Şimdi Ara

Ücretli yamalara demo yapılmalı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Bunların anladığı dil bu, insan olana insan gibi cevap veririz tabiki.
  • Ya yazmayayım yazmayayım dedim ama... Küstürün abi bu insanları, 10 ayda size 10 tane proje sunacak olan beni küstürün, yıllardır sektöre katkısı yadsınamaz olan @İki Nokta Sırt Sırta'yı küstürün. Onlarca projede bulunmuş olan @KaN.'ı küstürün. Küstürün abi.

    @İki Nokta Sırt Sırta şu an bile, bu sektör için olağanca güzel şey yapıyor ki, sürpriz proje dedim çıktığında buradaki sınırsız şekilde eleştiren kişiler öve öve bitiremeyecekler kendisini. Yazık yazık... Meyve veren ağaçları taşlıyorsunuz. Yapmayın. Rica ediyorum, lütfen diyorum, yapmayın.
  • Hocam şu emrecan bebesini ciddiye alıp da cevap yazmayın sizden ricam.Peşine kendisi gibi 3-4 gereksizi takmış her konuda aynı şeyleri yazıp birbirlerinin mesajlarını artiliyorlar. Kendini bir şey sanıyor sonra. Korsancı beleşçi tayfanın kralı bu ergen. DH yönetimi de bu adamın şikayetiyle milletin mesajlarını siliyor. Bloklayın geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: walküre

    Ya yazmayayım yazmayayım dedim ama... Küstürün abi bu insanları, 10 ayda size 10 tane proje sunacak olan beni küstürün, yıllardır sektöre katkısı yadsınamaz olan @İki Nokta Sırt Sırta'yı küstürün. Onlarca projede bulunmuş olan @KaN.'ı küstürün. Küstürün abi.

    @İki Nokta Sırt Sırta şu an bile, bu sektör için olağanca güzel şey yapıyor ki, sürpriz proje dedim çıktığında buradaki sınırsız şekilde eleştiren kişiler öve öve bitiremeyecekler kendisini. Yazık yazık... Meyve veren ağaçları taşlıyorsunuz. Yapmayın. Rica ediyorum, lütfen diyorum, yapmayın.
    Ben 2011 yılından beri bulunduğum şu sektörde hep şunu savundum. Her Çeviri ekibi birbirini desteklemeli, yardımlaşmalılar. Amacımız her zaman Oyun firmaların burada bir kitle olduğunu göstermek, artık bizim çeviri yapmamız değil, aksine resmi dil desteğiyle oyunlar oynamak, kısaca yama yapmak istemeyiz. Bunun gerçekleşmesi için bu uğraşları veriyoruz hepimiz.

    Yeri geldi sevdiğim oyuna çeviri de yaptım, bunun haricinde her projesi olan ve (kitlenin) isteğini anlayabilen, düzgün ve saygılı insanlara her zaman projelerinde destek verdim. Destek vermeye de devam ediyorum. Bazen bu tarz konularda saygısız ve hor gören kişileri veya ekipleri gördükçe, şu sektörden soğuyorum ve Türkçe Yamalar bölümüne bakasım bile gelmiyor.

    Bazen sabahladığım gecelere değer mi diyorum, fakat o ''değecek'' diyebileceğim kitleyi görüyorum ve pes etmemeye çalışıyorum.

    Gün geldiğinde, bazı ekiplerin veya kişilerin düşünceleri değişmedikçe @walküre'nin dediği şey kaçınılmaz olarak gerçekleşecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 16 Ağustos 2019; 5:29:43 >




  • Walküre ve Fuat kardeşime yapılan saygısızlığa göz yumamadım malesef. Bu sektöre elinden gelen her türlü desteği veren Fuat arkadaşıma yapılan terbiyesizliğe, en saygın mesleklerden biri olan öğretmenliğe gösterilen alaycı tavıra ve şu işler için özel hayatından her türlü fedakarlığı yapan sabah akşam çalışan walküre arkadaşımla lakayıtsızca konuşulmasına sessiz kalamıyorum. Herkes beni kötü bilsin ama bu adamlara yapmayın bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

