun dedim.Eğer phpbb gibi platformlarda görünüşü falan değişebiliyorsak,onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz.
    Saygılar.



  • Varolan Wordpress sitenize bbpress, buddypress gibi bir forum plugini eklerseniz zaten forum özelliği kazandırmış olursunuz. Phpbb eski bir sistem HTML sayfa gösterememe gibi zayıflıkları var. Pro bir forum için ücretli olarak Vbulletin, Xenforo gibileri ücretsiz olarak da SMF gibileri kullanılabilir. Eğer Wordpress pluginleri dışında farklı bir script kuracaksanız ve Wordpress sitenizin üyeleri varsa aynı üyelik bilgileriyle bu forumları kullanamazlar, yeni üyelik açmaları gerekir. Wordpress sitenizin üyelerinin farklı forumlara aynı üyelik bilgileriyle girmelerini isterseniz Vbulletin bridge gibi pluginler kullanmanız gerekir fakat bunlar %100 güvenilir değillerdir. Wordpress + 3. parti forum entegrasyonuna gerek yoksa yani farklı bir domain'e forum kuracaksanız SMF gibi forum scriptleri Wordpress'in forum eklentilerinden çok daha iyidir.
  • Peki buddy press ve bbpress eklentileri yeterli mi yani tüm özellikleri sağlıyor mu forum için yoksa başka eklentiler de kurmam gerekir mi? Bir de ücretsiz forum teması var mı bildiğiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buddypress ve bbpress iki farklı plugin. Wordpress'e forum özelliği kazandırabilmek için bunlardan birini kurmanız yeterli. Wordpress pluginleri forum scriptleri kadar özellikli değiller sonuçta fazla özellikli bir forum istiyorsanız SMF, Vbulletin veya Xenforo gibilerini tercih etmelisiniz. Wordpress teması için kuracağınız forum plugin'ine karar verdikten sonra onunla uyumlu olanları arayabilirsiniz.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.