Şimdi Ara

Uçak yolculuğu için kabin bagaj hakkında sorular( iç hatlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın anadolu jet ile Siirt'e uçacagız da kabin bagaj hakkında bir kac sorun olacak, öncelikle el çantam var 4 5 kg agorlıgında kabine alacağım fakat buna ek olarak takım elbisem ve laptopum var bunları da aynı anda alabilir miyim, yine şarjlı traş makinasını çanta içinde kabin bagaja alırlar mı tecrübe eden var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 15 Ocak 2020; 0:20:55 >



  • Alırlar bir sorun olmuyor. Benzer şekilde çok uçuş gerçekleştirdim, üstelik yurtdışına da. El çantanızı ve takım elbisenizi baş üstü dolaba yerleştirin. Laptop çantanız kucağınızda olsa da olur.
  • Kurallara göre yasak ama uygulamıyorlar.
    Yazılı kurallarda takım elbise kabin bagajı olarak sayılıyor. Kabin bagajına ek olarak laptop çantası, kamera, şemsiye, el çantası, bebek arabası gibi kişisel eşyalardan sadece 1 tanesinin kabine alınabileceği yazıyor ama dediğim gibi uygulamıyorlar. Çok abartmadığınız sürece görmezden geliyorlar. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ancak kuralları uygularlarsa itiraz hakkınız olmaz.
    Uzun yıllardır bu kuralları çok umursamayan Pegasus geçen sene belirli bir dönem kuralları çok sıkı uygulamıştı. Bütün kabin bagajlarının boyutunu ve ağırlığını ölçüyorlardı. Sonradan tekrar vazgeçtiler sanırım.
    Traş makinesi yurtiçi uçuşlarda serbest. Yurtdışı uçuşlarda ise bazı ülkelerde kağıt üzerinde yasak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 16 Ocak 2020; 21:11:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.