    Walküre ve Fuat kardeşime yapılan saygısızlığa göz yumamadım malesef. Bu sektöre elinden gelen her türlü desteği veren Fuat arkadaşıma yapılan terbiyesizliğe, en saygın mesleklerden biri olan öğretmenliğe gösterilen alaycı tavıra ve şu işler için özel hayatından her türlü fedakarlığı yapan sabah akşam çalışan walküre arkadaşımla lakayıtsızca konuşulmasına sessiz kalamıyorum. Herkes beni kötü bilsin ama bu adamlara yapmayın bari.
    Evet ogretmenlik saygin bir meslek.ozaman saygin bir ogretmen gibi davranin ki,saygi duyulsun.
    Her onunuze gelene hakaret etmeyin.fikir uyusmazligi olunca,yok aptal yok oksijen israfi,yok gerizekali vs vs gibi cumleler kurmayin ki.sizede kurulmasin👍
    Walkur hocanin yaptigi projelere gelince,saygim var basarilarinin devamini dilerim🙏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah sabır versin versin bu yama işiyle uğraşanlara.
  • Fuat hocama ilk hakaret eden sensin. Hakettiğin şekilde de cevabını aldın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmaya her zaman açığım, desteklediğim grupları bile yeri gelince uyardım, tepki gösterdim, tartıştım ama hiçbir zaman bazılarının dediği gibi yalakçı, şakşakçı olmadım. Tabi buradan göründüğü kadarıyla hep destek vermeye pozitif olmaya çalıştığım için oluyor. Maddi manevi destek verdiğim grupların yöneticileri en iyi biliyordur bu dediğimi, kanıtlamama gerek yok. Genelinde tek amacımız oyunları Türkçe oynayabilmek, başka bir niyetimiz olabilir mi? Öyle konular konuşuluyor ki sanarsın biz vatan hainiyiz, teröristiz ya da hırsızız. Yapmayın etmeyin. Tek derdimiz yine söylüyorum "TÜRKÇE" oyun oynayabilmek.

    Amaç bu iken bu kadar saldırı, hakaret, iftira neden anlayamıyorum. Eleştirmek ile hakaret etmek arasında ki ince çizgiyi koruyamıyoruz. Bazen bu yanlışı bende yapıyorum ama bir başkasının uyarmasına gerek kalmadan özeleştiri yapabiliyor durumu düzeltebiliyorum. Lütfen empati yapın biraz.

    Benim mesleğime kadar gidildi ne gerek var? Adıma fake hesap açılıp burada çıkmamış bir yamanın korsan sürümü dağıtıldı neden? Ben hiç bir oyun çeviri ekibinden para almıyorum. Aldığımı iddia eden varsa kanıtlasın buyursun. Ben destekçiyim maddi ve manevi. Maddi kısmına bile çamur atan çıktı. Neymiş her yerde param var destekliyorum param çok diyor muşum. Benim desteklediğim miktarı o grup dışında kimse bilmez. Eğer işin görgüsüzlük kısmında olsaydım yazardım şu kadar attım bu kadar attım diye.

    İşin özeti şu neden bu kadar hakaret, nefret, negatiflik ve iftiara işiyle uğraşılıyor anlamıyorum. Sonuçta x grubu çevirse oyunu bu oyuncuya fayda. Ne kadar çeviri grubu fazlalşırsa o kadar oyunu Türkçe oynama şansımız artar. Çünkü orjinal oyunların dilimize destekle gelmesi için daha çok yol var gibi görünüyor.

    Bu iş için emek veren herkese programcısı, çevirmeni, yöneticisi, testeri herkese tekrar teşekkürler, sayenizde çok güzel oyunları kendi dilimizde oynayabiliyoruz. Ücretli ücretsiz her yama için geçerli.




