Şimdi Ara

Ücretli Servis paketi olur mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iş yerinde kullandığımız Cimatron isminde lisanslı bir CAD/CAM programı var. Baya uzun bir süredir lisanslı,hatta programı satan firmayla servis anlaşması yapılıp versiyon filan da yükseltildi. Anlaşma süresince çıkan servis paketlerini doğrudan indirebiliryordum. Geçen ay itibariyle servis anlaşması sona erdi ve servis paketlerini tekrar alabilmemiz için bizden tekrar servis anlaşması yapmamızı istiyorlar. Bu anlaşmalarda ucuz değil ne yazık ki en az iki senelik oluyor ve bu süre içerisinde çıkan yeni versiyona sahip oluyorsunuz bunun içinde 2000-2500$ gibi fiyat istiyorlar bu bakım anlaşmalarına. Şimdi sorum satın almış olduğum hatasız çalışması gereken programdaki hata düzeltmeleri yapan bu servis paketleri için ücret ödemem doğrumu sizce. Yeni versiyona geçmek istemiyorum sadece servis paketlerini ücretsiz almak istiyorum. BTK ya başvurmadan önce sizlerinde fikrini almak istedim.



  • Bir hizmet aliyorsunuz elbette ucretli olacak. Sozlesmenizi bilemem anlasma sartlarinizi fakat uretici gelistiri yani saticinin satis sonrasi da kazanmak niyeti olmasa ilk basta fiyatini belirler daha da guncelleme getirmez. Benim gelistirici gozuyle gorusum bu yonde tabi siz bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmış hocam bakım anlaşması yapmak istemiyorum ben, anlaşma için para istemelerine de sözüm yok zaten ben servis paketi desteğini bakım anlaşması yapılmadan vermemelerinden şikayetçiyim. Verilen servis paketlerinde ek bir özellik getirmiyorlar zaten sadece geri dönüşler sonrası düzeltmeler oluyor. Ben alırken hatasız programı almak için para ödüyorum. Kendi hatalarını düzeltmeleri için ekstra para ödemek anormal geliyor.
  • Bu tur anlasmalar genelde boyle oluyor hocam siz mesela programda su da olsa iyi olur diyorsunuz ekleniyor. Hatasiz program yok malesef iste tercih burada size kaliyor isterseniz ucretsiz uygulama kullanin diyor satici. Isletmeler bu tur bedelleri odemeyi gozden cikarmali. Sahsi fikrim saticiyi savunuyorum gibi anlasilmasin sadece dedigim gibi gelistirici gozuyle bakiyorum. Bug dolu uygulamayi piyasaya surmek elbette dogru degil. Ancak 2000dolar dan bahsediyorsunuz amator isi oldugunu sanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.