Şimdi Ara

Ücretsiz Cins Kedi Sahiplenmenin Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cins kedi sahibi olmak istiyor ve ücretsiz olarak mı sahiplenmek istiyorsunuz? Ücretsiz cins kedi sahiplenebileceğiniz web siteleri ile, sizde sahipleneceğiniz kediyi bulabilirsiniz.


    Cins Kedi Sahiplenebileceğiniz Ücretsiz ilanların bulunduğu web siteleri


    Sahibinden.com​


    Ücretsiz Cins Kedi Sahiplenmenin Yolları



    Sahibinden.com ülkemizde ev, araç alım, satım ve kiralama için en çok kullanılan web siteleri arasında yer alıyor. Sanılanın aksine sahibinden.com’da sadece ev ve araç ilanları bulunmuyor. Evcil hayvanlar kategorisinde, ücretsiz sahiplenebileceğiniz kedi ilanlarına ulaşmak mümkün. İstanbul kedi sahiplendirme, antalya kedi sahiplendirme, izmir, bursa ve tüm şehirlerde ilanlar bulunuyor.


    İl, cins, yaş ve cinsiyet gibi birçok filtreleme yaparak, sizde sahiplenmek istediğiniz kediyi, sahibinden aracılığı ile bulabilirsiniz.


    En çok kullanılan web siteleri arasında yer alması nedeniyle, evcil hayvan ilanlarının en güncel olduğu sayfada sahibinden.com olarak görünüyor.


    Ücretsiz Kedi Sahiplendirme İlanları | sahibinden.com adresinden ücretsiz kedi ilanlarını inceleyebilir ve sahiplenmek istediğiniz kedi için ilan veren kişilerin bilgilerine ulaşabilirsiniz.


    Miyavru.com​


    Ücretsiz Cins Kedi Sahiplenmenin Yolları


    Ücretsiz kedi ve köpek sahiplenme platformu olarak kurulan Miyavru.com'dan tamamen ücretsiz olarak kedi ve köpek sahiplenebilirsiniz. Üstelik zaman zaman cins kedilerin bile ücretsiz sahiplenme ilanlarına denk gelebilirsiniz. Fakat cins kediler, hemen aynı gün içinde sahipleniliyor bu yüzden ilanları düzenli kontrol etmekte fayda var.


    Kedi ve Köpek dışında ücretsiz kemirgen sahiplendirme ilanlarıda bulunuyor. En güzel yanı ise platformda hiçbir şekilde ücretli sahiplendirmeye izin verilmiyor olması 



    Ücretsiz kedi sahiplendirme ilanlarına miyavru.com üzerinden göz atabilirsiniz...


    Petlebi.com​


    Ücretsiz Cins Kedi Sahiplenmenin Yolları

    Kedi, köpek ve kuş ürünlerinin satışının yapıldığı bir e-ticaret sitesi olan petlebi, yuva arayanlar sayfası ile kedi sahiplendirmek ve kedi sahiplenmek isteyenlerin bir araya geldiği bir platform. Sahiplenmek istediğiniz peti ve bulunduğunuz şehri seçtiğinizde kedi sahiplendirmek isteyen kişilerin ilanlarına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.


    En çok ilanın bulunduğu sayfalardan biri olması nedeniyle neredeyse hergün yeni kedi sahiplendirme ilanları ile karşılaşabilirsiniz. American Bobtail kedi cinsinden ankara kedisine kadar birçok farklı cins kediyi ücretsiz sahiplenebilirsiniz.


    Petlebi Ücretsiz Kedi Sahiplendirme Sayfası için Ücretsiz Kedi Sahiplenme İlanları | Petlebi Sosyal adresini ziyaret edebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarenciftci -- 24 Mart 2021; 1:27:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.