  • r0cket 3 ay bölüm uzaklaştırma aldı şu bölümde. Fevri ama bazen yerinde eleştirileri yüzünden. Ama Erol abacı nickli şahıs ben dahil kaç kişiye hakaret etti ama hala duruyor yahu. 2 hafta uzaklaştırma almış şaka gibi. Üye kaybından mı korkuyorsunuz, yoksa yüreğiniz mi yetmiyor banlamaya?
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 9 Aralık 2020; 1:16:16 >
  • Aslında belli grupların ücretli de yapsa yamaya demo çıkarmasına gerek yok. Kastım animus ve çakma animus şey anonymous (karıştıran çıkıyor ikisini elbette alakasız olduklarını biliyorum) tabi. Yoksa geçmişte düşük kalite (hatta berbat denebilecek) çeviri yapan bir ekip/kişi demo bile çıkarsa kullanıcı yorumu (en az 10 tane) beklerim ben. Referans önemli yani. Konudaki ilk mesajımda dandik çevirilerin önüne geçilebilir derken bunu kastetmiştim.

    Erol abacıı biriyle tartışıyorsan adamın mesleğini karıştıramazsın. Fuatı hiç sevmem açık söyleyim ama adamla tartışırken mesleğini karıştıramazsın. Kaldı ki bir sürü kişiye hakaret edip duruyosun. Roket 3 ay aldıysa senin en az 4 ay alman lazım. @Blogkaan, sana diyoruz.
    -------------------------------------------------------
    Ücretli çeviri yapan ekiplerin kişilerin de saçma sapan sebeplerle küstürülmemeleri gerek. Herşeye ölücülük yapılmaz öyle. Malum şahıs yüzünden wd2 iptal olsaydı görürdük o ölücüleri. Eleştirirken ölçülü eleştirin. Çevirmenler kaybetmez burda, yama diye dilenenler kaybeder. Hele programcıları hiç küstürmeyeceksiniz. Tool olmazsa nasıl çeviri olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 16 Ağustos 2019; 13:43:47 >




  • Her konuda bu troller illaki bir konuyu başka yönlere çekecekler. Block atın geçin niye ciddiye alıyorsunuz ki boşuna sinir yapmayın.
  • Bu yaz da iyi troll yaptı yalnız, forum denizinde troll bol. Troll avcılarını göreve davet ediyorum. Özellikle bireysel ve grup çevirmenlik yapanlar sizlere söylüyorum amaçları sadece ve sadece "Boş ve gereksiz tartışmalar" çıkarmak olan bu meczupları asla ciddiye almayınız sonra kaybedenler sizler ve bizler oluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 16 Ağustos 2019; 18:2:21 >
  • Çevirmen arkadaşlar mümkünse konuya bile girmesin. new game-yes-no dan başka ingilizce bilmeyen insanlar gelipte çevirmenleri eleştiriyorsa bu işte bir yalnışlık var demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    r0cket 3 ay bölüm uzaklaştırma aldı şu bölümde. Fevri ama bazen yerinde eleştirileri yüzünden. Ama Erol abacı nickli şahıs ben dahil kaç kişiye hakaret etti ama hala duruyor yahu. 2 hafta uzaklaştırma almış şaka gibi. Üye kaybından mı korkuyorsunuz, yoksa yüreğiniz mi yetmiyor banlamaya?
    Uzaklaştırma nedenini bilmediğiniz için bu kadar atarlı olmasanız iyi olur sanki, komik oluyor çünkü. Onun dışında her şikayet nedeninin belirli ceza puanları vardır. Bu şikayetler bazen ceza puanı bazen ise günlük bazda uzaklaştırma olarak işlem görmektedir. Şikayet sistemi kuralları, şikayetinize cevap verildiğinde bir taslak halinde gözüküyor, lütfen okuyunuz.

    Diğer yorumlara da genel olarak; hakaret edilen mesajlar elbette ki silinecektir. Hakaret içerikli mesaja alıntı yapılanlar da silinecektir. Benim mesajım silindi, onun mesajları duruyor gibi serzenişlerin çoğunda bunlar gözüküyor.

    Burada savunulan olgunun doğrulu ya da yanlışlığı şikayet nedeni sayılmaz. Üslup ve kelimeler önem taşır.

    Konuyu temizledim. Hakaret etmeden tartışırsanız mesajlarınız silinmez. Lütfen dikkat ediniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Nedenini bilmiyorum, sürekli sizi eleştirdiği için uzaklaştırma aldı diye düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi haklı olduğu noktalar vardı, ama bunları fevri ve orantısız şekilde yansıttığı için haksız duruma düşüyordu.

    Üslup ve kelimelerin önemi demişsiniz. Gerizekalı, aptal, mankafa, salak diye kelimeler herhalde sizin kriterlerinize girmiyor. Burada u-crewi savundum diye yemediğim hakaret kalmamıştı ilgili şahıstan. Ama mesajları silinmesi dışında ceza verilmedi. Tabii ceza puanı arttığı için herhalde gece rahat uyuyamamıştır. Demek ki forumda "saygı çerçevesinde" hakaret yasak değil. Limitin dolması gerekiyor. Veya forumdaki bölümlere göre ayrı işliyor adalet.

    Her neyse zaten sizin üst yönetime taşıma dışında bir yetkiniz olmadığı için çokta sizi bağlamıyor konu. He bir de 3 gün sonra mesajları temizleme yetkiniz.




  • Yaklaşık 2010 dan beri tüm çeviri gruplarını takip ederim,sadece burayı değil ,önceleri daha aktif olan Facebook grupları vs.İlk başlarda çevirmenler gönüllü olarak çeviri yapıyordu,biz de güzelce oynuyorduk.Sonra ergen, kişiliği tam oturmamış,hayatı sadece PC başında yorum yazmak olan bazı arkadaşlar çevirmenlere hakaretler yağdırdı.Kendileri zaten çevirmenlik yapmamis, çeviride ki büyük emekleri görmeden ,üstelik internet ortamında karşısındaki kişiyi bilmeden etmeden hakaretler ettiler.Artik öyle bir ortam oldu ki çeviri işine girenler çevirileri yarım bıraktılar ve böylece ortalık çöplüğe döndü.Neyseki bazı çevirmenler bu ergenleri takmayip, ücretli veya ücretsiz çeviriye devam ediyor ve güzel şeyler görüyoruz.Tabiki de önceki o saatlerce emek verip hakaret yeme dönemi kalmadı,emek veriyorsan paranida alicaksin.Bu paralı vs grupları eleştirenler lütfen bir ay çevirmenlik yapın,kendinize degilde çevirmenlige vakit ayırın sonra para vs istemiyorim diyin.Cevirmenler para istiyorsa bunun sebebi BİZİZ, EMEĞE HAKARET EDERSEN onlar da karşılığını ister.Elbette bu işi suistimal eden olucak,onlari da biz deşifre ederiz sıkıntı yok.Ama lütfen şu hayatı sadece PC de oyun oynayarak geçiren,çalışmak nedir,para kazanmak nedir bilmeyen sevgili Ergen kardeslerimiz lütfen daha fazla insanları germeyin.Zorla kimseye ceviriyi vermiyorlar.Pahali diye düşünüyorsanız almayın gitsin.Daha fazla Türkçe oyun görmek dileğiyle iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim şu vergi vermiyorsunuz vs... Gibi diyenlere için yazıyorum o çeviriyi yapmak için kaç insan günde kaç saatini harcıyor biliyor musunuz? Ben xcom2 war of the chosen çevirisini tek başıma yaptım yaklaşık 15 gün bilgisayardan kalkamadım çeviri bitsin diye. Çeviri paralı olursa da çeviri yapan için haktır ücretsiz olursa da size kıyak geçmiştir. Adam size bedeva çeviri yapacak diye gözünü niye yorsun bilgisayar başında ki animus projesi bir zaman dilimi sonrası ücretsiz yapıyor çeviriyi.

    @walküre @İki Nokta Sırt Sırta @KaN. Hocam siz değerli canınızı sıkmayın bunlar yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.